- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.461
Bende bozmaz diye düşünmüştüm sordurdum bilir kişi bozar dediFitil oruç bozmuyor cnm ama bende tutamadım öğlen 3 tane içmem gereken hap vardı bide bol su dediği için riske atmadım iftar sonrası imkansız 2 2.5 litre su içmem
Hepimiz birbirimizi gaza getirip testler atacağız birazdanBende düşünüyorum bugün 5. Günüm yapsam mı yapmasam mı
Valla zaten banada bi ağlama geldi karnımı zıplata zıplata ekranda kesede zıplıyo sonra gülme geldiMaşAllah canım, inşAllah hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın. Düşünüyorumda ben ağlardım herhalde o an çok duygusal bir şey
Benim de bildiğim vücuda giren şeyler oruca bozar diyeBende bozmaz diye düşünmüştüm sordurdum bilir kişi bozar dedivücuda girdiği için bozuyormus canım yoksa başka ilacım yoktu yani öyle dendiği için tutamadım
Evet ya kan daha çok rahatlatıyor insanı. Ama asıl rahatlama sağlıkla kucağıma alınca olucak sanırım benimkilerin sonları biraz sıkıntılıÇok şüküridrar testinde pozitifi görmüştük ama kanda görmek başka
Amin inşallah Rabbim vaktinde zamanında gelmesini nasip eylesin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallahEvet ya kan daha çok rahatlatıyor insanı. Ama asıl rahatlama sağlıkla kucağıma alınca olucak sanırım benimkilerin sonları biraz sıkıntılıama bu sefer dikişi saglam attım umutluyum ins.
Canım çok teşekkür ederimYuppiiiiiiiiiii canım benim çok sevindimkatlanarak artmasini her aşamasını yaşamayı da nasip etsin rabbim darısı başımıza bize de dua et olur mu ?
Ben kan testini ögrendikten sonra yapmama rağmen üç dakika da silik şekilde belirdi ama diğer günler yaptığında koyulaşma artıyordu hatta ilk testimi atıyorumYaparsanız buraya atın kızlarr ilk testler biraz geç silikleşiyorr o yüzeen korkmayınn eğer tek çizgi olursada hemen ümitsizliğe kapılır stres yapmayınn unutmayın idrare geç düşüyorr beta
Sence çıkar mı kaset testte bugün 5.günğm diğer testlerden mi alsamYaparsanız buraya atın kızlarr ilk testler biraz geç silikleşiyorr o yüzeen korkmayınn eğer tek çizgi olursada hemen ümitsizliğe kapılır stres yapmayınn unutmayın idrare geç düşüyorr beta
Canım benimde dondurulmuş 5.gun ben 8. Günde yapmıştım idrarı.Ay bilmiyorum kan testi erkenden vermek istemiyorum gibiama acaba erken gebelik testi mi alsam ki
Bugün transfer günü hariç 5. Günümdeyim
Biri daha öyle olmuştu doktoruyla görüştü fitili kesip iğne yazmıştı sende istersen bir görüş belli ki sana gelmiyorYa kızlar birde 2 gündür fitilde çok zorlanıyorum daralmış gbi hissedyrm sizde de öyle oldu mu
Transfer günün hariç 5. Gün mü ??? 5. Gün embriyosu dmiiSence çıkar mı kaset testte bugün 5.günğm diğer testlerden mi alsam
Benimde aynı öyle oldu canm bi 5 gün falan çok zorlandım sonra düzeldiiYa kızlar birde 2 gündür fitilde çok zorlanıyorum daralmış gbi hissedyrm sizde de öyle oldu mu
Valla ben çatlatma iğnesinden dolayı yapmayacaktım ama gonapeptyl iğne 2 gün sonra çift çizgi çıkarmıyormuş eczacı öle dedi amaYaparsanız buraya atın kızlarr ilk testler biraz geç silikleşiyorr o yüzeen korkmayınn eğer tek çizgi olursada hemen ümitsizliğe kapılır stres yapmayınn unutmayın idrare geç düşüyorr beta
Ben iğnede yapıorum kuzum fitilde iğneyi gün aşırı fitil hergünBiri daha öyle olmuştu doktoruyla görüştü fitili kesip iğne yazmıştı sende istersen bir görüş belli ki sana gelmiyor
Canım benim çok teşekkür ederimAmin inşallah Rabbim vaktinde zamanında gelmesini nasip eylesin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Anladım canım Rabbim kolaylık şifa versin inşallahBen iğnede yapıorum kuzum fitilde iğneyi gün aşırı fitil hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?