Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fitil oruç bozmuyor cnm ama bende tutamadım öğlen 3 tane içmem gereken hap vardı bide bol su dediği için riske atmadım iftar sonrası imkansız 2 2.5 litre su içmem
Bende bozmaz diye düşünmüştüm sordurdum bilir kişi bozar dedi vücuda girdiği için bozuyormus canım yoksa başka ilacım yoktu yani öyle dendiği için tutamadım

Evet ya kan daha çok rahatlatıyor insanı. Ama asıl rahatlama sağlıkla kucağıma alınca olucak sanırım benimkilerin sonları biraz sıkıntılı ama bu sefer dikişi saglam attım umutluyum ins.
Amin inşallah Rabbim vaktinde zamanında gelmesini nasip eylesin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Yuppiiiiiiiiiii canım benim çok sevindim katlanarak artmasini her aşamasını yaşamayı da nasip etsin rabbim darısı başımıza bize de dua et olur mu ?
Canım çok teşekkür ederim amin bu kadar sıkıntıyı çekip aynı durumdaki arkadaşlara dua etmemek olur mu hiç inan bu derdi yaşayınca hiç tek başıma kendime dua etmiyorum rabbim bu yoldaki herkesi sevinçle mujdelesin kucaklarini doldursun ins. İmkanı olmayanlara da kendiliğinden oldursun

Yaparsanız buraya atın kızlarr ilk testler biraz geç silikleşiyorr o yüzeen korkmayınn eğer tek çizgi olursada hemen ümitsizliğe kapılır stres yapmayınn unutmayın idrare geç düşüyorr beta
Ben kan testini ögrendikten sonra yapmama rağmen üç dakika da silik şekilde belirdi ama diğer günler yaptığında koyulaşma artıyordu hatta ilk testimi atıyorum

Eklentiler

• IMG_5182.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 8
Sence çıkar mı kaset testte bugün 5.günğm diğer testlerden mi alsam
Transfer günün hariç 5. Gün mü ??? 5. Gün embriyosu dmii
Ya kızlar birde 2 gündür fitilde çok zorlanıyorum daralmış gbi hissedyrm sizde de öyle oldu mu
Benimde aynı öyle oldu canm bi 5 gün falan çok zorlandım sonra düzeldii

Yaparsanız buraya atın kızlarr ilk testler biraz geç silikleşiyorr o yüzeen korkmayınn eğer tek çizgi olursada hemen ümitsizliğe kapılır stres yapmayınn unutmayın idrare geç düşüyorr beta
Valla ben çatlatma iğnesinden dolayı yapmayacaktım ama gonapeptyl iğne 2 gün sonra çift çizgi çıkarmıyormuş eczacı öle dedi ama yinede korku var pazartesi belki yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…