- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.421
Evet canım maşallahValla kızlar bazen bebek öle gelişiyorki 3 hafta önden gittiği bile oluyorbenim kızımda 3.gün embriyosu olmasına rağmen herkesten önce kese görüp 5+3 Ken kalp atışı duymuştum düşünün yani zaten 36.haftadada doğmuştu hep hızlıydı
11 gün sonra olmuştum canım bende ama normal zamanımdan 2gün önceydiKızlar opudan sonra ne zaman regl oldunuz siz ? Ben sanki olcam gibi yarın öbür gün
Neden böyle oldu ki
Ayy canım yaa Allah razı olsunHepp dualarım sizinler emin olabilirsinnn okadar zor bi süreçkii Allahım hepimizin emeklerin karşılığınıı hayırlısı ne zamanda ozaman kolaylıkla nasip etsinn tanıdığım tanımadığım konuştuğum konuşmadığımmm hepinizle dualarımmm
Maşallah canım benimKizlar kan testimi de yaptırdım 250 çıktı sonuçpazartesi tekrar vericem. Rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ins. Şunu da belirtmek isterim negatif alanlar üzülmesin geçen ayki transferim negatifti benimde bu ay nasip oldu umut hep var
Evet ben zamanında iş başvurusu yaptığım yere şimdi tedavi amaçlı geldimBende hep tüp bebek alanında çalışmak istediğim için okudum dünyanın en güzel bölümü bence ve 1. Sırada olması gereken bir meslek herşey genetik herşey moleküler. Türkiye hata yapıyor dünyanın geri kalanında doktordan bile üste tutuluyor bu alan . Yazık oldu bize sadece...
Ay maşallah canım katlanarak artsın inşallah değerlerinKizlar kan testimi de yaptırdım 250 çıktı sonuçpazartesi tekrar vericem. Rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ins. Şunu da belirtmek isterim negatif alanlar üzülmesin geçen ayki transferim negatifti benimde bu ay nasip oldu umut hep var
Ayy çıkmaz inşallah canım içini ferah tutKızlar şimdi doktoruma geldim hsg göstermek için. Korkuyorum inşallah bir sorun çıkmaz
Canımm senin ikizler geliyor bence maşaallah barekallahCanım benimki çıkmış 13 Mart 9. Gün tahlili 778 geldi
Canım şimdi ne desem olmaz çünkü belirli birşey yok inan.gecen seferki pozitiflerimde hiç belirtim yoktu pozitifti geçen ay kasıklarım ağrıdı göğüs hassasiyeti oldu ilaçtan dedim negatiftiKızlarrr taze hamişlerhissettiğiniz bi belirti durum oldu mu test gününe kadar ?
Güne yine pozitif haberle devam ediyoruz maşallah inş böle devam ederKizlar kan testimi de yaptırdım 250 çıktı sonuçpazartesi tekrar vericem. Rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ins. Şunu da belirtmek isterim negatif alanlar üzülmesin geçen ayki transferim negatifti benimde bu ay nasip oldu umut hep var
Oruç nasıl tutabiliyordun ki ilaçların yokmu ben bı çare aradım tutabilmek için ama tutamadım hiç fitilden dolayıKızlar bende biraz mide bulantısı, halsizlik oluştu sabahtan beri. Giremedim sayfaya, sallanıp durdum.. Orucu da bıraktım artık..
Fitil oruç bozmuyor cnm ama bende tutamadım öğlen 3 tane içmem gereken hap vardı bide bol su dediği için riske atmadım iftar sonrası imkansız 2 2.5 litre su içmemOruç nasıl tutabiliyordun ki ilaçların yokmu ben bı çare aradım tutabilmek için ama tutamadım hiç fitilden dolayıseninle nasip olursa zamanımız aynı bende bişey yok aslında benimde midem bulanır normalde diğerlerinde öyle oldu ama bunda sakinim henüz
Ben 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 10.03.Bana 5. Gün dondurulmuş yapacaklar
Peki test yapınca ne zaman çıkıyor
Canım doktor sahurla iftar arasında ayarla ilaçlarını, sorun olmaz demişti; ama zorlandım bıraktım artık bende.. Aynı zamanlarda bebişlerimize kavuşacağız inşaallah yani ne güzelOruç nasıl tutabiliyordun ki ilaçların yokmu ben bı çare aradım tutabilmek için ama tutamadım hiç fitilden dolayıseninle nasip olursa zamanımız aynı bende bişey yok aslında benimde midem bulanır normalde diğerlerinde öyle oldu ama bunda sakinim henüz
MaşAllah canım, inşAllah hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın. Düşünüyorumda ben ağlardım herhalde o an çok duygusal bir şeyKızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?