Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım maşallah aynen öyle oluyor benim kızda gününe göre önden gidiyordu dün yazdım kimisi arkadan da gelebilir belli olmuyor

Kizlar kan testimi de yaptırdım 250 çıktı sonuç pazartesi tekrar vericem. Rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ins. Şunu da belirtmek isterim negatif alanlar üzülmesin geçen ayki transferim negatifti benimde bu ay nasip oldu umut hep var

Maşallah canım benim amin Allahım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Evet ben zamanında iş başvurusu yaptığım yere şimdi tedavi amaçlı geldim

Ay maşallah canım katlanarak artsın inşallah değerlerin ay inşallah canım bizde pozitif alırız

Kızlarrr taze hamişler hissettiğiniz bi belirti durum oldu mu test gününe kadar ?
Canım şimdi ne desem olmaz çünkü belirli birşey yok inan.gecen seferki pozitiflerimde hiç belirtim yoktu pozitifti geçen ay kasıklarım ağrıdı göğüs hassasiyeti oldu ilaçtan dedim negatifti bu ay aynı belirtiler oldu pozitif yani saçma sapan bir durum o yüzden hiç belirti arama dua et dinlen

Güne yine pozitif haberle devam ediyoruz maşallah inş böle devam eder değerin ayrıca süper çıkmış cnm

Kızlar bende biraz mide bulantısı, halsizlik oluştu sabahtan beri. Giremedim sayfaya, sallanıp durdum.. Orucu da bıraktım artık..
Oruç nasıl tutabiliyordun ki ilaçların yokmu ben bı çare aradım tutabilmek için ama tutamadım hiç fitilden dolayı seninle nasip olursa zamanımız aynı bende bişey yok aslında benimde midem bulanır normalde diğerlerinde öyle oldu ama bunda sakinim henüz

Fitil oruç bozmuyor cnm ama bende tutamadım öğlen 3 tane içmem gereken hap vardı bide bol su dediği için riske atmadım iftar sonrası imkansız 2 2.5 litre su içmem

Bana 5. Gün dondurulmuş yapacaklar
Peki test yapınca ne zaman çıkıyor
Ben 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 10.03.
Transfer günü 0 olarak sayılır.
12. Gün test yap ve 14.gün dedi yani ben haftaya cumartesi 22.03. Ve 24.03. Test yaptıracağım nasipse. Ama daha erken çıkıyor mu bilmiyorum

Canım doktor sahurla iftar arasında ayarla ilaçlarını, sorun olmaz demişti; ama zorlandım bıraktım artık bende.. Aynı zamanlarda bebişlerimize kavuşacağız inşaallah yani ne güzel

MaşAllah canım, inşAllah hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın. Düşünüyorumda ben ağlardım herhalde o an çok duygusal bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…