• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim embriyo çok oluşmadığı için doktorum risk almayacağını söyledi çünkü embriyoların yeri ana rahimdir laboratuvarımız ne kadar iyi donamlıda olsa bazen 5. Güne kadar gitmeyebilir durabilir ama ana rahimde gelişim gösterebilir diye 2. Gün transfer oldum ben ilk transferimde 2. Gün embriyosuyla hamile 🤰 kaldım önemli olan kalitesi olsun nasibi olsun gerçekten 🥰 nasibi varsa önünde hiçbirşey duramaz 🤲
Anladım teşekkür ederim 🙏🏻

Kizlar kan testimi de yaptırdım 250 çıktı sonuç 🙏 pazartesi tekrar vericem. Rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ins.🙏 Şunu da belirtmek isterim negatif alanlar üzülmesin geçen ayki transferim negatifti benimde bu ay nasip oldu umut hep var🙏
Çok şükür 🤲🏻 idrar testinde pozitifi görmüştük ama kanda görmek başka 🥹🥹

Kizlar kan testimi de yaptırdım 250 çıktı sonuç 🙏 pazartesi tekrar vericem. Rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ins.🙏 Şunu da belirtmek isterim negatif alanlar üzülmesin geçen ayki transferim negatifti benimde bu ay nasip oldu umut hep var🙏
Yuppiiiiiiiiiii canım benim çok sevindim 🧿🧿🧿 katlanarak artmasini her aşamasını yaşamayı da nasip etsin rabbim 🤲🤲 darısı başımıza bize de dua et olur mu ? 🥰🥰🥰

Ben 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 10.03.
Transfer günü 0 olarak sayılır.
12. Gün test yap ve 14.gün dedi yani ben haftaya cumartesi 22.03. Ve 24.03. Test yaptıracağım nasipse. Ama daha erken çıkıyor mu bilmiyorum
Yani benimki 3.gün embriyosu olduğu halde bile 24 dediler canım seninki 9.günde bile çıkar varsa bide donmuş embriyo

Kızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım benim çok sevindim btnm sağlıkla gelsin inşAllah

Ay bilmiyorum kan testi erkenden vermek istemiyorum gibi 🥹 ama acaba erken gebelik testi mi alsam ki
Bugün transfer günü hariç 5. Günümdeyim
İdrar testinde bakabilirsin canım kimyasal oldu benim geçen ay ama 6.gün silik çizgiyi görmüştüm. 5. Gün görenleri de okudum. Beni etkiler diyorsan yapma canım ama çünkü erken tutunmayıp geçte tutunabilir herkeste hemen çıkmıyo moralini bozmıcaksa o zaman yap. Moral çok önemli çünkü 🥰

Ay bilmiyorum kan testi erkenden vermek istemiyorum gibi 🥹 ama acaba erken gebelik testi mi alsam ki
Bugün transfer günü hariç 5. Günümdeyim
Valla cnm eğer üzülmem beni çok etkilemez dersen yap 5.günde çıkan çok kişi var inş kalbinden istediğin gibi çift çizgi çıkar biraz daha dayanırım dersen 7.gün kesin olmuş olur 🙏🙏

İdrar testinde bakabilirsin canım kimyasal oldu benim geçen ay ama 6.gün silik çizgiyi görmüştüm. 5. Gün görenleri de okudum. Beni etkiler diyorsan yapma canım ama çünkü erken tutunmayıp geçte tutunabilir herkeste hemen çıkmıyo moralini bozmıcaksa o zaman yap. Moral çok önemli çünkü 🥰
Valla cnm eğer üzülmem beni çok etkilemez dersen yap 5.günde çıkan çok kişi var inş kalbinden istediğin gibi çift çizgi çıkar biraz daha dayanırım dersen 7.gün kesin olmuş olur 🙏🙏
Bugün ve yarın gidemem zaten çarşıya da pazartesi öğleden sonra anca inerim çarşıya
Sabah ilk idrarla yapılacağı için Salı günü yaparım anca o zamanda 8.günde olurum daha net olur sanırım 🥹🥹🥹
Cumartesi günüde kan vermeye giderim inşAllah 🤲🏻🥹🥹😍😍

Evet ben zamanında iş başvurusu yaptığım yere şimdi tedavi amaçlı geldim☹️
Çok üzücü işte.... Kanser araştırma faz 3 çalışmaları alanında alım oluyor aslında bazen. Eşim artık sürekli bir sağlık sorunu içinde olduğum için istemiyor bende bu sebeple başvuru yapmıyorum hiç bi yere

Bugün ve yarın gidemem zaten çarşıya da pazartesi öğleden sonra anca inerim çarşıya
Sabah ilk idrarla yapılacağı için Salı günü yaparım anca o zamanda 8.günde olurum daha net olur sanırım 🥹🥹🥹
Cumartesi günüde kan vermeye giderim inşAllah 🤲🏻🥹🥹😍😍
Bende düşünüyorum bugün 5. Günüm yapsam mı yapmasam mı

Back
X