• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese 🙂 sizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Aleyküm selam dondurulmuşla ilgili çok bilgim yok ama bugün tüp bebek merkezinizi arayıp öğrenin durumunuzu öğrenin ona göre içiniz rahat olsun inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🌸

Kızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Geçer merak etme çok sevindim Allah tamamına erdirsin balım 🥰🥰🥰

Anladım peki kaçıncı güne kadar gittiler
Benim embriyo çok oluşmadığı için doktorum risk almayacağını söyledi çünkü embriyoların yeri ana rahimdir laboratuvarımız ne kadar iyi donamlıda olsa bazen 5. Güne kadar gitmeyebilir durabilir ama ana rahimde gelişim gösterebilir diye 2. Gün transfer oldum ben ilk transferimde 2. Gün embriyosuyla hamile 🤰 kaldım önemli olan kalitesi olsun nasibi olsun gerçekten 🥰 nasibi varsa önünde hiçbirşey duramaz 🤲

Kızlar bişey sorcam. Benim Fsh 19 çıkmış. Doktor sadece Prolaktin düşürmek için ilaç verdi. Fsh düşürmek için bu süre de testere dişli aslan pençesi içersem tedavide sıkıntı yaratır mı ?

Kız ben deee ama tr’de iş bulamadım otomotiv sektöründe çalışıyorum 😂😂 okulda da endokrin sistemi çok severdim nerden biliyim bu kadar uğraşacağımızı☹️
Bende hep tüp bebek alanında çalışmak istediğim için okudum dünyanın en güzel bölümü bence ve 1. Sırada olması gereken bir meslek herşey genetik herşey moleküler. Türkiye hata yapıyor dünyanın geri kalanında doktordan bile üste tutuluyor bu alan . Yazık oldu bize sadece...

Benim embriyo çok oluşmadığı için doktorum risk almayacağını söyledi çünkü embriyoların yeri ana rahimdir laboratuvarımız ne kadar iyi donamlıda olsa bazen 5. Güne kadar gitmeyebilir durabilir ama ana rahimde gelişim gösterebilir diye 2. Gün transfer oldum ben ilk transferimde 2. Gün embriyosuyla hamile 🤰 kaldım önemli olan kalitesi olsun nasibi olsun gerçekten 🥰 nasibi varsa önünde hiçbirşey duramaz 🤲
Bendede 2 kere 5.gün oldum tutmadı en son 3.gün oldum tutmuştu bazen rahimde gelişmesi daha sağlıklı oluyor inş buda 3.gün embriyosu benimledir 🙏🙏🙏

Kızlar bişey sorcam. Benim Fsh 19 çıkmış. Doktor sadece Prolaktin düşürmek için ilaç verdi. Fsh düşürmek için bu süre de testere dişli aslan pençesi içersem tedavide sıkıntı yaratır mı ?
Canm doktora sormadan kullanmayın benm eşiminde fsh 24 dü öyle bitkisel şeyler kesinlikle kullanmayın demişti bize doktorunuzz onlar hormon değerlerini komple alt üst ediyor demişti iğne verilmişti eşime

Canm doktora sormadan kullanmayın benm eşiminde fsh 24 dü öyle bitkisel şeyler kesinlikle kullanmayın demişti bize doktorunuzz onlar hormon değerlerini komple alt üst ediyor demişti iğne verilmişti eşime
Anladım teşekkür ederim. Zaten 5. Gün gel tekrar bakalım dedi. Dediğiniz gibi yapayım paniğe gerek yok.

Bendede 2 kere 5.gün oldum tutmadı en son 3.gün oldum tutmuştu bazen rahimde gelişmesi daha sağlıklı oluyor inş buda 3.gün embriyosu benimledir 🙏🙏🙏
Evet canım bazen tutunmasa kısmeti yoksa en iyi kalitede olsun yine tutmuyor bende 2. Gün embriyosuyla hamile kaldım önemli olan güni de değil inan ki kısmeti varsa bu dünyada ister 1. Gün embriyosu olsun tutunacaktır aynen doktorum da öyle söyledi sende olmaları daha garanti risk almak istemiyoruz dediler dilerim seninkilerde annesine sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle 🤲🥹

Kızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayy canım çok sevindim😍 Sağlıkla büyüsün minik inşallah😍🙏🏼 İnşallah kuzum dua et bizede hamilelerin duası kabul olurmuş😍🥰

Ayy canım çok sevindim😍 Sağlıkla büyüsün minik inşallah😍🙏🏼 İnşallah kuzum dua et bizede hamilelerin duası kabul olurmuş😍🥰
Hepp dualarım sizinler emin olabilirsinnn okadar zor bi süreçkii Allahım hepimizin emeklerin karşılığınıı hayırlısı ne zamanda ozaman kolaylıkla nasip etsinn tanıdığım tanımadığım konuştuğum konuşmadığımmm hepinizle dualarımmm 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Evet canım bazen tutunmasa kısmeti yoksa en iyi kalitede olsun yine tutmuyor bende 2. Gün embriyosuyla hamile kaldım önemli olan güni de değil inan ki kısmeti varsa bu dünyada ister 1. Gün embriyosu olsun tutunacaktır aynen doktorum da öyle söyledi sende olmaları daha garanti risk almak istemiyoruz dediler dilerim seninkilerde annesine sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle 🤲🥹
İnş canım benim burda bekleyen herkes pozitif çıksın istiyorum bayrama mutlu girelim inş hep beraber 🙏🙏🙏🙏🎉

Ben biraktim bu konuyu mayala katar mayala katar devrettim 🤣🤣🤣
Valla kızlar bazen bebek öle gelişiyorki 3 hafta önden gittiği bile oluyor 🤣 benim kızımda 3.gün embriyosu olmasına rağmen herkesten önce kese görüp 5+3 Ken kalp atışı duymuştum düşünün yani 🤣 zaten 36.haftadada doğmuştu hep hızlıydı🤣🤣

Back
X