- 1 Şubat 2024
- 700
- 364
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.381
Bana 5. Gün dondurulmuş yapacaklarKızlar en basit yöntem şu seninde anlattığın gibi
5.gün dondurulmuş embriyosu transfer olduğun gün 19 günlük hamile sayılıyorsun
3.gün dondurulmuş embriyosu transfer olduğun gün 17 günlük hamile sayılıyorsun
Baktınız hiç hesaplayamıyorsunuz hangi tarih adet olduysan adetin ilk gününden saymaya başlayın
Hayırlısıyla gör bebişi gel inşallahKızlar bugün kese için gideceğim nolur dualarınızda benide unutmayın olurmu
Benim 5. Gün dondurulmuştu. 5 Mart transfer oldum 14 Mart test tarihimdi.Bana 5. Gün dondurulmuş yapacaklar
Peki test yapınca ne zaman çıkıyor
Normalde 5.gün dondurulmuş embriyo transfer hariç 9.gün kan testinde çıkıyorBana 5. Gün dondurulmuş yapacaklar
İnşallah kesesinin içinde yuvarlacık duruyordur annesiKızlar bugün kese için gideceğim nolur dualarınızda benide unutmayın olurmu
Ay cahillik mutluluk gerçekten kuzuİkinci heralde kuzum ama baya bölünmüş zamanına uygun olarak dedi demekki zamanları oluyor5 E kaliteliler kalır dedi beni bi korku sardı ama Allah’ın izniyle güzel olcak Herşey
Geç tutunma olmazsa 6.günde inceden belli oluyo kuzu idrarda ama beklemek en iyisi tabikiBana 5. Gün dondurulmuş yapacaklar
Ayy haber ver canım bizedeKızlar bugün kese için gideceğim nolur dualarınızda benide unutmayın olurmu
İdrar testi yaptım negatif çıktı bugün açıkçası bu lekelenme ve göğüs hassasiyeti hariç başka birşeyim de yok. Doktorum kan verebilirsin demiş öğleden sonra kan vericem sanırım ama hiç umutlu değilimLütfen doktorunuza danışın pazar günü gelmeden, genelde normal diyorlar yerleşme kanaması olarak ama bazende progestanı yükseltiyorlar
Kaset testmiydi canım? Belki test hatalıdır bi ver bakalım kanı. İnşallah pozitifti canım sağlıkla gelir bebişİdrar testi yaptım negatif çıktı bugün açıkçası bu lekelenme ve göğüs hassasiyeti hariç başka birşeyim de yok. Doktorum kan verebilirsin demiş öğleden sonra kan vericem sanırım ama hiç umutlu değilim
İnşallah kesesinin içinde yuvarlacık duruyordur annesi
Hayırlısıyla gör bebişi gel inşallah
Kızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçerAyy haber ver canım bizedeİnşallah gözükcek kesee
Yok canım erken gebelikti. ama vericem bakalım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinKaset testmiydi canım? Belki test hatalıdır bi ver bakalım kanı. İnşallah pozitifti canım sağlıkla gelir bebiş
Maşallah canımKızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçer
Amin canım inşallahÖyle canım Öyle tek derdimiz yeter ki pozitif olsun yüzümüz gülsün
İnşallah canım bazı embriyoların 9.güne kadar tutunma ihtimali olduğunu okumuştum bir yazıda. O yüzden sen hiç içini karartma önce Rabbine sonra bebeklerine güvenİnş ondandır
bende öyle düşündüm valla canım bende düne kadar hep yattım dün brz dışarı çıktım ama sancımda var birde affedersn alt tarafta batma oldu bi iki kere adet günüm de 19 ü normalde inş olmayız bu ay ve bi 9 ay
Bana hemşirem 12.güne kadar test yapma diye özellikle uyardı. Bir kaç hastası testlerinde negatif gördüğü için ilaçları bırakmış. Sonra test gününde zorunlu istedikleri için hamileliği öğrenmişler ve ilaçları bıraktıkları için de bebekleri kaybetmişler. O yüzden hiç canını sıkma canım çok sonradan bile çıkıyor. O yüzden bu kadar geç tarihe kan testi veriyorlar.İdrar testi yaptım negatif çıktı bugün açıkçası bu lekelenme ve göğüs hassasiyeti hariç başka birşeyim de yok. Doktorum kan verebilirsin demiş öğleden sonra kan vericem sanırım ama hiç umutlu değilim
Geçmiş olsunBenim transfer iptal oldu ohss olmuşum
Mesela bir embriyo 4 hücreliyken diğeri üç hücreli gününe göre o zaman geriden geliyor yani yakalıyada bilir yada durur zaten tutunmadılar anlamıştım negatif olacağını içimde öyle bir his vardıGeriden geliyor ne demek. Doktor anlamını söyledi mi
Anladım peki kaçıncı güne kadar gittilerMesela bir embriyo 4 hücreliyken diğeri üç hücreli gününe göre o zaman geriden geliyor yani yakalıyada bilir yada durur zaten tutunmadılar anlamıştım negatif olacağını içimde öyle bir his vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?