Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana 5. Gün dondurulmuş yapacaklar
Peki test yapınca ne zaman çıkıyor

Bana 5. Gün dondurulmuş yapacaklar
Peki test yapınca ne zaman çıkıyor
Normalde 5.gün dondurulmuş embriyo transfer hariç 9.gün kan testinde çıkıyor
Evdeki testte predictor markayla 7.gün silik gören birebir arkadaşım var. 5.gün olanlar belli ediyor kendini, ama ovitrella vurulursanız ona bişey diyemem o kandan çıkana kadar pozitif gösteriyor

Lütfen doktorunuza danışın pazar günü gelmeden, genelde normal diyorlar yerleşme kanaması olarak ama bazende progestanı yükseltiyorlar
İdrar testi yaptım negatif çıktı bugün açıkçası bu lekelenme ve göğüs hassasiyeti hariç başka birşeyim de yok. Doktorum kan verebilirsin demiş öğleden sonra kan vericem sanırım ama hiç umutlu değilim

Kaset testmiydi canım? Belki test hatalıdır bi ver bakalım kanı. İnşallah pozitifti canım sağlıkla gelir bebiş

İnşallah kesesinin içinde yuvarlacık duruyordur annesi
Hayırlısıyla gör bebişi gel inşallah
Ayy haber ver canım bizede İnşallah gözükcek kesee
Kızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçer

Maşallah canım çok şükür herşey yolunda
Ay inşallah inşallah darısı başımıza

İnşallah canım bazı embriyoların 9.güne kadar tutunma ihtimali olduğunu okumuştum bir yazıda. O yüzden sen hiç içini karartma önce Rabbine sonra bebeklerine güven

Bana hemşirem 12.güne kadar test yapma diye özellikle uyardı. Bir kaç hastası testlerinde negatif gördüğü için ilaçları bırakmış. Sonra test gününde zorunlu istedikleri için hamileliği öğrenmişler ve ilaçları bıraktıkları için de bebekleri kaybetmişler. O yüzden hiç canını sıkma canım çok sonradan bile çıkıyor. O yüzden bu kadar geç tarihe kan testi veriyorlar.

Geriden geliyor ne demek. Doktor anlamını söyledi mi
Mesela bir embriyo 4 hücreliyken diğeri üç hücreli gününe göre o zaman geriden geliyor yani yakalıyada bilir yada durur zaten tutunmadılar anlamıştım negatif olacağını içimde öyle bir his vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…