- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.401
Aleyküm selam dondurulmuşla ilgili çok bilgim yok ama bugün tüp bebek merkezinizi arayıp öğrenin durumunuzu öğrenin ona göre içiniz rahat olsun inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahSelam herkesesizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Geçer merak etme çok sevindim Allah tamamına erdirsin balımKızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçer
Benim embriyo çok oluşmadığı için doktorum risk almayacağını söyledi çünkü embriyoların yeri ana rahimdir laboratuvarımız ne kadar iyi donamlıda olsa bazen 5. Güne kadar gitmeyebilir durabilir ama ana rahimde gelişim gösterebilir diye 2. Gün transfer oldum ben ilk transferimde 2. Gün embriyosuyla hamileAnladım peki kaçıncı güne kadar gittiler
Bende hep tüp bebek alanında çalışmak istediğim için okudum dünyanın en güzel bölümü bence ve 1. Sırada olması gereken bir meslek herşey genetik herşey moleküler. Türkiye hata yapıyor dünyanın geri kalanında doktordan bile üste tutuluyor bu alan . Yazık oldu bize sadece...Kız ben deee ama tr’de iş bulamadım otomotiv sektöründe çalışıyorumokulda da endokrin sistemi çok severdim nerden biliyim bu kadar uğraşacağımızı
Ooo maşallah canım çok güzel artmış hadi hayırlı olsun geliyorrrrrrr geliyorrrr bebiş geliyorrrrCanım benimki çıkmış 13 Mart 9. Gün tahlili 778 geldi
Bendede 2 kere 5.gün oldum tutmadı en son 3.gün oldum tutmuştu bazen rahimde gelişmesi daha sağlıklı oluyor inş buda 3.gün embriyosu benimledirBenim embriyo çok oluşmadığı için doktorum risk almayacağını söyledi çünkü embriyoların yeri ana rahimdir laboratuvarımız ne kadar iyi donamlıda olsa bazen 5. Güne kadar gitmeyebilir durabilir ama ana rahimde gelişim gösterebilir diye 2. Gün transfer oldum ben ilk transferimde 2. Gün embriyosuyla hamilekaldım önemli olan kalitesi olsun nasibi olsun gerçekten nasibi varsa önünde hiçbirşey duramaz
Canm doktora sormadan kullanmayın benm eşiminde fsh 24 dü öyle bitkisel şeyler kesinlikle kullanmayın demişti bize doktorunuzz onlar hormon değerlerini komple alt üst ediyor demişti iğne verilmişti eşimeKızlar bişey sorcam. Benim Fsh 19 çıkmış. Doktor sadece Prolaktin düşürmek için ilaç verdi. Fsh düşürmek için bu süre de testere dişli aslan pençesi içersem tedavide sıkıntı yaratır mı ?
Anladım teşekkür ederim. Zaten 5. Gün gel tekrar bakalım dedi. Dediğiniz gibi yapayım paniğe gerek yok.Canm doktora sormadan kullanmayın benm eşiminde fsh 24 dü öyle bitkisel şeyler kesinlikle kullanmayın demişti bize doktorunuzz onlar hormon değerlerini komple alt üst ediyor demişti iğne verilmişti eşime
Evet canım bazen tutunmasa kısmeti yoksa en iyi kalitede olsun yine tutmuyor bende 2. Gün embriyosuyla hamile kaldım önemli olan güni de değil inan ki kısmeti varsa bu dünyada ister 1. Gün embriyosu olsun tutunacaktır aynen doktorum da öyle söyledi sende olmaları daha garanti risk almak istemiyoruz dediler dilerim seninkilerde annesine sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyleBendede 2 kere 5.gün oldum tutmadı en son 3.gün oldum tutmuştu bazen rahimde gelişmesi daha sağlıklı oluyor inş buda 3.gün embriyosu benimledir
Ben normal adet günümde olmuştu ama herkesin değişebilir canımKızlar opudan sonra ne zaman regl oldunuz siz ? Ben sanki olcam gibi yarın öbür gün
Neden böyle oldu ki
Ben biraktim bu konuyuKızlar yeter ki olsun da gününü de doktor takip etsin hesap kitap a girmeyin baya karışık konuymuş
Bende bıraktım
Ayy canım çok sevindimKızlarr çok teşekkür ederimm karından baktı doktorumm alttan bakıp seni tedirgin etmeyelim dedii keseyi gördük direkk ama çok küçükk direk gördü hemdee cumartesi tekrar çağırdıı yolksac dalan onlara bakmak içinn bayramdan öncede kalp atışını dinleriz dedi nasip olursaa sıkıntılı bi durum yok dedii tek gördü şimdilik keseyi sonradan süprizde olabiliyor ama şuan tek dedii dualarımdasınızz sizlerde beni unutmayınn kızlarr inşaşlah şu bi haftada hemen geçer
Hepp dualarım sizinler emin olabilirsinnn okadar zor bi süreçkii Allahım hepimizin emeklerin karşılığınıı hayırlısı ne zamanda ozaman kolaylıkla nasip etsinn tanıdığım tanımadığım konuştuğum konuşmadığımmm hepinizle dualarımmmAyy canım çok sevindimSağlıkla büyüsün minik inşallah İnşallah kuzum dua et bizede hamilelerin duası kabul olurmuş
İnş canım benim burda bekleyen herkes pozitif çıksın istiyorum bayrama mutlu girelim inş hep beraberEvet canım bazen tutunmasa kısmeti yoksa en iyi kalitede olsun yine tutmuyor bende 2. Gün embriyosuyla hamile kaldım önemli olan güni de değil inan ki kısmeti varsa bu dünyada ister 1. Gün embriyosu olsun tutunacaktır aynen doktorum da öyle söyledi sende olmaları daha garanti risk almak istemiyoruz dediler dilerim seninkilerde annesine sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle
Valla kızlar bazen bebek öle gelişiyorki 3 hafta önden gittiği bile oluyor
Amin ecmain inşallahİnş canım benim burda bekleyen herkes pozitif çıksın istiyorum bayrama mutlu girelim inş hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?