- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.341
Geriden geliyor ne demek. Doktor anlamını söyledi miAmin canım benim Allah razı olsun doktorum genetik yaptırmak için birşey bahsetmedi bizde fazla embriyo oluşmadığı için düşünemiyoruz maalesef Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı eylesin inşallah
Nerede oturuyorsunuz ne zaman açıldı adetimi bekliyorum vermediyseniz ben alabilirimEvet 125 ml kullandım soğuk zinciri bozmadım hiç
Şimdi benim transfer olalı 19. Günüm buna mı 19 gün daha ekliyoruz 5.gün embriyo idi benimkiTüp bebekte son adet tarihinin ilk günü olarak hesaplanmıyor maalesef, o sebepten kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli
Ben de 2 kutu bitirmiştim 3. Kuyuyu aldırttılar 200 ünü kullandım sadece kalanını ücretsiz vermek istedim kimse yazmamıştı. Büyük ihtimalle elinizde açılandan kakacak oda çöp olacak açıldıktan 28 gün içinde bitmeliArkadaşlar bir şey danışacağım. İğne kullanım aşamasındayım. Nasipse opu pazartesi.
Tüm değerlerim normal ama Gonal f 900 3. Kutu yazıldı bu kadar çok gonal f kullanımı denk gelmemiştim normal mi? Fikri olan yazabilir mi sizler ne kadarlık dozda kullanmıştınız
Geçmiş olsun arkadaşım, bol bol dinlen…Benim transfer iptal oldu ohss olmuşum
Slm canım genelde beni hep 2. Günü çağırdılar. 16:00 a kadar olan regli ilk gün sayıyorlar. Sen bir görüş doktorunla geç olabilir pazartesi doktorun daha iyi bilirSelam herkesesizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Canm doktoruna danış belki başka iğne verebilir benm 9. Gün olmuştuu 2 gün sürdü kahve rengi lekelenme progestan iğnesi başlattılar oksaparı kesmemi söylediler lekelenmeden sonra tekrae başladımKızlar günaydın.
8 martta 5. Gün embriyo transferi oldum bugün 7. Günüm ama 5. Günümde bi pembe lekelenmem geldi dün de biraz pembe ve gece kahverengiye dönen leke geldi dün kasık ağrısı da yaşadım baya. Sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem vardı korkmaya başladım regl mi oluyorum diye böyle bieşey yaşayan var mı aranızda
umarımCanm doktoruna danış belki başka iğne verebilir benm 9. Gün olmuştuu 2 gün sürdü kahve rengi lekelenme progestan iğnesi başlattılar oksaparı kesmemi söylediler lekelenmeden sonra tekrae başladım
2.ve 3. Günü istiyorlar canım normalde ama benim 5.gün gidipte transfer yapılan arkadaşım varSelam herkesesizlere sorum olacaktı. Dondurulmuş transferi içim adet bekliyordum ve bugün 13.30 gibi oldum adeti. Pazartesi gitsem hastaneye geç mi olur acaba 4. Gün mü olmuş olur. Böyle giden var mı
Canım benimki çıkmış 13 Mart 9. Gün tahlili 778 geldiE-nabıza işlenmedi o zaman kuzum, yarın sabaha kadar çıkmazsa sağlık ocağına bi gidersin artık
Aynen valla uyudum sabahın 5 inde çıkmış 9. Gün 13 Mart 778 baya yüksek değilmiOfçok insanın sinirini bozuyorlar dün vermişsin nasıl haber vermiyorlar açık değil mi gidip sorsan gerçi orada saat 6 ya geliyor ya yarın da kapalı olur sağlık ocakları
Canım yerleşme kanaması da olabilir inşallah öyledirKızlar günaydın.
8 martta 5. Gün embriyo transferi oldum bugün 7. Günüm ama 5. Günümde bi pembe lekelenmem geldi dün de biraz pembe ve gece kahverengiye dönen leke geldi dün kasık ağrısı da yaşadım baya. Sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem vardı korkmaya başladım regl mi oluyorum diye böyle bieşey yaşayan var mı aranızda
Göbekten olan mı canm bnde ondan kullanıyordum onun kalçadan olanınıda eklediker ama korkmaa yerleşme kanaması olabilir kırmızı ve çok yoğub olmadığı sürece korkmayın diyolarYazdım bakalım dönerler
umarım
bende progestan dex kullanıyorum
Aynen valla uyudum sabahın 5 inde çıkmış 9. Gün 13 Mart 778 baya yüksek değilmi
Yüksek değil canm ilk değerin en az iki katı artması lazım ilk değerine göre iyi benceeAynen valla uyudum sabahın 5 inde çıkmış 9. Gün 13 Mart 778 baya yüksek değilmi
Ayy ikizler geliyor canımmAynen valla uyudum sabahın 5 inde çıkmış 9. Gün 13 Mart 778 baya yüksek değilmi
Ayy inşallah hepsi gider hepsi sağlıklıdır canımGünaydın kızlarrrrrrr gece ki mesajlarınızı okurken beynimi önceki sayfaların birinde bıraktım mesajımı yazıyorumbugün yine aradılar bölünmüş yumoşlar saati saatine uygunmuş anormal bi durum yokmuş 5. Günü bekleyeceklermiş ve beni 5. Güne kadar aramayacaklarmış. Bende tamam dedim ekranınıza kayıt ettiğiniz fotodan yollayın 5. Gün dedim
Acaba kaç tanesi gidecek 5 e çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?