- 11 Kasım 2015
- 820
- 1.198
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.301
İlk zamanlar olurİlk defa ya hiç bir şey bilmiyorumşu an artım transfer tarihimi bile belirledim kendim
Ahahah sen bensin bak adetinden 20 gün sayıyorsun ortalama o tarih transfer tarihi oluyor 19. 20. 21. Günler gibi djdjdjd benim b sonraki transferim 25-26-27 Nisan gibi mesela sjsjjsjsjsjsjsjİlk defa ya hiç bir şey bilmiyorumşu an artım transfer tarihimi bile belirledim kendim
Bak başımızı belaya sokma bizde diploma da yokDoktoruma sorduğum sorulara kadın afallıyordu ya sen bunları nerden biliyorsun diye
Telefonuma not alıp gidiyordu sayfalarca
Aşko bende 6 nisan diyorum şu anAhahah sen bensin bak adetinden 20 gün sayıyorsun ortalama o tarih transfer tarihi oluyor 19. 20. 21. Günler gibi djdjdjd benim b sonraki transferim 25-26-27 Nisan gibi mesela sjsjjsjsjsjsjsj
Hadi canım inşallah benim de bir aksilik çıkmazsa nisan gibi ama tarih tam bilmiyorum inşallah nasip olurAhahah sen bensin bak adetinden 20 gün sayıyorsun ortalama o tarih transfer tarihi oluyor 19. 20. 21. Günler gibi djdjdjd benim b sonraki transferim 25-26-27 Nisan gibi mesela sjsjjsjsjsjsjsj
Maral’ım gülmekten çenem ağrıdı vallahiBak başımızı belaya sokma bizde diploma da yok
6 Nisan diyorsak 6 insandır ndjdjdjdjAşko bende 6 nisan diyorum şu an19.gün 5 nisana denk geliyor ama yurtdışında olacağımız için 6 nisan olacak
Aha bende ayni işte kaç gündür gelip gidiyor hayir yani gel sende kurtul bendeAl benden okadar bir olsun artık şu adet bir olsun haftadır acayip bir sancı şişkinlik olsun ki süreç başlasın zaten sabırsız biriyim
Adet tarihin ortalama belliyse eğer 19. 20. Günü işte hemen hemenHadi canım inşallah benim de bir aksilik çıkmazsa nisan gibi ama tarih tam bilmiyorum inşallah nasip olur
Ben daha Opu olacağım bir aksilik çıkmazsa ardından taze transfer onun için ortalama ne desem yalan olur dualarınızda bana da yer verin canlar benim çok yumurta oluşmuyor Amh çok düşük inşallah Rabbim yüzüme baksın inşallahAdet tarihin ortalama belliyse eğer 19. 20. Günü işte hemen hemen
Benimde Yasmin bitmesine son 4 gün. Ama bana son iki kalınca lucrin verdi vuracakmışımYasmin bitmesine son iki gerisi allah kerim artik
Test gününü bekle canım az kalmış dilerim pozitif çıkar AminBen ne zmn test yapsam acaba ne kadar dayanacmdr 19 nda yap dedi ama
Amin canım benim sende başlamaya bekliyorsun dimi yazışmalar çok olunca kaçırıyorum bazen bide b12 im sağolsunTest gününü bekle canım az kalmış dilerim pozitif çıkar Amin
Canim senin doktorun havuz yöntemi yapmiyor mu? Sen mi tek sefer istedin. Canim benim bütün dualarım seninle rabbim gönlüne göre versinBen daha Opu olacağım bir aksilik çıkmazsa ardından taze transfer onun için ortalama ne desem yalan olur dualarınızda bana da yer verin canlar benim çok yumurta oluşmuyor Amh çok düşük inşallah Rabbim yüzüme baksın inşallah
Evet canım bende regl olursam yumurta büyütmeyle başlarım nasip olursa sonra Opu sonradan kaçı döllenir transfer olabilirmiyim anlayacağın hep soru işaretiyle dolu Rabbim bu sefer yüzüme baksın dilerim o Altın embriyomuzu yakalamak nasip olur inşallahAmin canım benim sende başlamaya bekliyorsun dimi yazışmalar çok olunca kaçırıyorum bazen bide b12 im sağolsun
Neden ?Benimde Yasmin bitmesine son 4 gün. Ama bana son iki kalınca lucrin verdi vuracakmışım
Amin canım benim ilk denemen değil galiba şenindeEvet canım bende regl olursam yumurta büyütmeyle başlarım nasip olursa sonra Opu sonradan kaçı döllenir transfer olabilirmiyim anlayacağın hep soru işaretiyle dolu Rabbim bu sefer yüzüme baksın dilerim o Altın embriyomuzu yakalamak nasip olur inşallahEstagfurullah canım kafa karışık olunca insan herşeyi kafasında tutamıyor
Amin canım benim Allah razı olsun hepimizin inşallah gönlündeki nasip olsun havuz yöntemini söyledim dedi gerek yok sana ama istersen deneriz maliyetli olur dedi bizde dedik o zaman normal devam edelim artık ondan sonra duruma göre bakarız zaten doktorum dedi eğer diyelim transfer oldun tutunma olmasa rahimden biyopsi almamız lazım rahimde sıkıntı var mı diye ben bir kere hamile kaldım bir negatif ondan. Gerek görmedi diyor biz iki negatif üst üste olursa rahime işlem yapıyoruz bakalım hayırlısı inşallah hiçbirine gerek kalmadan hamile kalabilirim inşallahCanim senin doktorun havuz yöntemi yapmiyor mu? Sen mi tek sefer istedin. Canim benim bütün dualarım seninle rabbim gönlüne göre versinsenin bu temiz kalpliliginle inaniyorum ki rabbim yüzüne gülmüş yine gülecek
Evet canım 4. Denemem ilk tüp bebekte döllenme olmadı transfer olamadım 2. Tüp bebekte iyi kalitede 2 adet embriyom oluştu hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim ameliyatAmin canım benim ilk denemen değil galiba şeninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?