- 17 Temmuz 2024
- 607
- 287
- 18
- 29
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.321
Altın yumurta olsun geriye yumurtan kalsın birde kardeş yap inşallahBen daha Opu olacağım bir aksilik çıkmazsa ardından taze transfer onun için ortalama ne desem yalan olur dualarınızda bana da yer verin canlar benim çok yumurta oluşmuyor Amh çok düşük inşallah Rabbim yüzüme baksın inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun canımAltın yumurta olsun geriye yumurtan kalsın birde kardeş yap inşallah
Canim yaş ilerliyorken birde amh düşükken bilmiyorum neden gerek yok demiş. Ha evet maaliyet bir yöntem maalesefAmin canım benim Allah razı olsun hepimizin inşallah gönlündeki nasip olsun havuz yöntemini söyledim dedi gerek yok sana ama istersen deneriz maliyetli olur dedi bizde dedik o zaman normal devam edelim artık ondan sonra duruma göre bakarız zaten doktorum dedi eğer diyelim transfer oldun tutunma olmasa rahimden biyopsi almamız lazım rahimde sıkıntı var mı diye ben bir kere hamile kaldım bir negatif ondan. Gerek görmedi diyor biz iki negatif üst üste olursa rahime işlem yapıyoruz bakalım hayırlısı inşallah hiçbirine gerek kalmadan hamile kalabilirim inşallah
Kistim var sanırım o yüzden. İki gün önce kahverengi leke geldi regl oluyorum sandım ama olmadımNeden ?
Çok geçmiş olsun canim umarim kistin geçer tedavine kaldığın yerden devam edersinKistim var sanırım o yüzden. İki gün önce kahverengi leke geldi regl oluyorum sandım ama olmadım
Rabbim kolaylaştırsın canım benim şimdi tekrardan başlayamayı bekliyorsun embriyona genetik taramana düşünüyor musunEvet canım 4. Denemem ilk tüp bebekte döllenme olmadı transfer olamadım 2. Tüp bebekte iyi kalitede 2 adet embriyom oluştu hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim ameliyatoldum 3. Tüp bebekte 2 adet embriyom oldu ama doktorum biri geriden geliyor dedi ikisi de bb kalitesindeydi ama dedim Rabbim yeter ki ol desin kaliteye çok takılmıyorum iki transferde embriyo glue uygulandı şimdi 4. Tüp bebekte her seferinde yeniden Opu oldum ama yine de şükrediyorum çok şükür transfer olabildim o anları yaşayabildim dilerim Rabbim bu sefer daha sağlıklı hayırlı güzel süreçler yaşatsın inşallah
Benim geçici kist değil canım. Çikolata kistim var.Tedavi sürecim devam ediyor. Transfer günümü bekliyorumÇok geçmiş olsun canim umarim kistin geçer tedavine kaldığın yerden devam edersin
Amin canım benim Allah razı olsun doktorum genetik yaptırmak için birşey bahsetmedi bizde fazla embriyo oluşmadığı için düşünemiyoruz maalesef Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı eylesin inşallahRabbim kolaylaştırsın canım benim şimdi tekrardan başlayamayı bekliyorsun embriyona genetik taramana düşünüyor musun
Evet canım bizde öyle düşündük ama maliyetli olur diye vazgeçtik rahim de herhangi birşey yok çok şükür miyom polip embriyo glue iki transferimde yapıldıCanim yaş ilerliyorken birde amh düşükken bilmiyorum neden gerek yok demiş. Ha evet maaliyet bir yöntem maalesefama artısı bir embriyo ile ilerlemek varken sonuç negatif olursa ikinci embriyo ile ilerliyorsun. Benim amh düşük birde yaşım ilerliyor diye havuz olsun dedim. Süreci uzatmayi gözüm kesmedi. Ayrıca Rahimden neden biyopsi ? Rahimde anormal birşey var mi polip miyom gibi birsey varsa tamam olur. Ama üst üste negatiflerde bile pgt, histeroskopi, embriyo glue, ve bağışıklık baskılayıcı tedaviler varken direk neden rahim biyopsisi beni düşündürdü açıkçası?
İnşallah sağlıcakla transferini olabilirsin canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahBenim geçici kist değil canım. Çikolata kistim var.Tedavi sürecim devam ediyor. Transfer günümü bekliyorum
Umarım histeroskopidir. Yada rahimden biyopsi alinmasi da dogru birseydir. Yeter ki sonuca ulaştırsın. Çünkü insanın aklina çeşit çeşit şeyler geliyor kafa karışıyorEvet canım bizde öyle düşündük ama maliyetli olur diye vazgeçtik rahim de herhangi birşey yok çok şükür miyom polip embriyo glue iki transferimde yapıldıişte bilmiyorum belki histereskopi de olabilir bende yanlış anlamış olabilirim
Amin canım benim Allah razı olsun iki transferde embriyo glue uygulandı birinde başarılı oldu birinde değil Rabbim nasip etmese boş inan ki inşallah hepimiz güzel sonuçlara kavuşalım inşallahUmarım histeroskopidir. Yada rahimden biyopsi alinmasi da dogru birseydir. Yeter ki sonuca ulaştırsın. Çünkü insanın aklina çeşit çeşit şeyler geliyor kafa karışıyorembriyo glue ile bile tutmuş yine tutacak bak ben inanıyorum mutlu haberlerini alicaz burdan
Ben geldim gibi yapıyor diyorum hoşgeldin bakıyorum yokAha bende ayni işte kaç gündür gelip gidiyor hayir yani gel sende kurtul bende
Hayırlı sahurlar canim bende kaçıyorum artık bende kocaman öpüyorumHayırlı sahurlar hayırlı geceler diliyorum güzel anne adaylarım hepinizi öpüyorumgece vardiyamız bitti gündüzcü arkadaşlara devrediyoruz buralar size emanet sağlıcakla kalınız inşallah
Öyle tabi olmasa hiç olmaz amin canim hepimizi inşallahAmin canım benim Allah razı olsun iki transferde embriyo glue uygulandı birinde başarılı oldu birinde değil Rabbim nasip etmese boş inan ki inşallah hepimiz güzel sonuçlara kavuşalım inşallah
Ben ben kaç kere kontrol ediyorumBen geldim gibi yapıyor diyorum hoşgeldin bakıyorum yokkocam dünyanın diğer ucunda kocamı beklemedim bunu beklediğim Kadar hevesli Kayseri'den gelecek gollll haberine kaldık
Anladım canım benim Rabbim kolaylaştırsın inşAllahAmin canım benim Allah razı olsun doktorum genetik yaptırmak için birşey bahsetmedi bizde fazla embriyo oluşmadığı için düşünemiyoruz maalesef Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı eylesin inşallah
Çok çok çok heyecanlı ve gerginim sabah test yaptırıp sonucu yazacağım. İyi dileklerin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?