Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Altın yumurta olsun geriye yumurtan kalsın birde kardeş yap inşallah

Canim yaş ilerliyorken birde amh düşükken bilmiyorum neden gerek yok demiş. Ha evet maaliyet bir yöntem maalesef ama artısı bir embriyo ile ilerlemek varken sonuç negatif olursa ikinci embriyo ile ilerliyorsun. Benim amh düşük birde yaşım ilerliyor diye havuz olsun dedim. Süreci uzatmayi gözüm kesmedi. Ayrıca Rahimden neden biyopsi ? Rahimde anormal birşey var mi polip miyom gibi birsey varsa tamam olur. Ama üst üste negatiflerde bile pgt, histeroskopi, embriyo glue, ve bağışıklık baskılayıcı tedaviler varken direk neden rahim biyopsisi beni düşündürdü açıkçası?

Rabbim kolaylaştırsın canım benim şimdi tekrardan başlayamayı bekliyorsun embriyona genetik taramana düşünüyor musun

Rabbim kolaylaştırsın canım benim şimdi tekrardan başlayamayı bekliyorsun embriyona genetik taramana düşünüyor musun
Amin canım benim Allah razı olsun doktorum genetik yaptırmak için birşey bahsetmedi bizde fazla embriyo oluşmadığı için düşünemiyoruz maalesef Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı eylesin inşallah

Evet canım bizde öyle düşündük ama maliyetli olur diye vazgeçtik rahim de herhangi birşey yok çok şükür miyom polip embriyo glue iki transferimde yapıldı işte bilmiyorum belki histereskopi de olabilir bende yanlış anlamış olabilirim bakalım bu sefer embriyo kaç tane oluşur ona göre tek tek kattırabiliriz bakalım nasıl olacak hayırlısı artık inşallah

Umarım histeroskopidir. Yada rahimden biyopsi alinmasi da dogru birseydir. Yeter ki sonuca ulaştırsın. Çünkü insanın aklina çeşit çeşit şeyler geliyor kafa karışıyor embriyo glue ile bile tutmuş yine tutacak bak ben inanıyorum mutlu haberlerini alicaz burdan

Hayırlı sahurlar hayırlı geceler diliyorum güzel anne adaylarım hepinizi öpüyorum gece vardiyamız bitti gündüzcü arkadaşlara devrediyoruz buralar size emanet sağlıcakla kalınız inşallah

Amin canım benim Allah razı olsun iki transferde embriyo glue uygulandı birinde başarılı oldu birinde değil Rabbim nasip etmese boş inan ki inşallah hepimiz güzel sonuçlara kavuşalım inşallah

Ben geldim gibi yapıyor diyorum hoşgeldin bakıyorum yok kocam dünyanın diğer ucunda kocamı beklemedim bunu beklediğim Kadar hevesli Kayseri'den gelecek gollll haberine kaldık
Ben ben kaç kere kontrol ediyorum kiz öyle deme kocadir sonuçta bu bizimle bi yere kadar devam edicek rabbim kocalarimizi yanimizdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…