- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.281
Tövbe adetliyken nasıl embriyo yerleşsin bacımsuBen ilk gittiğimde ton ton gittim regl günüm embriyo koyulacak dönecem sandım cahil19 günlük bir süreç diyince yıkıldım
Bende öyle sanıyordum başta adet olucam ilaç vercek bitince koycak hoop tamamBen ilk gittiğimde ton ton gittim regl günüm embriyo koyulacak dönecem sandım cahil19 günlük bir süreç diyince yıkıldım
Vallahi öyle yatmaktan ziyade sahur bekleniyor eee siz varken daha ne olsunYarın haftasonu ya ondandır birde sahur vs herkes beklerken burada vakit geçiyor gece
Heyecandan beynim sulanmışTövbe adetliyken nasıl embriyo yerleşsin bacımsu
Ama şimdi her dalda uzman olduk çok şükürHeyecandan beynim sulanmış
Ne Uzmani aşkım ben doçentim bir tek ilaç yazamıyorum yoksa prof olacamAma şimdi her dalda uzman olduk çok şükür
AminnnnnnnnnnnnnnAnladım balım valla duphaston bitince 7-10 gün arasında olanları okumuştum geneli 3-4 gün sonra olanlarda okudum ama benim duphaston sabah bitti gece oldum direk umarım yasminde de öyle olur
M Maralim2019 cano bak doçentimiz hazır bende psikologNe Uzmani aşkım ben doçentim bir tek ilaç yazamıyorum yoksa prof olacam
Allah seni napmasinBen ilk gittiğimde ton ton gittim regl günüm embriyo koyulacak dönecem sandım cahil19 günlük bir süreç diyince yıkıldım
Doktoruma sorduğum sorulara kadın afallıyordu ya sen bunları nerden biliyorsun diye
Ben biyoloğum direk benide yaz kadroya
Al benden okadar bir olsun artık şu adet bir olsun haftadır acayip bir sancı şişkinlik olsun ki süreç başlasın zaten sabırsız biriyimBen çağırmalarina razıyım zaten yeter ki adet olayim
Deseydin bacım hele sen kalk ben oturayımDoktoruma sorduğum sorulara kadın afallıyordu ya sen bunları nerden biliyorsun diye
Telefonuma not alıp gidiyordu sayfalarca
İlk defa ya hiç bir şey bilmiyorumAllah seni napmasineee ilaclar, süreç v.s. o heyecanla gitti tabi aklindan
Hay maşallahBen biyoloğum direk benide yaz kadroya
Önünde eğiliyorumNe Uzmani aşkım ben doçentim bir tek ilaç yazamıyorum yoksa prof olacam
Bu arada gerçekten moleküler biyoloğum djdjjdjd genetik mühendisliği okudumHay maşallahklinik işçilerimiz hazır çok şükür
Bende hasta kabul
Hay maşallahBu arada gerçekten moleküler biyoloğum djdjjdjd genetik mühendisliği okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?