- 11 Kasım 2015
- 830
- 1.206
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.261
Senin sayende ilk sen verdin o sıcaklığı, samimiliği bizde ordan yürüdük gittikAmin amin inşallah canımsınız sizlerde öylesiniz gerçekten bende sizden o enerjiyi alıyorum dilerim hepimizin pozitif olur inşallah
Ahahaha aman olsun olsun az kalmış kuzuBirde bitse bile adetin 2 veya 3.günü çağırıyorlar ya ıyuz oluyorum17 mart regl olacam o gün 0.gün, 20 mart çağırır beni
Modum şu emoji beklerkenAhahaha aman olsun olsun az kalmış kuzu
Evet ya çok ince düşünceli gerçektenSenin sayende ilk sen verdin o sıcaklığı, samimiliği bizde ordan yürüdük gittik
Evet işin içine girmeden bekleyişin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ve bir an önce olsun bitsin istiyorsun bir an önce varsa da yoksa istiyorsun vallahi yaşanmadan anlayamayacak duygular ama lütfen Güzel düşünelim güzel olsun benim için de öyle bir his var bebiş geliyor senin Allah'ım hepimizin gönlündekine kucağımıza versinTransfer sürecini beklemek, sonrasında pozitif görmek için test gününü beklemek, veee daha niceleri
Hep beklemekle geçiyor gümlerimiz
yaaa inşAllahama ilaçlarında etkisinden kaynaklana bilir
Ben normalde sıcak kanlı biriyimdir onu da buraya yansıtmışsam ne mutluSenin sayende ilk sen verdin o sıcaklığı, samimiliği bizde ordan yürüdük gittik
Gercekten karmaşık ama. Benim mi bu gece algim kapali yoksa kafa mi basmadi anlamadimAy Maral’ım nasıl güldümbirde karmaşık bir hal aldı neyse hamile kalana kadar gün saymıyoruz
Ahahhaha çok heycanlı değil mi yaaModum şu emoji beklerken.
Ne güzel işte bize de izin oluyor haftasonuAy benim bu gece çenem açıldı yarın haftasonu diye mi ne
Siz burda zaten gündüzden çok gece coşuyorsunuz gece yazışmalarını bitiremiyor gündüz ya okumaktanAy benim bu gece çenem açıldı yarın haftasonu diye mi ne
Yaa ne güzel işte kimse sıkılmıyor sayende kuzuAy benim bu gece çenem açıldı yarın haftasonu diye mi ne
Bana da öyle bitmiyor ki meret. İçiyorum iciyorum azalacağına sanki çoğalıyorOff ne demezsin ya şu an o 3 gün 3 sene sanki bana
Yarın haftasonu ya ondandır birde sahur vs herkes beklerken burada vakit geçiyor geceSiz burda zaten gündüzden çok gece coşuyorsunuz gece yazışmalarını bitiremiyor gündüz ya okumaktan
Ben çağırmalarina razıyım zaten yeter ki adet olayimBirde bitse bile adetin 2 veya 3.günü çağırıyorlar ya ıyuz oluyorum17 mart regl olacam o gün 0.gün, 20 mart çağırır beni
Nisan 2025 doğumda bu kadar mesaj yoktur yaYarın haftasonu ya ondandır birde sahur vs herkes beklerken burada vakit geçiyor gece
Anladım balım valla duphaston bitince 7-10 gün arasında olanları okumuştum geneli 3-4 gün sonra olanlarda okudum ama benim duphaston sabah bitti gece oldum direk umarım yasminde de öyle olurCanım ben yasminle değil cyclo progynova kullandım, genelde o tür ilaçlar aynı olur. İlaç bitiyor son gün aldıktan tam 3 gün sonra regl oluyorsun örnek veriyorum benim ilaç 13 Mart bitti, 17 mart regl olacam, hiç şaşmaz
Ben ilk gittiğimde ton ton gittim regl günüm embriyo koyulacak dönecem sandım cahilBen çağırmalarina razıyım zaten yeter ki adet olayim
Yasmin bitmesine son iki gerisi allah kerim artikSen ne zaman olcaksın kuzu
Tam bir dikkatli anne adayi işte yeminleSiz burda zaten gündüzden çok gece coşuyorsunuz gece yazışmalarını bitiremiyor gündüz ya okumaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?