- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.241
Amin canım benim hepimizin inşAllahEvet canim öylerica ederim ne demek şimdiden tedavin hayirli olsun güzel sonuclansin inşallah
Ahahaha doğru vallahi kuzuKiz onlar ne biliyorda konuşuyorburda olan biteni bi bilseler ooooooo
Canım transferin hayirli olsun rabbim pozitif sonuç almani nasip etsin inşallahBeni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günüm
Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuştur
Hoşbuldum inşallahCanım transferin hayirli olsun rabbim pozitif sonuç almani nasip etsin inşallahhoşgeldin
Transfer olacağın zaman ki adetin sayılacak sen ne zaman transfer olacaksın senin dondurulmuşsa adetinin ilk günü sayılır taze transferde Opu gününü sayıyorlarOpudan sonraki ilk adetten itibaren ki ikinci adetten itibaren mi
İnşallah canım çok aminnnnnnAmin canım benim hepimizin inşAllah
Burda olduğuna pişman olmayacaksın emin olHoşbuldum inşallah
Hoşbuldum inşallahCanım transferin hayirli olsun rabbim pozitif sonuç almani nasip etsin inşallahhoşgeldin
benim bugün 3 gün kramplarım var şiddetli olabiliyor ama uzun süreli değil aranızda yaşan var mı ilaçlardan mı acabaAmin canım inşallah ikisi de tutunmuştur Allah’ın izniyle tamam canım ekledim
Ben bu konulara hiç girmiyorumTransfer olacağın zaman ki adetin sayılacak sen ne zaman transfer olacaksın senin dondurulmuşsa adetinin ilk günü sayılır taze transferde Opu gününü sayıyorlar
Dualar ve buradaki arkadaşlık çok rahatlatıcı teşekkür ederim aranıza aldığınızaBurda olduğuna pişman olmayacaksın emin olzaten mayala katar izin vermez birde hepimiz birbirimize duacıyız çok şükür Allah bu bütün dualarımızı duyup yüzümüzü güldürür inşallah
Evet canım yaşayan çok var dilerim gebelik için rahim de yer açılmasıdır ama ilaçlardan olabilir inşallah gebeliktir AminHoşbuldum inşallah
benim bugün 3 gün kramplarım var şiddetli olabiliyor ama uzun süreli değil aranızda yaşan var mı ilaçlardan mı acaba
Darısı başıma inşallahCanım ben yasminle değil cyclo progynova kullandım, genelde o tür ilaçlar aynı olur. İlaç bitiyor son gün aldıktan tam 3 gün sonra regl oluyorsun örnek veriyorum benim ilaç 13 Mart bitti, 17 mart regl olacam, hiç şaşmaz
Amin amin inşallah canımsınız sizlerde öylesiniz gerçekten bende sizden o enerjiyi alıyorum dilerim hepimizin pozitif olur inşallahBurda olduğuna pişman olmayacaksın emin olzaten mayala katar izin vermez birde hepimiz birbirimize duacıyız çok şükür Allah bu bütün dualarımızı duyup yüzümüzü güldürür inşallah
Off ne demezsin ya şu an o 3 gün 3 sene sanki banaDarısı başıma inşallahbiter bitmez olsaydik keşke ya
Evet canım yaşayanlar var inşallah hamilesindirHoşbuldum inşallah
benim bugün 3 gün kramplarım var şiddetli olabiliyor ama uzun süreli değil aranızda yaşan var mı ilaçlardan mı acaba
Birde bitse bile adetin 2 veya 3.günü çağırıyorlar ya ıyuz oluyorumOff ne demezsin ya şu an o 3 gün 3 sene sanki bana
Sen ne zaman olcaksın kuzuDarısı başıma inşallahbiter bitmez olsaydik keşke ya
Ay Maral’ım nasıl güldümBen bu konulara hiç girmiyorum
Güzel düşünelim güzel olsun Güzel olacak Allah'ın izniyleTransfer sürecini beklemek, sonrasında pozitif görmek için test gününü beklemek, veee daha niceleri
Hep beklemekle geçiyor gümlerimiz
yaaa inşAllahama ilaçlarında etkisinden kaynaklana bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?