• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh hadi bakalım güzel haberlerini duyalım inşaallah hoşgeldinnn 🤗
Beni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günüm
esraden esraden canım hoşgeldin 🤗 transferin hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunmuştur bu arada yaş , kaçıncı deneme , kaçıncı gün embriyosuydu, onlarıda belirtirsen iyi olur 👌 hepinizi ekledim diğer gelen arkadaşlarda hoşgelmişler Allahım hepimize pozitif haberler almayı nasip eylesin inşallah 🤲🥰
Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuştur 🤲🏻💕

Hap bittikten kaç gün sonra oluyor bana Yasmin verdi ilk kez kullanacağım hayatımda o yüzden merak ettim.
Canım ben yasminle değil cyclo progynova kullandım, genelde o tür ilaçlar aynı olur. İlaç bitiyor son gün aldıktan tam 3 gün sonra regl oluyorsun örnek veriyorum benim ilaç 13 Mart bitti, 17 mart regl olacam, hiç şaşmaz

Ahh hadi bakalım güzel haberlerini duyalım inşaallah hoşgeldinnn 🤗
Beni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günüm
esraden esraden canım hoşgeldin 🤗 transferin hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunmuştur bu arada yaş , kaçıncı deneme , kaçıncı gün embriyosuydu, onlarıda belirtirsen iyi olur 👌 hepinizi ekledim diğer gelen arkadaşlarda hoşgelmişler Allahım hepimize pozitif haberler almayı nasip eylesin inşallah 🤲🥰
Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuştur 🤲🏻💕
Ayy inşallah hayırlı olsunn🙏🏼
isteyen herkesin inşallah 🙏🏼

Back
X