- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.201
M Maralim2019 senin alanınHap bittikten kaç gün sonra oluyor bana Yasmin verdi ilk kez kullanacağım hayatımda o yüzden merak ettim.
Hoşgeldin canimAyy kızlar 2 gündür giremedim ne çok konuşmuşsunuzKaçırdığım bişey oldu muu
Ayy inşallah büyük büyük sağlıklı yumurtaların olur kuzuEvet çok şükür iyi çıktı pazartesi Salı reçete elime ulaşır ilaçlarımın markasını değiştirdi yine diğer hafta adet olacağım adetime iki gün kala ilaçları temin ederim öyle bekliyoz bakalım
Ay ay toplanıyor yani canım küçükler olursa aynı ayda 2 kere yapılabiliyor anladım canım benim çok sağolCanim havuz yöntemi kaç defa uygun görülürse her ay adetle basliyorsun yumurtalar büyütülüp toplaniyor. Embriyo olusturuluyor. Kac embriyo oluştuysa dondurulup. Diğer ay tekrar yapılıyor. Ama opudan sonra geriden gelen yumurtan varsa yani ufak boyutlarda, opudan 5 gün sonra tekrar yumurta büyütme ilaclari ile birlikte yumurta büyütülüp tekrar opu oluyorsun. Her ay kenara embriyo konmuş gibi düşün
Canim benim yasmin bitmesine iki gün kaldi bilmiyorum bitince kaç güne adet olurum. Ama olunca hemen haber vercemHap bittikten kaç gün sonra oluyor bana Yasmin verdi ilk kez kullanacağım hayatımda o yüzden merak ettim.
Amin nazlım Allah razı olsun evet bende Nisan da görünüyor herşey sağlıklı güzel ilerlerse inşallah biz yeni yıl bebeleri getireceğiz Allah’ın izniyle inşallah senin de sağlıklı sorunsuz ilerler güzel günlerini de görürüz inşallahAyy inşallah büyük büyük sağlıklı yumurtaların olur kuzuOoy az kalmış aa nisanda transfer olur o zaman 27 sinde kontrole gidicem rahim kalınlığı progestron falan da iyi çıkarsa 2Nisan transfer dedi doktorum İnşallah çok güzel olur sürecimiz sıkıntısız olur
Haklısın canım benim geliyor işte bazenKötüsünü düşünmek yok... en azindan sonuç alana kadar kötü düşünüp kötüyü çağırmayalim
Ayy hoşbulduk kuzuuHoşgeldin canimoooo niz burda pozitif aldık, doğurduk, prof olduk, klinik açtık hatta bebelere kreş bile açtık nerdesin sen
Evet canim öyleAy ay toplanıyor yani canım küçükler olursa aynı ayda 2 kere yapılabiliyor anladım canım benim çok sağol
Ayy hadi inşallah kuzuAmin nazlım Allah razı olsun evet bende Nisan da görünüyor herşey sağlıklı güzel ilerlerse inşallah biz yeni yıl bebeleri getireceğiz Allah’ın izniyle inşallah senin de sağlıklı sorunsuz ilerler güzel günlerini de görürüz inşallah
Ne demek kreş seninAyy hoşbulduk kuzuuAhahah oo benide alın kreşe oyunlar oynarızz
Amin Ecmain inşallah nasip olursa bizler için yeni grup kuralım inşallahAyy hadi inşallah kuzuAllahım sağlıkla nasip etsin inşallah bizede Hamileler grubu açarız ordan devam ederizz
Ayy inşallah inşallah kuzuuAmin Ecmain inşallah nasip olursa bizler için yeni grup kuralım inşallah
İnşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallahAyy inşallah inşallah kuzuuNegatif alan arkadaşlarda nisanda pozitif haber alır inşallah hep beraber grup oluruz
Amin kuzu inşallah ya Allahım gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah aminİnşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah
Kim geliyorsa aynısını söylüyor dışardan gelenler bile bakıyor burası aktif bir sorusu varsa buraya soruyorEn aktif grup burası gerçekten ya mesajlara yetişemiyorum
Benim bugün 1 saat mesajları okumakla geçtiEn aktif grup burası gerçekten ya mesajlara yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?