- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.221
Bende bir yandan yemek yapıyorum bir yandan buraya yemek yerken bile bakıyom okumadığım gözden kaçırdıgım mesajlar varsa okumaya çalışıyorumBenim bugün 1 saat mesajları okumakla geçtihem yemek yapiyorum hem msj okuyorum düşün
Ay deme o zaman burdan hiç çıkmamak lazimDaha ramazan ayı olduğu için biraz daha insan seyrek bakıyor normal olsa hiç yetişemezsin
Ayy evet ya etkileşim çok iyi gerçektenKim geliyorsa aynısını söylüyor dışardan gelenler bile bakıyor burası aktif bir sorusu varsa buraya soruyornazar değmesin inşallah
Biz tedavi aşamasında buralarda uyuruz artıkınAy deme o zaman burdan hiç çıkmamak lazim
Ahahahah inanırım bende öyleyimmBenim bugün 1 saat mesajları okumakla geçtihem yemek yapiyorum hem msj okuyorum düşün
Bana da öyle geliyor bak gör sabahlar olmasın dicezBiz tedavi aşamasında buralarda uyuruz artıkın
Bir ben değilmişim ya rahatladımAhahahah inanırım bende öyleyimm
Ayy çok heycanlıBana da öyle geliyor bak gör sabahlar olmasın dicez
Aman onlar ne anlar yaBir ben değilmişim ya rahatladımbugün halime laf eden eşime bunlar kapak olsun
Nazlım o zaman izin alacakmısın buralarda uyuruzAyy çok heycanlı
Beni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günümAhh hadi bakalım güzel haberlerini duyalım inşaallah hoşgeldinnn
Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuşturesraden canım hoşgeldin transferin hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunmuştur bu arada yaş , kaçıncı deneme , kaçıncı gün embriyosuydu, onlarıda belirtirsen iyi olur hepinizi ekledim diğer gelen arkadaşlarda hoşgelmişler Allahım hepimize pozitif haberler almayı nasip eylesin inşallah
Kendilerin elinden telefon düşmez bizler iş yapınca görmezler eline alınca görürlerAman onlar ne anlar yaGarip geliyo onlara
Ayy 2 gün anca izin alırım kuzu sonra sabahlar olmasınNazlım o zaman izin alacakmısın buralarda uyuruz
Kiz onlar ne biliyorda konuşuyorAman onlar ne anlar yaGarip geliyo onlara
Opudan sonraki ilk adetten itibaren ki ikinci adetten itibaren miDondurulmuş embriyoda adetin ilk günü hesaplanıyor
Ayy inşallah hayırlı olsunnBeni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günüm
Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuştur
Canım ben yasminle değil cyclo progynova kullandım, genelde o tür ilaçlar aynı olur. İlaç bitiyor son gün aldıktan tam 3 gün sonra regl oluyorsun örnek veriyorum benim ilaç 13 Mart bitti, 17 mart regl olacam, hiç şaşmazHap bittikten kaç gün sonra oluyor bana Yasmin verdi ilk kez kullanacağım hayatımda o yüzden merak ettim.
Amin canım inşallah ikisi de tutunmuştur Allah’ın izniyle tamam canım ekledimBeni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günüm
Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuştur
Beni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günümAhh hadi bakalım güzel haberlerini duyalım inşaallah hoşgeldinnn
Yaş 27 ikinci deneme 5 gün embriyosu (2 tane konuldu ) inşallah tutunmuşturesraden canım hoşgeldin transferin hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunmuştur bu arada yaş , kaçıncı deneme , kaçıncı gün embriyosuydu, onlarıda belirtirsen iyi olur hepinizi ekledim diğer gelen arkadaşlarda hoşgelmişler Allahım hepimize pozitif haberler almayı nasip eylesin inşallah
isteyen herkesin inşallahAyy inşallah hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?