- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.161
KIzlar bilmediğimden soruyorum acaba hamilelik günü transfer edilen gün mü yoksa son adet tarihi mi sayılıyor
Tüp bebekte son adet tarihinin ilk günü olarak hesaplanmıyor maalesef, o sebepten kaçıncı gün embriyosu olduğu önemliTüp bebek gebelik haftası hesaplarken;
- 3. gün embriyo transfer edildiğinde; transfer tarihine 17 gün eklenmelidir.
- 5. gün embriyo transfer edildiğinde; transfer tarihine 19 gün eklenmelidir.
- Donmuş embriyo transfer gebelik haftası hesaplarken de aynı şekilde hesaplanmalıdır.
Dondurulmuş embriyoda adetin ilk günü hesaplanıyorTüp bebekte son adet tarihinin ilk günü olarak hesaplanmıyor maalesef, o sebepten kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli
Yine gece oldu ya aklıma herşey geliyor transferimin 5.gününe giriorum bi yanım çok umutlu bi yanım herseye hazırlıklı ol dio
Bilmiyorum tam ama internette yukarıda belirttiğim şekilde yazıyor, hiç birinde de dondurulmuş şu şekil taze bu şekil demiyorDondurulmuş embriyoda adetin ilk günü hesaplanıyor
Canım kafana takma dilerim herşey güzel olur Allah’ın izniyle emin ol hepimiz öyleyiz her iki taraflı da kendimizi hazırlıyoruz onun için insan çok umut bağlamak istemiyor yine de iyi düşün iyi olsun inşallahYine gece oldu ya aklıma herşey geliyor transferimin 5.gününe giriorum bi yanım çok umutlu bi yanım herseye hazırlıklı ol dio
Onlar bilmezBilmiyorum tam ama internette yukarıda belirttiğim şekilde yazıyor, hiç birinde de dondurulmuş şu şekil taze bu şekil demiyor
Hepimiz için güzel arkadaşım tüm dualarım hepimizeCanım kafana takma dilerim herşey güzel olur Allah’ın izniyle emin ol hepimiz öyleyiz her iki taraflı da kendimizi hazırlıyoruz onun için insan çok umut bağlamak istemiyor yine de iyi düşün iyi olsun inşallah
Canim havuz yöntemi kaç defa uygun görülürse her ay adetle basliyorsun yumurtalar büyütülüp toplaniyor. Embriyo olusturuluyor. Kac embriyo oluştuysa dondurulup. Diğer ay tekrar yapılıyor. Ama opudan sonra geriden gelen yumurtan varsa yani ufak boyutlarda, opudan 5 gün sonra tekrar yumurta büyütme ilaclari ile birlikte yumurta büyütülüp tekrar opu oluyorsun. Her ay kenara embriyo konmuş gibi düşünKızlar bişey soracam havuz nasıl oluyor
Opu mu ya o opu işlemi gerçekleşti transfer oldu negatif olursaOnlar bilmezsen onlara bakma benim doktorum öyle demişti senin pozitif olursa adetin ilk günü gebelik olarak hesaplayacaksın doktorunda öyle yapacaktır taze de Opu günü gebelik hesaplanıyor
Ben hamile kalınca doktora bizzat sordum gebelik nasıl hesaplanacak bana dedi biz yumurtaların toplandığı günü gebelik sayarız tabi oluşursa kaçıncı gün olması önemli değil önemli olan yumurtaların toplandığı taze transfer için diyorum dondurulmuş embriyoda adetin ilk günü gebelik hesaplanıyorOpu mu ya o opu işlemi gerçekleşti transfer oldu negatif olursabende kacinci gün embriyosu diye biliyorum
Senin dondurılmuş ama dondurulmuş ta bu ay adet olduğun ilk gün hesaplanacak ben taze transfer için dedim Opu günüMesela böyle
Ben bunu ilk defa duyuyorumBen hamile kalınca doktora bizzat sordum gebelik nasıl hesaplanacak bana dedi biz yumurtaların toplandığı günü gebelik sayarız tabi oluşursa kaçımcı gün olması önemli değil önemli olan yumurtaların toplandığı taze transfer için diyorum dondurulmuş embriyoda adetin ilk güni gebelik hesaplanıyor
Maral’ım senin dondurulmuş embriyo Opu günü sayılmaz senin ki şimdi bu ay adet olacaksın ya normal gebelik gibi adetin ilk günü gebelik sayılacak anlatabildim mi keşke ses kaydı özelliği olsaydıMesela böyle
Kötüsünü düşünmek yok... en azindan sonuç alana kadar kötü düşünüp kötüyü çağırmayalimYine gece oldu ya aklıma herşey geliyor transferimin 5.gününe giriorum bi yanım çok umutlu bi yanım herseye hazırlıklı ol dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?