Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KIzlar bilmediğimden soruyorum acaba hamilelik günü transfer edilen gün mü yoksa son adet tarihi mi sayılıyor

Tüp bebekte son adet tarihinin ilk günü olarak hesaplanmıyor maalesef, o sebepten kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli

Tabi ki gelişim olarak fark gösterebilir bazı bebekler bir yada iki hafta önden gider bazıları bir hafta geriden gelebilir ama bunlar sorun teşkil etmez

Yine gece oldu ya aklıma herşey geliyor transferimin 5.gününe giriorum bi yanım çok umutlu bi yanım herseye hazırlıklı ol dio
Canım kafana takma dilerim herşey güzel olur Allah’ın izniyle emin ol hepimiz öyleyiz her iki taraflı da kendimizi hazırlıyoruz onun için insan çok umut bağlamak istemiyor yine de iyi düşün iyi olsun inşallah

Bilmiyorum tam ama internette yukarıda belirttiğim şekilde yazıyor, hiç birinde de dondurulmuş şu şekil taze bu şekil demiyor
Onlar bilmez sen onlara bakma benim doktorum öyle demişti senin pozitif olursa adetin ilk günü gebelik olarak hesaplayacaksın doktorunda öyle yapacaktır taze de Opu günü gebelik hesaplanıyor

Kızlar bişey soracam havuz nasıl oluyor
Canim havuz yöntemi kaç defa uygun görülürse her ay adetle basliyorsun yumurtalar büyütülüp toplaniyor. Embriyo olusturuluyor. Kac embriyo oluştuysa dondurulup. Diğer ay tekrar yapılıyor. Ama opudan sonra geriden gelen yumurtan varsa yani ufak boyutlarda, opudan 5 gün sonra tekrar yumurta büyütme ilaclari ile birlikte yumurta büyütülüp tekrar opu oluyorsun. Her ay kenara embriyo konmuş gibi düşün

Onlar bilmez sen onlara bakma benim doktorum öyle demişti senin pozitif olursa adetin ilk günü gebelik olarak hesaplayacaksın doktorunda öyle yapacaktır taze de Opu günü gebelik hesaplanıyor
Opu mu ya o opu işlemi gerçekleşti transfer oldu negatif olursa bende kacinci gün embriyosu diye biliyorum

Opu mu ya o opu işlemi gerçekleşti transfer oldu negatif olursa bende kacinci gün embriyosu diye biliyorum
Ben hamile kalınca doktora bizzat sordum gebelik nasıl hesaplanacak bana dedi biz yumurtaların toplandığı günü gebelik sayarız tabi oluşursa kaçıncı gün olması önemli değil önemli olan yumurtaların toplandığı taze transfer için diyorum dondurulmuş embriyoda adetin ilk günü gebelik hesaplanıyor

Ben bunu ilk defa duyuyorum transfer sonraki takip eden doktorumda hamileyken hastaneye yatiran doktorumda kacinci gün embriyosu diye sormuslardi diye hatirliyorum valla yalan olmasin. bak şimdi arada kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…