Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa o ay ki adet tarihim mi
Bu ay adet olacaksın seni transfere hazırlayacaklar sanki kendin hamile kalmış onun için martta adet olduğun ilk gün hesaplanacak diyelim 20 martta adet oldun transfer oldun inşallah gebelik oluştu senin gebeliğin 20 marttan hesaplanacak dondurulmuşlarda öyle oluyor Taze transfer olursan Opu günü hamilelik sayıyorlar diyelim ben 10 Nisan da Opu oldum hamilelik gerçekleşti ben 10 Nisan dan gebeliğimi hesaplayacağım daha açıklayıcı oldu sanırım inşallah o günleri görmek nasip olur cümlemize

Yaaa gece gece başkasının sorduğu soruya birde bana anlatmaya çalıştın ya valla helal olsun kiz iyi ki varsin be hakkini helal et

Hap bittikten kaç gün sonra oluyor bana Yasmin verdi ilk kez kullanacağım hayatımda o yüzden merak ettim.

Hoşgeldin canım halin vaktin iyisindir inşallah iki tane hamişimiz oldu darısı bizlere inşallah
Ayy hoşbulduk canım Yaaa ramazan kısmetiyle gellldiii gerçektenn ay maşallah yaa Katlanarak artsın değerleri inşallahh Darısı da bize olsun Sen naptın canım test sonucun için arıcaktın

Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah amiiinn hepimizin güzel sonuçlarını görelim burada

Kız ne yorması sanki taş taşıdım sadece mesajla çok anlatamadım biz birbirimize anlatmak için varız bilmediğimiz merak ettiklerimizi anlatıyoruz
Olsun bu saatte anlatmasi da zor karşıdakinin beyni durduysa daha da zor öyle tabi de bildiklerimizi seve seve paylaşicaz o yüzden burdayız

Ayy hoşbulduk canım Yaaa ramazan kısmetiyle gellldiii gerçektenn ay maşallah yaa Katlanarak artsın değerleri inşallahh Darısı da bize olsun Sen naptın canım test sonucun için arıcaktın
Evet çok şükür iyi çıktı pazartesi Salı reçete elime ulaşır ilaçlarımın markasını değiştirdi yine diğer hafta adet olacağım adetime iki gün kala ilaçları temin ederim öyle bekliyoz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…