- 11 Kasım 2015
- 820
- 1.198
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.181
Aaaa o ay ki adet tarihim miMaral’ım senin dondurulmuş embriyo Opu günü sayılmaz senin ki şimdi bu ay adet olacaksın ya normal gebelik gibi adetin ilk günü gebelik sayılacak anlatabildim mi keşke ses kaydı özelliği olsaydı
Bu ay adet olacaksın seni transfere hazırlayacaklar sanki kendin hamile kalmış onun için martta adet olduğun ilk gün hesaplanacak diyelim 20 martta adet oldun transfer oldun inşallah gebelik oluştu senin gebeliğin 20 marttan hesaplanacak dondurulmuşlarda öyle oluyor Taze transfer olursan Opu günü hamilelik sayıyorlar diyelim ben 10 Nisan da Opu oldum hamilelik gerçekleşti ben 10 Nisan dan gebeliğimi hesaplayacağım daha açıklayıcı oldu sanırımAaaa o ay ki adet tarihim mi
Yaaa gece gece başkasının sorduğu soruya birde bana anlatmaya çalıştın ya valla helal olsunBu ay adet olacaksın seni transfere hazırlayacaklar sanki kendin hamile kalmış onun için martta adet olduğun ilk gün hesaplanacak diyelim 20 martta adet oldun transfer oldun inşallah gebelik oluştu senin gebeliğin 20 marttan hesaplanacak dondurulmuşlarda öyle oluyor Taze transfer olursan Opu günü hamilelik sayıyorlar diyelim ben 10 Nisan da Opu oldum hamilelik gerçekleşti ben 10 Nisan dan gebeliğimi hesaplayacağım daha açıklayıcı oldu sanırıminşallah o günleri görmek nasip olur cümlemize
Ay Maral’ım gülmekten yıkıldımYaaa gece gece başkasının sorduğu soruya birde bana anlatmaya çalıştın ya valla helal olsunkiz iyi ki varsin be hakkini helal et
Ama çok güzel değil mi ya böyle hesap yapmalar falan çok zevkliAy Maral’ım gülmekten yıkıldımsanki transfer olmuşuz gebelik olmuş hesap yapıyoz
Kız ne yorması sanki taş taşıdım sadece mesajla çok anlatamadım biz birbirimize anlatmak için varız bilmediğimiz merak ettiklerimizi anlatıyoruzHayır yani birde ben anlamadım gece gece beynim durdu. Yordum seni
Açarız be en afillisindenHelal hoşolsun canısı ne demek yakında klinik açarız bu gidişle iyi kötü tecrübe ettik
HoşgeldinAyy kızlar 2 gündür giremedim ne çok konuşmuşsunuzKaçırdığım bişey oldu muu
Onlara da bir kreş açarız inşallah orada oynarlarAçarız be en afillisindende etraftaki ufakliklari napcaz
Hap bittikten kaç gün sonra oluyor bana Yasmin verdi ilk kez kullanacağım hayatımda o yüzden merak ettim.Ya ne kadar hızlı, doğum kontrol hapıyla bir sıkıntı olmaz İnşallah bende öyle gittim hep, hem âdet gününüzde belli oluyor tam zamanında zaman çok hızlı geçiyor bir dahakine bir aksilik olmadan Allah nasip etsin
Ayy hoşbulduk canımHoşgeldincanım halin vaktin iyisindir inşallah iki tane hamişimiz oldu darısı bizlere inşallah
Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah amiiinn hepimizin güzel sonuçlarını görelim buradaYa ne kadar hızlı, doğum kontrol hapıyla bir sıkıntı olmaz İnşallah bende öyle gittim hep, hem âdet gününüzde belli oluyor tam zamanında zaman çok hızlı geçiyor bir dahakine bir aksilik olmadan Allah nasip etsin
Amin amin inşallah canımAma çok güzel değil mi ya böyle hesap yapmalar falan çok zevkliRabbim o günleri de göstersin inşallah Allah söyletmiş olsun
Olsun bu saatte anlatmasi da zor karşıdakinin beyni durduysa daha da zorKız ne yorması sanki taş taşıdım sadece mesajla çok anlatamadım biz birbirimize anlatmak için varız bilmediğimiz merak ettiklerimizi anlatıyoruz
Evet çok şükür iyi çıktı pazartesi Salı reçete elime ulaşır ilaçlarımın markasını değiştirdi yine diğer hafta adet olacağım adetime iki gün kala ilaçları temin ederim öyle bekliyoz bakalımAyy hoşbulduk canımYaaa ramazan kısmetiyle gellldiii gerçektenn ay maşallah yaa Katlanarak artsın değerleri inşallahh Darısı da bize olsun Sen naptın canım test sonucun için arıcaktın
Ohhh missssOnlara da bir kreş açarız inşallah orada oynarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?