- 7 Ekim 2022
- 1.589
- 1.869
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.941
Ayy benden bi tane daha varmış buyrun bakalımAy kızlar ben iflah olmam, yine ev işine giriştim sonra kasıklarımda ağrı oluşunca oturdum. Evdeki tozlar da bu süreçte gözüme gözüme giriyor, kış olduğundan mıdır nedir, o kadar hızlı tozlanıyor ki evmasa örtüsü bile tuz tutuyor iki günde bir silkeliyordum, şimdi tozu görmeyeceğim bir örtü serdim. Ay manyaklık
Canım sağlık ocağındaki sonuçlar ertesi gün çıkıyor bildiğim kadarıylaUmarımmm canım yaya bu sağlık acağındaki kan ne zaman çıkıyor biliyormusun
E dün verdim bugün çıkması gerekti çıkmadı dahaCanım sağlık ocağındaki sonuçlar ertesi gün çıkıyor bildiğim kadarıyla
Canım normal merkezim 10 gün sonra gidin dedi ama burda takip yapan doktorum cuma günü gel dedi ama yarın gideceğimm yanii 5. Günü falan çağırmış givi oldu pozitif öğrenmeminCanım kan testinden ne kadar sonra kese görmeye çağırdılar?
Oy canım gülümsettin beniAyy kuzum sorma ben hep annecilik oynardım, damarlarımda dolaşıyor annelikZaten mesleğimi de çocukları çok sevdiğim için seçtim, öğrencilerim evlatlarım gibi Hatta doktorum bu duygudan çık demişti bana. O kadar anaçsın ki öğrencilerin, eşinin çocukları hepsine annelik yaparken bedenin yeni bir bebeğe yer açmaz, sal biraz demişti Ben üniversiteyi kazandığımda annem bütün sülaleye valla bu kız şaşırttı ben okumaz diyodum demiş Halama filan özellikle telefon açmış, Zuhal valla kazandı kız inanamıyorum okuyacak galiba demiş
E nabıza baktın mı cnm orda yoksa gidip sağlık ocağından öğrenebilirsin ben sabah veriyorum kanı 4 5 gibi gidip öğreniyprum nabıza düşmediyseE dün verdim bugün çıkması gerekti çıkmadı daha
Dün vermişsen bugün çıkardı hiç aramadınız mı yada yakın bir yerse sabah gidip sorsaydın keşke böyle uzatıyorlar insanı daha geriyorlar inan kiE dün verdim bugün çıkması gerekti çıkmadı daha
Gerçekten transfer sonrası temizlikAyy benden bi tane daha varmış buyrun bakalımHeryerdeki tozlar gözüme geliyor, bir de biz geçen hafta taşındık. Transferden önceki geceyarısı yerleşebildim. Ev yeni ya banyo duvarları filan sürekli toz kusuyor. Şeytan neler diyor bana bi bilsen
Düşmedi canım ya yarında kapalı şansa bakE nabıza baktın mı cnm orda yoksa gidip sağlık ocağından öğrenebilirsin ben sabah veriyorum kanı 4 5 gibi gidip öğreniyprum nabıza düşmediyse
Benim bugün sol tarafımda bir ağırlık var ağrı diyemem sancı diyemem
Ayyyy anlatamıyorum da
Yani zaten vardı kanımda sanki yumurtalığımda gibi ama bugün mide bölgesinde
Aklıma hep şey geliyor
“Böööööğrüüüme vurduler böööğğrüüüm ağrıyor”
Hiç deme ya aradım da çalmıyorDün vermişsen bugün çıkardı hiç aramadınız mı yada yakın bir yerse sabah gidip sorsaydın keşke böyle uzatıyorlar insanı daha geriyorlar inan ki
İnşAllah canım. Doktorlarda insan sonuçta yani ilaçların etki tepkisi elbette biliyorlar ama bizlerin içinde ne olur nasıl oluyor kimse bilemez.Kızlar bu arada doktorum aradı bana son tedavimde iyi gelir diye doktorum Pergoveris yazmıştı onu kullandım ama zaten aynı sayı yumurtalar toplandı 2 adet embriyom olmuştu onu transfer oldum tutunmadı şimdi karar vermiş ben ilk transferimde menogon markası hormon almıştım onunla hamile kaldığım için tekrar Menogon marka yazacağını söyledi belki dedi bu sana iyi geliyor hormon olarak gebelik oluşmasında vs bakalım inşallah bana şifa olur tek dileğim Allahtan sağlıklı altın embriyomuzu bulmak canlar dualarınızatalibim inşallah pozitif olarak ayrılırım sağlıklı bir şekilde inşallah
Merhaba canım çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bugün rahim filmi çektirdim doktor çekerken rahim girişi dar dedi zorlandlm dedi kendini kastığın için de zor oluyor vs dedi ilacı verince ağrım olmadı sonucumu yorumlayabilir misiniz rica etsem
Gluk gluk sesler geliyor arada affedersin karnım bozulmuş gibi ama fazla değilcanım krampların da varmı yoksa tek bu şekil mi
Amin canım hayalim dilerim Rabbim o günleri gösterir çok teşekkürİnşAllah canım. Doktorlarda insan sonuçta yani ilaçların etki tepkisi elbette biliyorlar ama bizlerin içinde ne olur nasıl oluyor kimse bilemez.
İnşAllah dediği gibi olur sana iyi geliyordur ve pozitifi görürüz seninle birlikte
Yaaaa canımm Allah söyletmiş olsun lütfenNasip kısmet canım bir bakarsın tek embriyon döllenir ikiz oluverirhakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Canim ilacim bitmek üzere adet olur olmaz transfer sürecim başlıcak inşallahAmin canım çok teşekkür ederim sen ne durumdasın nasıl gidiyor sürecin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?