Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım yarın mı gidiyorsun. Ben perşembeye kadar bekleyeceğim daha

Ay kızlar ben iflah olmam, yine ev işine giriştim sonra kasıklarımda ağrı oluşunca oturdum. Evdeki tozlar da bu süreçte gözüme gözüme giriyor, kış olduğundan mıdır nedir, o kadar hızlı tozlanıyor ki ev masa örtüsü bile tuz tutuyor iki günde bir silkeliyordum, şimdi tozu görmeyeceğim bir örtü serdim. Ay manyaklık

Ya ben de yavaş yavaş çamaşır ve bulaşık makinesi dolduruyorum… çamaşır sepetini yanıma alıp çamaşır makinesinin önüne tabureyle oturuyorum, bulaşık makinesinin de sadece üst rafını dolduruyorum, sizce yapmamalı mıyım?

Bu yaptığınız şekilde çok iyi, ben paldır küldür girişiyorum maalesef. Kendimi korumayı beceremiyorum

Yok bir sıkıntı olmaz benim evim de zemin üstü dikkat et sadece dinlenerek çık dediler bana. Günde bir kere inip çıkabilirim evime ben. Oda iğne yapmak için ama şimdi ilk iki gün uzanacağım diye annemde kalıyorum. Yoksa sorun olmaz o senin merdivenlerin kuzum. Evet çok ilgili hemşirem sağ olsun çok yardımcı oldu bana bu süreçte Allah ondan razı olsun

Canım biraz dikkat et ev işi tamam ama zorlanarak değil

Yok canım böyle detaylarda boğulmamak lazım, benim dairem ikinci katta ve asansör yok. Mecburen merdiven çıktım, 48 saat geçmeden rapor almak için yine indim ve çıktım. Burada maksat bedenin çok yorulmaması. Ben yurtdışı forumlarını vs de okuyorum, hayatınıza normal devam edin diyorlar. O kadar merdiven/basamaktan Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz :)

Ayy kuzum sorma ben hep annecilik oynardım, damarlarımda dolaşıyor annelik Zaten mesleğimi de çocukları çok sevdiğim için seçtim, öğrencilerim evlatlarım gibi Hatta doktorum bu duygudan çık demişti bana. O kadar anaçsın ki öğrencilerin, eşinin çocukları hepsine annelik yaparken bedenin yeni bir bebeğe yer açmaz, sal biraz demişti Ben üniversiteyi kazandığımda annem bütün sülaleye valla bu kız şaşırttı ben okumaz diyodum demiş Halama filan özellikle telefon açmış, Zuhal valla kazandı kız inanamıyorum okuyacak galiba demiş

Canım korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle bende çok agır işler olmadığı sürece yapıyordum birde benim çamaşır makinem aşagıda iki merdiven iniyordum işimi mecbur yapıyordum nasibi varsa gelir canlar çok kasmayın

Geçecek bunlar bakarsın büyümüşler doğum yapmışsın kucağına almışsın zaman su misali akıp gidiyor yeter ki herşey sağlıklı güzel ilerlesin inşallah
Aynen canım valla ya dışarı çıktım azıcık bir ağrı girdi karnıma zor yürüm hemen eve geldim bide bu sağlık ocağındaki kan daha çıkmadı ne zaman çıkar biliyormusun

Canım kan testinden ne kadar sonra kese görmeye çağırdılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…