• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün transfer dahil 4.günüm ama hiç bi belirti ne bilim kasık ağrısı filan hiçbirşey yok 😔 kendimi dinlemek istemiyorum ama buraya girince herkeste bi belirti var kendimdede aramaya başlıyorum

Kızlar bugün transfer dahil 4.günüm ama hiç bi belirti ne bilim kasık ağrısı filan hiçbirşey yok 😔 kendimi dinlemek istemiyorum ama buraya girince herkeste bi belirti var kendimdede aramaya başlıyorum
Bir arkadaşımda da hiç belirti yoktu diyebilirim gebelıgını öğrendı 13. Gün🥰🌸 iyi düşün canım aklına getirme hiç🙏 inşallah güzel haberi alacaksınn 😍

Kızlar bu arada ben 5. Günümdeyım tedavide doktor yumurta boyutları ııcn 10 ve 12 mm ıkı adet arkasından gelen var ama küçük dedi normal mı ya ? Bana çok az geldi 2 tanecik 🥹

Bir arkadaşımda da hiç belirti yoktu diyebilirim gebelıgını öğrendı 13. Gün🥰🌸 iyi düşün canım aklına getirme hiç🙏 inşallah güzel haberi alacaksınn 😍
Yaa çok sevindim bizde duyalım inş ♥️💞 günler geçmek bilmiyor sonu güzel olsunda güzel haberi hep birlikte alalım negatif duymak istemiyorum cidden herkes pozitif olur inş♥️🙏

Kızlar bu arada ben 5. Günümdeyım tedavide doktor yumurta boyutları ııcn 10 ve 12 mm ıkı adet arkasından gelen var ama küçük dedi normal mı ya ? Bana çok az geldi 2 tanecik 🥹
TOplammı iki tane canım yoksa arkadan gelen mi iki tane 5.güne göre normal boyutları zaten 3.gün iğneye başlanıyor

Her bünye farklı arkadaşım, bence belirtilerin çoğu ilaçlardan zaten, ilaçların herkeste etkisi farklı oluyor

Canım bende hiçbir belirti yoktu, sıfır :) yani ne karında ne göğüste ne ağrı ne sancı. Ben de senin gibi düşünüyordum o yüzden, ama sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Takılma belirtilere, bana öyle söylediklerine inanmıyordum ama kendim yaşadım :)

Canım bende hiçbir belirti yoktu, sıfır :) yani ne karında ne göğüste ne ağrı ne sancı. Ben de senin gibi düşünüyordum o yüzden, ama sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Takılma belirtilere, bana öyle söylediklerine inanmıyordum ama kendim yaşadım :)
Umut oldun bana cnm inş bende pozitifi görürüm ,🙏

allah bağışlasın cnm sonu güzel olsunda inş ben razıyım içtiklerime artık bu tüp bebek süreci beni çok yordu inş olumlu olur olumsuz olursa pes edicem bırakıcam artık
Evet sonu güzel olsun ama böyle artık nefes almakta zorlanıyor gibiyim üzerimde bir ağırlık var gibi midem de bir tuhaf. Sizin kaçıncı denemeniz pes etmeyin lütfen 🙏🏻

Amin canım ilk adet oldum geçen ayın 24 de bu ay çok sancılı erken olacak gibiyim bu ayki adet ile başlayacak süreç Allah'ım hepimizin hallerini gerceklestirsin evimizde bebek sesleri dolsun 🙏 🙏 🙏 🙏 bu arada senin o güzel kalbinden öpüyorum ❤️😍♥️🌸🥰
Transfer sürecini beklemek, sonrasında pozitif görmek için test gününü beklemek, veee daha niceleri 😅
Hep beklemekle geçiyor gümlerimiz
Geliyor inşallah gelmekte olan 🙏🙏🙏
yaaa inşAllah 🤲🏻 ama ilaçlarında etkisinden kaynaklana bilir

Sabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Ben bu kadar kullanmıyorum. Transferimden sonra günde 3 estrofem, 2 progestan dex iğne ve 1defa folikasit
Ama herkesin rahim içi sağlıksal açıdan farklı ve farklı tepkiler veriyor. Doktorunuz en iyisini biliyordur

Back
X