- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.661
Ben regl bekliyorum daha yumurta büyütme aşamasıyla başlıyacagım nasip kısmet olursa benim doktorum bu kadar ilaç vermiyor doğal tedavi uyguluyor bana diğer hastalara nasıl bilemiyorum herkesin durumuna göre olabilirAmin inşallah siz ne kullanıyorsunuz ve ne durumdasınız o kadar çok mesaj var ki kaçırıyorum
Senle şafak sayiyoruz resmenBen regl bekliyorum daha yumurta büyütme aşamasıyla başlıyacagım nasip kısmet olursa benim doktorum bu kadar ilaç vermiyor doğal tedavi uyguluyor bana diğer hastalara nasıl bilemiyorum herkesin durumuna göre olabilir
Bende 1 martta transfer oldum hiçbir belirtim yok6. Gün genelde erken oluyor bence bekleyin biraz
Amin inşallahBir hatırlatma:
"Geleceğe o kadar odaklanmışsın ki fark etmiyorsun; bugün, yıllar önce dua ettiğin şeydi.
Günün tadını çıkar."
Kızlar az önce böyle bir yazıyla karşılaştım. Sizce de tam da bizi anlatmıyor mu ?
Geçmişte bugünler için dua ederken yarın, çocuklarımızın varlığına şükür edelim inşallah
Ay yanlış yazmışım 10 martta transfer oldumBende 1 martta transfer oldum hiçbir belirtim yok
Sonucunuz ne çıktı pekiBende 1 martta transfer oldum hiçbir belirtim yok
Hayırlı olsun transferin dilerim pozitif haberler alırsın inşallah canım sonuç ne zaman çıkacakAy yanlış yazmışım 10 martta transfer oldum
Daha çok erken belirti arama derimBende 1 martta transfer oldum hiçbir belirtim yok
Hiç sorma vallahi tedirginlik heyecan korku endişe hepsi bir arada dilerim sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallahSenle şafak sayiyoruz resmen
Canım sen baya ilaç kullanıyorsun rabbim yardimcin olsun. Benim doğal siklus olduğu için ben sadece progestan fitil kullanıyorum günde iki kez. Bide folik asitSabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Benimde öyleydi sadece vajinal fitil ve folik asit tüm tedavimde hepsi doğaldıCanım sen baya ilaç kullanıyorsun rabbim yardimcin olsun. Benim doğal siklus olduğu için ben sadece progestan fitil kullanıyorum günde iki kez. Bide folik asit
Ay evet yaHiç sorma vallahi tedirginlik heyecan korku endişe hepsi bir arada dilerim sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah
İnşallah canım ya bazen sanki çok uzak gibi geliyor size de öyle oluyor muAy evet yaaynen o mucizelere kavuşalım da bir inşallah
Canım dr 19 nda yaptırabilirsin dedi inş beklerim 19 nuHayırlı olsun transferin dilerim pozitif haberler alırsın inşallah canım sonuç ne zaman çıkacak
İnşallah pozitif çıkar hayırlısıylaCanım dr 19 nda yaptırabilirsin dedi inş beklerim 19 nu
İnş canım benim inş hepimiz evlatlarımızı alırız kucağımızaİnşallah pozitif çıkar hayırlısıyla
Sabah ö.a estrofem s.a duphastonSabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?