Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

herkese merhaba 15 mart gunu transferim yapildi ve artik zaman gecmek bilmiyor, benimle ayni duygulari tasiyan insanlarin duygularini okudukca guc buluyorum yoksa beklemek cok zor...bugun transfer gunu haric 6 gunum belim de agri var baska belirtileri olan var mi acaba

Benim de dün 6.günümdü,bugün 7...Dün akşam üzeri baya rahatsızdım,2 saat kadar bel ve karın-kasık sancısı çektim,bildiğiniz adet sancısı gibi,belim zaten sürekli ağrıyo da arada bir de hafiften kasık ağrısı...26 Mart Salı test günüm,hayırlısı

canım inş hamilesindir belirtilerin o yünde :)) benimde yarın opum var dua edin kızlar bana ((

canim hayirli olsun transferin...benimde bugun 10.günüm gercekten beklemek cok zor...benim transferden bugune hergün agrim vardi nerdeyse belim kasiklarim özelliklede karin agrisi geceleri hele karnimda hep batmalar vardi..iki üc gündürde adet agrilari cekiyorum bacaklarimbelim cok agriyor bakalim artik adet olmadigim sürece umutlaniyorum...benimde buyuk gün 26 mart:))

Canim aynigun yapildi benim transferimde hayirlisi olsun 29 martta benim tshlilim hangi hastanede yaptirdin sen?

evetayni adet sancisi gibi bacaklara vuran bir agri....insallah Alah kucagimiza almayi nasip eder...benimde 27 mart :)

kizlarr idrar testimde 15,20 dk sonra silik bi pembe olustu.10 dk dan sonrasina bi anlam yüklememek gerekiyormus diye duydum sizce hamilemiyimdir( bi umut verin bana lütfennn((

Canim kacinci gunundu testi yaptiginda bence var ilk negatifse simdi pozitif idrarini 4 saat tut tekrar bi test yap zatdn kesinlesir insallah hamilesindir canim

international da yaptirdim...benim test gunu 27 mart ... 3. gun transfer edilmisti...siz nerde yaptirdiniz, kacinci gun?

Bende bahcecide yaptirdim bana 29da dedi testi acaba 5.gun 3.gun emriyosu farkedoyomu az kaldiya napalim bekliycez agrin varmi ya beni asiri adet agrim var normaldende cok ve bacaklarim tutmuyo agridan dizlerim bile sende durum ne?

Canim kacinci gunundu testi yaptiginda bence var ilk negatifse simdi pozitif idrarini 4 saat tut tekrar bi test yap zatdn kesinlesir insallah hamilesindir canim

saol cnm insall....transfer gününü saymazsam bugun 10.günümdeyim....hafta sonu yine bi sansimi deneyim kesinlesir zaten ozamana kadar

Bende bahcecide yaptirdim bana 29da dedi testi acaba 5.gun 3.gun emriyosu farkedoyomu az kaldiya napalim bekliycez agrin varmi ya beni asiri adet agrim var normaldende cok ve bacaklarim tutmuyo agridan dizlerim bile sende durum ne?

evet cok fazla bel ve bacak agrim var...normaldebadet agrim olmaz cok az belim agrir bu sidetli ...gece bacaklarim siziliyo uykuya zor daliyorum....

arkadaslar bu bekleme süresini duayla gecirelim....duanin acamayacagi kapi yoktur bence...meryem süresini okuyorum bu aralar hepsini degil ilk sayfalarida yeterli oluyor bide allhin isimlerinden el-varis 707 kere.el-mubdi 99,el halik......bol bol cekelim bunlari allah yardimcimiz olur insallh isteyen herkese nasip edr ins en kisa sürede sabedip bekleyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…