- 13 Mart 2013
- 629
- 2
Mrb kızlar bugün transferimin 10.günündeym dayanamadm sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı...:))
hayirli olsin canim....benimde öyle oldu ama biraz gec cikti silik cizgi(
sağol canım..ama bildiğim kadarıyla hamilelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı geç yada erken..
bunlari okuyunca nasil umutlaniyorummm:)) canim senin agrilarin varmi peki
inşallah canım cumartesi kan testinde kesin sonuç çıkacak inşallah..benim kasıklarım ve beilm ağrıyo canım iki gündür adet sancısı gibi..
Mrb kızlar bugün transferimin 10.günündeym dayanamadm sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı...:))
aslican,sen kacinci günündesin agrilarin varmi
Kizlar simdi idrar testi yapsam.sabah yapmak sartmi
Seninle ayniyiz CNm 10.gunum crts test gunum. adettim gecikti 2 gun ama bu demek degil hamilelik var hormon kullandim okadar.agrim ara ara geliyo adet agrisi sonra geciyo bu gun grip oldum atesim var varda var ne ararsan.ben idrar testi yapmadim umudum yok cunku.
Ben Ankara Tüp Bebek Merk.de yaptırdım ve 3.gün embriyosu... Allah hepimiz için hayırlısını versin.Gördüğüm kadarıyla 26-27 martta baya test yaptıracak arkadaş var :)international da yaptirdim...benim test gunu 27 mart ... 3. gun transfer edilmisti...siz nerde yaptirdiniz, kacinci gun?
Kizlar dayanamadim yaptim silik cizgi var eczane goturdum var galiba dedi ama cumartesi kesin sonuc.
Kizlar dayanamadim yaptim silik cizgi var eczane goturdum var galiba dedi ama cumartesi kesin sonuc.