Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Mrb kızlar bugün transferimin 10.günündeym dayanamadm sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı...:))

Mrb kızlar bugün transferimin 10.günündeym dayanamadm sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı...:))

Canımmmmm tebrikkkk edermm:))) olmasa zaten ikinci cizgi hiç cıkmazdı tabi yine kanda baktır.. Rabbim kucagına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu senınkıı?? Biraz bize bilgi ver ve 10 günü nasıl geçirdin çok zor ben 2. Gündeyim dahaaaa salı günü oldu transferimmmm cevabını beklıyormm

aslican,sen kacinci günündesin agrilarin varmi

Seninle ayniyiz CNm 10.gunum crts test gunum. adettim gecikti 2 gun ama bu demek degil hamilelik var hormon kullandim okadar.agrim ara ara geliyo adet agrisi sonra geciyo bu gun grip oldum atesim var varda var ne ararsan.ben idrar testi yapmadim umudum yok cunku.

Seninle ayniyiz CNm 10.gunum crts test gunum. adettim gecikti 2 gun ama bu demek degil hamilelik var hormon kullandim okadar.agrim ara ara geliyo adet agrisi sonra geciyo bu gun grip oldum atesim var varda var ne ararsan.ben idrar testi yapmadim umudum yok cunku.

canim cok gecmis olsun....hepimiz kullandik hormonlari ama adet gecikmesi yapiyormu bu ilaclar bi bilgim yok....ama bu aralar dikkat et kendine bebislerini etkilenmesin:)) bence moralini yüksek tut bak adetin de gecikmis...bence 12.günü bekle test icin benim gibi aceleci davranma:) insallh hamissindir canim.)) haber vermeyi unutma:))

international da yaptirdim...benim test gunu 27 mart ... 3. gun transfer edilmisti...siz nerde yaptirdiniz, kacinci gun?
Ben Ankara Tüp Bebek Merk.de yaptırdım ve 3.gün embriyosu... Allah hepimiz için hayırlısını versin.Gördüğüm kadarıyla 26-27 martta baya test yaptıracak arkadaş var :)

Kızlar benimde bugün transferden sonra 7 günüm çok sabirsizim ara sıra adet sancısı gibi ağrılarım var bide goguslerim felaket durumda ....sizlerde durum nasıl ?

X