- 13 Mart 2013
- 629
- 2
Boyle soyleme.daha erken degil mi. valahi o kadar test yapmistim ki bu tedavimde soz verdim nezaman kanda + gorursem o zaman sirf o iki cizgiyi gormek Icin yapicam. benim de aslina bakarsan hic umudum yok bu benim 3. artik negatiflere bagisiklik kazandim sadece kocamin yuzune baksin Allah o cokk istiyo.ben sonuna kadar gidicem kactane olursa olsun.Cunku annesiz buyudum ve bana okadar sevgi dolu bir annem vardi.simdi yarim kalan o sevgiyi evladima vermek istiyorum.olucak nezaman bilmiyorum ama olucak.Hepimizin dunyada evlatsiz kimse kalmayacak ha anneligin hakinida vereceklere oncelik istiyorummm.
canim cok üzüldüm( buda bizim sinavimiz demek napalim sabetmekten baska bisey gelmiyor elimizden dedigin gibi biz elimizden geleni sonuna kadar yapacaz gerisi takdiri ilahi....inanki bende artik senin gibi dua ediyorum allahim sen kocamin yüzüne bakta nasip et ona bi evlat diye....oda beni hernekadar teselli etsene cok istedigini üzüldügünü biliyorum buda beni daha cok kahrediyor(( rabbim istesen emek veren herkese o mutlulugu yasatsin insallh en kisa zamnda...