- 13 Mart 2013
- 629
- 2
Boyle soyleme.daha erken degil mi. valahi o kadar test yapmistim ki bu tedavimde soz verdim nezaman kanda + gorursem o zaman sirf o iki cizgiyi gormek Icin yapicam. benim de aslina bakarsan hic umudum yok bu benim 3. artik negatiflere bagisiklik kazandim sadece kocamin yuzune baksin Allah o cokk istiyo.ben sonuna kadar gidicem kactane olursa olsun.Cunku annesiz buyudum ve bana okadar sevgi dolu bir annem vardi.simdi yarim kalan o sevgiyi evladima vermek istiyorum.olucak nezaman bilmiyorum ama olucak.Hepimizin dunyada evlatsiz kimse kalmayacak ha anneligin hakinida vereceklere oncelik istiyorummm.
canim cok üzüldüm( buda bizim sinavimiz demek napalim sabetmekten baska bisey gelmiyor elimizden dedigin gibi biz elimizden geleni sonuna kadar yapacaz gerisi takdiri ilahi....inanki bende artik senin gibi dua ediyorum allahim sen kocamin yüzüne bakta nasip et ona bi evlat diye....oda beni hernekadar teselli etsene cok istedigini üzüldügünü biliyorum buda beni daha cok kahrediyor (( rabbim istesen emek veren herkese o mutlulugu yasatsin insallh en kisa zamnda...[/QUOTE
Kizlarr zatennnn esim istemese inanin bendee artik birakicam cokk zahmetli ve yorucu bisii..tabiki anne cok olmak iatiyorumm ama esim istemese inanin hic denemem.sen onemlisin desedeee. biliyorumki cocukk icin oluyoo..insallahh hepimiz anne oluruzzz
canim cok üzüldüm( buda bizim sinavimiz demek napalim sabetmekten baska bisey gelmiyor elimizden dedigin gibi biz elimizden geleni sonuna kadar yapacaz gerisi takdiri ilahi....inanki bende artik senin gibi dua ediyorum allahim sen kocamin yüzüne bakta nasip et ona bi evlat diye....oda beni hernekadar teselli etsene cok istedigini üzüldügünü biliyorum buda beni daha cok kahrediyor (( rabbim istesen emek veren herkese o mutlulugu yasatsin insallh en kisa zamnda...
canim cok üzüldüm( buda bizim sinavimiz demek napalim sabetmekten baska bisey gelmiyor elimizden dedigin gibi biz elimizden geleni sonuna kadar yapacaz gerisi takdiri ilahi....inanki bende artik senin gibi dua ediyorum allahim sen kocamin yüzüne bakta nasip et ona bi evlat diye....oda beni hernekadar teselli etsene cok istedigini üzüldügünü biliyorum buda beni daha cok kahrediyor (( rabbim istesen emek veren herkese o mutlulugu yasatsin insallh en kisa zamnda...[/QUOTE
Kizlarr zatennnn esim istemese inanin bendee artik birakicam cokk zahmetli ve yorucu bisii..tabiki anne cok olmak iatiyorumm ama esim istemese inanin hic denemem.sen onemlisin desedeee. biliyorumki cocukk icin oluyoo..insallahh hepimiz anne oluruzzz
offf offfff cok zor bidurummus meger((( insan yasamayana kadar anlamiyormus (
Cokk haklisin(((
Inan arkadasim esim gozlerimin icine bakiyo umutla ama surekli gozlerimi kaciriyorum,daha fazla uzulmemek Icin...[/QUOTE
((( aynen arkadasim bende o durumdayim (
Inan arkadasim esim gozlerimin icine bakiyo umutla ama surekli gozlerimi kaciriyorum,daha fazla uzulmemek Icin...
. Cnm seninde adet gunun gecmismiydi yoksa daha varmiydi.
sağol canım inşallahh. bu arada iki gün önce değerin 184 çıkmıştı bugün testi tekrarladım 409 çıkmış çok şükür. 28'ine kese için randevu verdiler. testi tekrarlamanıza gerek yok dedi hemşire ama cuma günü bir test daha mı yaptırsam?
kızlar selam benimde transferin 11.günü yarın büyük gün... kendim evde bakmak istiyorum bende ama annem ve eşim izin vermiyolar
Kizlar yarin gidip vercem kani.cesaret edemedim:-(
Cansu cum merak ettik seni çok neden korkuyorsun eğer hamileysen şuan 1 günün daha üzülerek geçicek gününde ver kanını sırf senin için girdim bu topiğe bizim kızlarda seni çok merak ediyor yazarsan seviniriz..
Cansu cum merak ettik seni çok neden korkuyorsun eğer hamileysen şuan 1 günün daha üzülerek geçicek gününde ver kanını sırf senin için girdim bu topiğe bizim kızlarda seni çok merak ediyor yazarsan seviniriz..
canım bugün kaçıncı günün? neden gidip kan vermiyosun merak ediyorz bide(
kizlarr idrar testimde 15,20 dk sonra silik bi pembe olustu.10 dk dan sonrasina bi anlam yüklememek gerekiyormus diye duydum sizce hamilemiyimdir( bi umut verin bana lütfennn ((
cnm dün negatifi görmüştün sonra silikte olsa çıkmış bu iyi haber bence hamilesin :)
insallah öyleyimdir...nolur dua edin cok ihtiyacim varr(