Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canım umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bi an önce ))) ben 7gunumdeyim içim kıpır kıpır sonucu çok merak ediyorum..

Cok saol ama kesin sonuc Kan bence bende yapmayacaktim ama kizlar yaptik diyince dayanamadim.ama yinede cumartesi ne kadar sabredicem

Kızlar benimde bugün transferden sonra 7 günüm çok sabirsizim ara sıra adet sancısı gibi ağrılarım var bide goguslerim felaket durumda ....sizlerde durum nasıl ?

canim normal o agrilar telaslanma simdiden tabi herkeste farklilik gösteriyor...benim ilk günden vardi halende devam ediyor..

Sen béni tesfik ettin sen yapinca dayanamadim. Ama bence kesin sonuc kan eczahane bana hamilesin dedi ama ben hayal kirikligi yasamak istemiyorum .

.)))) fenami oldu bak sevindik iste biraz:))) tabiki kesin sonuc kan, insallh ozamanda daha büyük bi sevinc yasariz canimm....

Kizlar dayanamadim yaptim silik cizgi var eczane goturdum var galiba dedi ama cumartesi kesin sonuc.

Cok saol ama kesin sonuc Kan bence bende yapmayacaktim ama kizlar yaptik diyince dayanamadim.ama yinede cumartesi ne kadar sabredicem

Ben bile yapmak istiyorum ama negatif çıkar moralim bozulur die yapamıyorum.benim 3 gün 8 hücreli 1 kalite 2 adet transfer yapıldı ya senin ?

aynı gün benimde transferim oldu.hiç bi yerimde ayrı yok karnım dışında.onun durumu ise vahimmm:) gören 6 aylık hamile zanneder yemek su bile gramla alıyorum fazla içsem yesem sancım oluyor.galiba bitek benim karın şişliği olan( 27mart benim test günüm. inş müjdeli haberleri alırız kardeş

teşekkür ederim canımm:))cumartesi kesinn sonuç alıcaz inşallah..benim geçen ay 3.gün embriyosu donduruldu bu ay transfer oldu..ben çok rahat geçirdim canım çok şükür stres yapmadım kesinlikle olumsuz düşünmedim..Rabbime bol bol dua ettim..kitap okudum örgü ördüm bol bol yemek yedim:))

Aslicannnnnn tebriklerrrrrr hamilesinn yarin kan verseneeee cumartesi niye bekliyosunnnnnn

Bebeğim olsunda razıyım o kadarcık ağrıya siziya canım... Senin kaçıncı günün nerde tedavi oldun canım?

kesinlikle öyle canim...benim transfer gününü saymazsak 10.günümdeyim...ben yurtdisindayim frankfurta...burda tedavi oldum burdakilerin pek biseyden anladigi yok ama denedik artik allah emeklerimizi bosa cikarmasin...

kesinlikle öyle canim...benim transfer gününü saymazsak 10.günümdeyim...ben yurtdisindayim frankfurta...burda tedavi oldum burdakilerin pek biseyden anladigi yok ama denedik artik allah emeklerimizi bosa cikarmasin...

Kelebekk bu tup bebek dedikleriii seyy yurt disinda pek yaygin dglmi yoksa doktorlarmi onemsemiyoo

Kelebekk bu tup bebek dedikleriii seyy yurt disinda pek yaygin dglmi yoksa doktorlarmi onemsemiyoo

valla canim türkiyedeki kadar yaygin degil....doktorlarida bes kurus etmixyor agizlarindan cimbizla laf aliyorum...hic bisey anlatmiyorlar tedavi sürece nasil gidiyor iymi kötümü....herseye normal diyip gecistiriyorlar ama mecburen yaptik artik insallh ilkinde tutar yoksa türkiyede yaptiracam

merhaba arkadaşlar ben bugun 2. aşılamaya başlamak için doktora gittim fakat tüpbebek yapma kararı aldık.eğer 2. aşılama yapacaksak
rahim filmi istedi ,tüpbebek yaparsak rahim filmi çekmemize gerek yok dedi dr.. sizlerden rahim filmi istendi mi tüpbebek yapmadan önce?1 ay hazırlık süresi verdik vitamin , doğumkontrol hapı, aspirin kullanıcam.bu arada antalyadayım vitale hastanesinde tedavi oluyorrum 1. aşılamamıda orda olmuştum.öneri ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

İnsallah tutArda turkeyde yAptirma gerek kalmaz.turkeyde hangi memlekettensin.ailen varmi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…