Canım umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bi an önce))) ben 7gunumdeyim içim kıpır kıpır sonucu çok merak ediyorum..
Kızlar benimde bugün transferden sonra 7 günüm çok sabirsizim ara sıra adet sancısı gibi ağrılarım var bide goguslerim felaket durumda ....sizlerde durum nasıl ?
aayyy canimm cook sevindimm:)) tebriklerrrr canimm......:)))saglikla bebegini kucagina alirsin insallah....
Hani yapmiyodunn idrar testiiniii;-);-)yine dayanamadin dimii
.
Sen béni tesfik ettin sen yapinca dayanamadim. Ama bence kesin sonuc kan eczahane bana hamilesin dedi ama ben hayal kirikligi yasamak istemiyorum .
Kizlar dayanamadim yaptim silik cizgi var eczane goturdum var galiba dedi ama cumartesi kesin sonuc.
Cok saol ama kesin sonuc Kan bence bende yapmayacaktim ama kizlar yaptik diyince dayanamadim.ama yinede cumartesi ne kadar sabredicem
herkese merhaba 15 mart gunu transferim yapildi ve artik zaman gecmek bilmiyor, benimle ayni duygulari tasiyan insanlarin duygularini okudukca guc buluyorum yoksa beklemek cok zor...bugun transfer gunu haric 6 gunum belim de agri var baska belirtileri olan var mi acaba
hayirli haberlerini bekliyoruz oazamn.:))
canim normal o agrilar telaslanma simdiden tabi herkeste farklilik gösteriyor...benim ilk günden vardi halende devam ediyor..
Ben Ankara Tüp Bebek Merk.de yaptırdım ve 3.gün embriyosu... Allah hepimiz için hayırlısını versin.Gördüğüm kadarıyla 26-27 martta baya test yaptıracak arkadaş var :)
Canımmmmm tebrikkkk edermm:))) olmasa zaten ikinci cizgi hiç cıkmazdı tabi yine kanda baktır.. Rabbim kucagına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu senınkıı?? Biraz bize bilgi ver ve 10 günü nasıl geçirdin çok zor ben 2. Gündeyim dahaaaa salı günü oldu transferimmmm cevabını beklıyormm
Cok saol ama kesin sonuc Kan bence bende yapmayacaktim ama kizlar yaptik diyince dayanamadim.ama yinede cumartesi ne kadar sabredicem
Mrb benimde bu gun 10.gunum ayni olmus transferler.testte cok sevindimmmm silik hep pozitif oluyo.insallah kandada (+++++) gorursun.:)))
Bebeğim olsunda razıyım o kadarcık ağrıya siziya canım... Senin kaçıncı günün nerde tedavi oldun canım?
seninde canım..tüm sonuc bekleyenlerin güzel haberlerini alalım inşallahh:))
kesinlikle öyle canim...benim transfer gününü saymazsak 10.günümdeyim...ben yurtdisindayim frankfurta...burda tedavi oldum burdakilerin pek biseyden anladigi yok ama denedik artik allah emeklerimizi bosa cikarmasin...
Kelebekk bu tup bebek dedikleriii seyy yurt disinda pek yaygin dglmi yoksa doktorlarmi onemsemiyoo
valla canim türkiyedeki kadar yaygin degil....doktorlarida bes kurus etmixyor agizlarindan cimbizla laf aliyorum...hic bisey anlatmiyorlar tedavi sürece nasil gidiyor iymi kötümü....herseye normal diyip gecistiriyorlar ama mecburen yaptik artik insallh ilkinde tutar yoksa türkiyede yaptiracam