Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Buluştuk konustuk gulustuk acayip doping oldu muhtesem bu kızlar yaa ilac ilaccc :))
Sabriya ben Beylikduzunde oturuyorum kimbilir birde seninle buluşuruz

benim kocamcımmm yaklaşık 4 saat ne konuştuğumuzu merak etti...:44:.bir 4 saat hatta fazla olsa daha iyi olurdu diyemedim tabiii

Aha bak gordunuzmu kendime birini buldun mirandacim cok sevindim beylikduzu oluguna yakinda insallah bizde beylikduzunde olacagiz inovia4

buluşun buluşun valla , dün bizim aldığımız keyfi ve müthiş güzel enerjiyi başka kimseden alamazsınız diyim ben size

Kizlar lutfen dualarinizi esirgemeyin birazdan kalp atisi icin muayneye girecem insallah duyarimmm

Cok sukur pit pitlari duydum

çok şükür canım , Maşallah Subhanallah kuzum
Rabbim sonuna kadar güzel haberlerle , sağlıkla , mutlulukla ve huzurla gitmeni nasip etsin...

Cok sukur pit pitlari duydum

Canım darısı bana inş. Bende kese için haftaya gidicem,
Bir sorum olucaktı kese yi kacıncı haftada gördün ?
Ve kalp atışını kacıncı haftanda duydun ?
Günlerin gecmesini bekliyorum hayırlısıyla hem kese hem kalp içinde dr. Gidip gelsemde içim
Ferahlasa sabırla bekliyoru, hiç mide bulantım falanda yok inş. Herşey yolundadır

Canim valla 5+3 keseyi gordum 6*3 de kalp atisini cok sukurrr buarada herkezde ayni belirti olmuyor kizimda ne bulanti ne uyku vardi ama bu biraz zorladi.

Brezeyy insallah bizde bulusup guzel vakit geciririz

Selam doktorum halit ile senin kulaklarını cınlattık haberin olsun deli elif'e selam söyle dedi 😜😄

İnsallahh inssllahhh rabbim herkeZe nasip etsinn kizlarrrrr

Sabriya oncelikle masallah bebisine ve ins. hersey sonuna kadar yolunda gider canim♥

Naturall darisi sana ve bana olsun insallah bizde pit pit sesini duyariz canim♥♥
Sizlere bir sorum olacak transferiniz nezaman olmustu? Benim 30 martta idi ve buna gore kac haftalik oluyor? Gecen persembe dr gittik keseyi gorduk ve bize 4 haftanin icinde dedi... nasil hesapliyorlar?

Kızlar nasılsınız bakalım :) yeni haberler varmı? Beni soracak olursanız ceset gibiyim sürekli istifra 2 gündür iyice kötü oldum bu gün doktor kontrolümüz var bebişlerimi görcez onları görmek bana iyi gelecek öyle umuyorum ... Biz Pazartesi gün miranda, breezey ablam ve benim arkadaşımla çok güzel zaman geçirdik muhteşemdi eşim bile beni ilk kez o kadar mutlu gördüğünü söyledi :) inşallah en kısa zamanda yeniden buluşacağız :) bize katılmak isteyen herkesi bekleriz :)

Son düzenleme:

Ah canim migde bulantisi bende de basladi ins bozde bulusuruz

Ah canim migde bulantisi bende de basladi ins bozde bulusuruz

ahhh kuzum ahhh ne yesem hop dışarı iki gündür hep böyle inşallah şu günleride biran önce atlatırız buluşalım tabi kuzum bir sen iyi olda bir ayağa kalk buluşuruz inşallah .. Ben hap kullanıyorum o biraz kesiyor bulantılarımı ama yinede iyi değilim yani

melek73 sağolasın canım. ben bugün gittim doktora. çok şükür duydum. benim de 30 mart idi transferim. 28 marta da yumurta toplanmıştı, yani ikinci gün embriyosu kondu. bana doktor 8 gün önceki kese görmeye gittiğimde 5 hafta 3 günlüksün demişti, bugün ise 6+2 sin dedi. neye göre hesapladığını bende hiç anlayamadım. son adete göre desen o da 17 mart idi. buna göre ise 36 günlük yani 5+1 oluyorum karışık bişeyler, anlatmıyorlar da muhteremler...

arkadaşlar çok hastayım. boğaz ağrım ve öksürük beni mahvetti. kaç gündür çekiyordum doktora gitmedim ilaç kullanmıyım diye ama artık dayanamadım, tedavi olduğum yere gittim. amoklavin 1000mg antibiyotik, tamol 500mg ağrı kesici ateş düşürücü ve mukotik çocuk öksürük şurubu verdi. İnşallah bbeğime etki etmez dedim, çok dua ettim ama olacak gibi değil. bal yiyorum, termosa sıcak su koymuşum yok yok yok hiç bişey etki etmedi mecbur kaldım. varmı hiç aranızda böyle birbuçuk aylık antibiyotik kullanan? bu arada ateşim yok tamolü kullanmıycam...

canım çok geçmiş olsun. ben de 6+5 im. Pazartesi salı kötüydüm ben de boğazım ağrıyordu grip olmuştum. Doktorum ateşimn olursa parol al demişti. Allahtan ateşim çıkmadı. Düzenli olarak sıcak suya bol miktarda bal limon karıştırdım ve ılık ılık içtim onu boğaza çok iyi geliyor. Bol meyve ve ıhlamur tükettim. Boğazım geçti gribim de baya hafifledi artık. Doktorlar mutlaka bebeğini düşünerek ilaç yazmıştır. Yine de bence sen daha çaabuk iyileşmek için dinlen ve meyve ve bal limona yüklen, inşallah hemencecik iyileşirsin canım.

Canim gecmis olsun amaklovin bendr kullanmistim hem hamileyken hemde sut verirken birtek onu veriyorlar allah sifani tez versin

bomoserevde ve sabriya canlarım çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplara. insan bi telaş oluyor. evet bir çok kişi bende kullanmıştım diyor, ama açıklamasında gebelikte özellikle ilk üç ay kullanmayın diyor. artık Rabbimin Şafi ismine sığınarak içiyorum. eşim de yok il dışında ve pazartesiye kadar gelmeyecek. kendi kendime diyorumki şurda ölsem kimse bilmeyecek. sanki boğazımda şişlikten öte yaralar varmış gibi.. birinin kapısını çalıp nolur şurda yatayım da bana bakın biraz diyesim geliyor

Ahh kuzum benim esim eylulden beri yok yurt disnda cin de trk basima dondurulmuslari denedim evde bir cocukta var yani allahim yardim eder dua herkapiyi acar kardesim

Ahh kuzum benim esim eylulden beri yok yurt disnda cin de trk basima dondurulmuslari denedim evde bir cocukta var yani allahim yardim eder dua herkapiyi acar kardesim

aaa canım ya sen maşallah ne hayırlı bir eşmişsin öyle. ben de sızlanıp duruyorum senin belki de keşke dediğin derdimle. Allah senin de yardımcın olsun kardeşim öpüyorum çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…