yeter canim yeter appelstroopta cok faydali.
biliyorum gecen ay ordan almistim ovulasyon testlerini lakin beceremedim elime yuzume bulastirdim
ama netten aldigim daha uygun canim icinde 12 tane var hemde 12 euro.
Belki yumurtalalmışsındır o ay, her kadın yılda 1 kere yumrutlamaybiliyormuş... Olabilecek bir durum yani :) Senin test de uygunmuş, hadi bakalım mayıs bebişleri için hazırlıklar tum hızıyla başlasın
kuzummm canımmm
yok yok kültür yapmadı , muayene olurken ultrason görüntüsü bile bir garip oldu , akın akın akıntı yani.
bir de benim , daha çok tuvalette farkettiren pembemsi renkli bir şeyler dikkatimi çekti.
regl desem değil , yerleşme desem değil. ağrısı sızısı da cabasıydı.
benim şeffaf akıntım renk değiştirdi... reglden sonra beyazladı akıntım sonra da sarı ve sonucunda olan bu işte.
bu tedavi bitsin smear testi mi de yaptıracağım , zaten bebek tedavisi yüzünden 3 ay gecikti bu sene ki. o tüpçü doktora söyledim onu bile yaptırmadı ya, belki de hafif vardı o zamanlar... belki de o yüzen tutmadı bebişlerim..
uff ya kafamda bin türlü şey dünden beri kuzum...:44:
aklında kalmasın diye git bence kuzum ya..sonra uğraşan biz oluyoruz. adamlar da uğraşıyor belki ama en çok bizim canımız yanıyor.
Belki yumurtalalmışsındır o ay, her kadın yılda 1 kere yumrutlamaybiliyormuş... Olabilecek bir durum yani :) Senin test de uygunmuş, hadi bakalım mayıs bebişleri için hazırlıklar tum hızıyla başlasın
bilemiyorum artik yumurtladimmi yumurtlamadim misenin benim yaptigim testleri goreydin aklin hayalin dururdu. bi gun cift cizi iki gun sonra tek sonra tekrar iki cizgi sonra silik cizgi. sacma sapan ya
bilemiyorum artik yumurtladimmi yumurtlamadim misenin benim yaptigim testleri goreydin aklin hayalin dururdu. bi gun cift cizi iki gun sonra tek sonra tekrar iki cizgi sonra silik cizgi. sacma sapan ya
aşk olsun elfje , biz her kadın mıyıss
biz o yumurtlamadığımız bir ay için , yıl içinde 2 kere yumurtluyoruzdur yahuuu
kuzum bence birden fazla ve farklı zamanlarda yumurtlamışsın..
ne bu yaaa , test standartını bile bozmuşsun yahuu...
bu ay en baştan ve birlikte gideceğiz beklee... benim şu tedavim bitsin, 3 mayısta regli göreyim.
sonra ovulasyona yakın günlerde başlıyoruz. gün gün saat saat değerlendirmeler ve testler yazılacak.
bu bir ekip çalışması
Hımm belki de çok yumurtladın, demek ki sen haftada 3 kez deniycen, vah vah vahkihkihihihhhi
Hımm belki de çok yumurtladın, demek ki sen haftada 3 kez deniycen, vah vah vahkihkihihihhhi
temem kuzum. hepimizi birimiz birimiz hepimiz icin
zaten sayende cok sey ogrendim iyiki varsin canim
benim anatomim tuhaf bence cinsimin son ornegi olabilirim
evett kuzummm iyi ki varımm
ayyy kendimi şımartmışım yanlışlık oldu
iyi ki varız beeee , biz birlik olduk mu neler yaparıs neler
sen bence ilk ve tek örneğisin kuzum...
hatta seni üreten fabrika , sende ki üretim hatasını fark edip , üretimi durdurmuş.
nerden mi biliyorum..
kendimdennnnn
he kuzum yaaa , hem bu kadar çok yumurtluyor hem de kendimi tavuk gibi hissediyorum diyor...
kızımmm biz köydeki çilli tavuk bile senin kadar yumutlamıyor beee
kıız beni de aranıza alıni doktor yumurtalıkların 26 yaşında dedi, çıtırım ben de çok yumutluyommm...
:)) spermlerde o kadar yumurtayi gorunce tirsip kactilar zaar
gel kuzum gell , herkeşe açık kapımız
çıtırlar yeri bizim burası... herkeş çıtırr
senin spermler bir de kafa güzelken geliyorlar ya hani...çift görüyorlar.. 2 yumurta varsa , onlar 4 görüyor..
napsın zavallılar di mi kuzum di miiii
onlarin kafa surekli bi milyon zaten
elifcim simdi aklima gelid kocana keciboynuzu kurunu denesen diyorum. faydasini goren cok canim. denemekten zarar gelmez.
slmm kk guzel insanlari nasilsiniz keyifler nasil bakalim
Denedik canım, hatta araya araya bir türk marketten zor buldum, taze taze hazıradım içirdim... Malesef değerleri etkilemedi... Şimdi bakalım cuma şu akapunkturcu ne diyecek?
hmm anladim canim sen yinede sabahlari ac karnina bi kasik harput pekmezi icmesini sagla. akapunkturu da mutlaka deneyin.
orda bulamadigina sasirdim keciboynuzu burdaki markette cuvalla
Harput pekmezi nerden bulabilirim? burda bitek sabahat marka uzum pekmezi gordum
hmm anladim canim sen yinede sabahlari ac karnina bi kasik harput pekmezi icmesini sagla. akapunkturu da mutlaka deneyin.
kuzumm harput değil , harnup pekmezi... harnup pekmezi de keçiboynuzu pekmezinin diğer adı.
ben kan yapsın diye arada yiyorum bir kaşık.. kocamcıma da veriyordum . o da sebepleniyordu yani
orda bulamadigina sasirdim keciboynuzu burdaki markette cuvalla
Harput pekmezi nerden bulabilirim? burda bitek sabahat marka uzum pekmezi gordum