elfcim tatlim neyseki kanaman baslamis kurtaja gerek kalmadan kurtulursun insallah. agrilarim var diyosun uzuluyorum seni dusundukce bi kurtulsaydin hayirlisiyla.
turkiyede tupbebek dusundugunu duyunca sasirdim ama sen nasil istiyorsan oyle yap tatlim.
sana hafta arasi mail aticam. cuma aksami bi arkadas bana cok ilginc bisey anlatti benim kafama cok yatti hemen aklima sen geldin.
hatta arkadas anlatirken hemen seni soyledim. bak herseyin bi sebebi vardir belkide o arkadasinda faydalanicak dedi. seni mutlaka bilgilendircem.
Allah sifa versin canim kendine dikkat et.
elfcim nasilsin canim? sana mail aticam demistim ama vazgectim neden diye sorarsan bi arkadas bana burda natuurarts tavsiye etmisti bebek konusunda cok yardimci oluyor ben oyle hamile kaldim diye. sabah kendisini aradim gorustum. bana fazla ic acici seyler soylemedi. oncelikle mutlaka hastaneye gitmem gerektigini soyledi. seni de soyledim. esine maalesef bi yardimim dokunmaz dedi. ama illaki gelmek istersen gel konusalim dedi. bende dusunmem gerektigini soyledim.
evetttt kuzularımmm evettttt
kısmetse saatler kaldııı artıkkk
her şey elbette güzel olacak...
baktık olmuyor , forumda yazıştığımız kadar keyif alamıyoruz birbirimizden , herkes girer topiğe ordan devam ederiz sohbete canımmmmm
Natuurarts mı? hiç duymamıştım. eşime akapunkturla destek olalım diye düşünüyoruz, cuma bi gidelim de bakalım adam bi anlatsın neler yapabiliyor. sonra bir araya geliriz senle konuşuruz bu yontemleri detaylı.
Ayy buluşun buluşun, bi fotoraf çekilin foruma koyun, biz de gorelim siziii... Biz de inşallah Selcanla buluşucaz bir hafta sonu, ne güzel dostluklar kuruluyor bu sitede
bu kotu ve aci dolu gunlerini atlattigina cok sevindim. seni dusundukca varya resmen ben aci cekiyordum. benim basima gelse naparim acaba diye cok dusundum.
bu natuurartsi ben cok duydum burda. faydasini goren de cok. ben galiba yinede bi gidip gorusecem. saglik sigortan full ise karsiliyormusta zaten lakin benimki degilgerek duymamistim full almaya. egerki bedende hamile kalmayi engelliycek bazi durumlar varsa bazen onlari gorebiliyormus (gestoorde velden).
tabii hic bir zaman garanti vermiyor. biliyorsun hollanda da kimse kimseye yalanci umutlar vermez.
napsam ki sasirdim kaldim
akapunkturun gucunede inaniyorum ben. size ne diycek merak ediyorum.
Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır. Geciktiriyorsa sabrınızı artırır. Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...Unutmayalım ki Rabbim ihmal değil,imtihan eder.
Güzel şeyler olacak, hissediyorum
Aaaaa ne zaman nasil gordunefett hakkımda öyle iddialar var doğru kuzumm
ihtimal dedik yahuuu , hemen de ciddiye almayınn , ihtimall:18:
olmass tabii ki olmasss , hem ben miacım mayacımı gördüm kiiiiii
Canım selam,
Neden tercih etmedin memorialı? ben teknolojilerini beğendim, en son teknkleri web sitelerine koymuşlar, büyük ihtimal bahcecide de vardır da, bilgiye webden erişemedim. Sen hangi bahceciye gittin?
daha önceki aylarda denemedim , bu ay ilk defa denedim.ilk deneyimleme göre evet 2. çiizgiyi de koyu yakaladım ve sonrasında da silikleşti , onu da yakaladım. hatta dün yine yaptım i hepten silikti artık.. bakalım sonucu ne olacak...
tutunma iğnesi nedir bilmiyorum ama çatlatma iğnesidir diye cevap vereyim , benim yaşım yüzünden hiç bir doktor bana o tedaviyi uygulamaya yanaşmadı...
2 ay önce birine psikopata bağlayıp gittiğimde zorla klomene başlatmıştı ama o da günde 1 tane iç demişti oysa ben ona günde 2 tane klomenin bana iyi geldiğini söylememe rağmen.
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra , reglim düzene girsin diye yumurtalıkları çalıştırmak amaçlı klomen kullanmıştım oradan biliyorum.günde 2 tane ile 5 günün sonucunda 2 yumurtam oluşmuştu hem de 16 mm
dolayısıyle , günümüz kadın doğum doktorları için ben tedavi etmek istedikleri hasta sınıfına girmiyorum.o yüzden de onlara hamile kalmadığım sürece gitmeyeceğimm
Aaaaa ne zaman nasil gordun
Canim teknoloji olarak en gelismisi bahceci ben 3.5 yildir arastiyorum fakat benim donmuslarim baska yerde oldugu icin sin kez yine ayni yerde deneyeyim istedim.fulya bahceciye gidicem inşallah ben msi yontemi birtek orada kullanilio en gelişmiş sekliyle.memorial esimi yok yere ameliyat etmek istedi 2 arkadasimada yalan umutlar verip tedaviye başladılar ve tabiki olmadı ama bahcecide ilk denemede hamile kaldilar. Birinde hicbir dr un bulamadigi bir rahatsizligi tespit ettiler web sitelerine aldanma gidip girmek sart.
Kizlarrr nerelerdesinizz yahuu tabi brezeyy miamaya ve mirandaa bulustularr ohh kaynatsinlar bakalimmm neguzrll banada hic yakin kimse yok bulusam istanbul merter bakirkoy bekliyom :)))) buarada yarin pit pitt lara gidecem insallah nasip olur yarabbim
NE MUTLU SANAO PITPITLARI DUYMAKBANADA NASİP OLURMU ACEP BEKLEYİP GEÖRECEĞİZ.....
2 çizgi çıkar normal canım ama koyulaşması önemli belki daha hcg idrara geçmemiştir sabırla devam et elbet görüceksin ovu testinde gitgide koyulaşması lazım farkettinmi hiç koyulaşıyormu gün gün ben gün gün koymuştum ovulasyon testlerimi dur bidaha koyim canım senin için sende resim yükleyebilirsen daha rahat konuşuruz...Eki Görüntüle 691534 Eki Görüntüle 691535 Eki Görüntüle 691536
çoklu olanlar gün gün koyulaşan ovulasyon testlerim diğerleride o dönemde çıkan gebelik testlerim...
Eki Görüntüle 692116 Eki Görüntüle 692117 Eki Görüntüle 692118
canım büğün benim 7 günüm yani transferden sonra 1 hafta oldu. ovulasyon testleri aynı güne ayit. bugünün hepside . gider günlerdekiler bozuluyor durmadı bende .
gebelik testinde hiçç çizgi yookbuna üzülüyorum işte. cuma günü test günüm inşş hayırlısıyla güzel haber alırım.
bugün hastaneye gittim jel bitti doktora yazdırmaya gittim kayınvaliyide götürdüm doktora oda ayrı bi dert sinir oldum. doktor bakmamış amann gitmem bi daha nayacem deyip durdu. benim moral bozuk oda ne anlıyosa kendi kendinee işteeee onuda takmıyorum artık tek derdim miniklerimm allahım inş bana bağışlar onları ..
canım ovulasyon testlerinin maşallahı var gebelik testi yaptınmı bugün sanki var bişeyler hcg daha geç karışıyor ya ondan çıkmamıştır...kayınvalidenin nesi vardı bide onu takma boşver doktorunla görüştünmü bari bişey dedimi
canım önceki testlerinde gün gün koyulaşma varmı canım...yoksa ilk baştan beri böyle koyumu
canım ilk 2 3 gün silikti. şimdiler 2ci çizgi 2,3 dk sonra koyulaşıyor yani resimdeki gibi. bugün 7 günüm kan tahlili yaptırdım ilaçım bitmişti dayanamadım bi de kan verdim tahlil yaptırdım sonuç 0,27 çıktı doktorumu aradım söyledim daha çok erken dedi. üzğünüm 27 yi görünce sevindim önce sonrasında0,27 görünce üzüldüm doktorda çok erken dedi. bekleyecem allahın izniyle cumaya kadar .. çok zormuş beklemek üzdüm kendimi yok yere