Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canıımm,

Hafta sonu ozellikle pazar günü canıma okudu bu düşük, ben boyle bir şey gormedim , allah kimseye vermesin... 4 saat boyunca aralıksız kan aktı ve boyle tavuk ciğeri büyüklüğünde parçalar düşürdüm... bi ara eşime rahim düştü artık benim herade bile dedim... heralde bi doğum kadar sancılıydı. Allahtan bütün kanamalar gündüz oldu, geceleri rahat uyudum, bi de tahin pekmez yedim, güçten düşmedim. Şimdi geçti, sızıntı gibi kanama geliyo ama hiç ağrım yok çok şükür atlattım. Ama annemler diyor ki rahmin temizlendi, şimdi daha rahat hamile kalırsın, kürtajın risklerini de almadığım için kendimle gurur duyuyorum şimdi :)

Ay arkadaşının soylediği yontemi cook merak ettim, inşallah hayırlara vesile olur

Türkiye fikri sadece ve sadece tekrar yumurta toplatmaktan korktuğum için aklıma giriyo. Çarşamba ultrason randevusunda doktora bu pgt yontemini ve bize neden uygulanmadığını iyiyce bi sorucam. Aklıma yatarsa burda devam, ama türkiyede daha ileri bir teknoloji olduğuna inanırsam, bir ihtimal planı türkiyeye kaydırırım.

Natuurarts mı? hiç duymamıştım. eşime akapunkturla destek olalım diye düşünüyoruz, cuma bi gidelim de bakalım adam bi anlatsın neler yapabiliyor. sonra bir araya geliriz senle konuşuruz bu yontemleri detaylı.

Ayy buluşun buluşun, bi fotoraf çekilin foruma koyun, biz de gorelim siziii... Biz de inşallah Selcanla buluşucaz bir hafta sonu, ne güzel dostluklar kuruluyor bu sitede

bu kotu ve aci dolu gunlerini atlattigina cok sevindim. seni dusundukca varya resmen ben aci cekiyordum. benim basima gelse naparim acaba diye cok dusundum.

bu natuurartsi ben cok duydum burda. faydasini goren de cok. ben galiba yinede bi gidip gorusecem. saglik sigortan full ise karsiliyormusta zaten lakin benimki degil gerek duymamistim full almaya. egerki bedende hamile kalmayi engelliycek bazi durumlar varsa bazen onlari gorebiliyormus (gestoorde velden).
tabii hic bir zaman garanti vermiyor. biliyorsun hollanda da kimse kimseye yalanci umutlar vermez.

napsam ki sasirdim kaldim

akapunkturun gucunede inaniyorum ben. size ne diycek merak ediyorum.

Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır. Geciktiriyorsa sabrınızı artırır. Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...Unutmayalım ki Rabbim ihmal değil,imtihan eder.

Güzel şeyler olacak, hissediyorum

guzel arkadasim benim sen boyle konustukca benim icim umut doluyor mutlu oluyorum

efett hakkımda öyle iddialar var doğru kuzumm

ihtimal dedik yahuuu , hemen de ciddiye almayınn , ihtimall:18:

olmass tabii ki olmasss , hem ben miacım mayacımı gördüm kiiiiii
Aaaaa ne zaman nasil gordun
Canım selam,

Neden tercih etmedin memorialı? ben teknolojilerini beğendim, en son teknkleri web sitelerine koymuşlar, büyük ihtimal bahcecide de vardır da, bilgiye webden erişemedim. Sen hangi bahceciye gittin?

Canim teknoloji olarak en gelismisi bahceci ben 3.5 yildir arastiyorum fakat benim donmuslarim baska yerde oldugu icin sin kez yine ayni yerde deneyeyim istedim.fulya bahceciye gidicem inşallah ben msi yontemi birtek orada kullanilio en gelişmiş sekliyle.memorial esimi yok yere ameliyat etmek istedi 2 arkadasimada yalan umutlar verip tedaviye başladılar ve tabiki olmadı ama bahcecide ilk denemede hamile kaldilar. Birinde hicbir dr un bulamadigi bir rahatsizligi tespit ettiler web sitelerine aldanma gidip girmek sart.

pisss doktorlarrr :))) canım benim bahsettiğim yumurta çatlatma ignesi değil hani transfer sonrası tutunma ignesi veriyorlar ya bazılarına jel falan veriyolar progestan ondan bahsediyyorum düşük önleyici tutunmaya yardımcı hani yumurtlamanı yakaladın ilişki oldu hemen öyle bir destek saglasak kendimize bu doktorlarda iş yok valla kendi kendimizin doktoru olcaz en sonunda hatta işi abartıp adetin 2. günü estrofem hapa bile başlayabiliriz rahim duvarı kalınlaştırıcı :))))))

Sağol canım bilgilendirme için. Biz burdan sitelerini inceleyip bilgilenebiliyoruz, demek ki memorial reklam işini iyi biliyor. Zaten birkaç klinikten randevu alırız oraya gelmeye karara verirsek, zaten istanbulda beşikteşte kalabiliriz, fulya da çok yakın olur git gel için....

Kizlarrr nerelerdesinizz yahuu tabi brezeyy miamaya ve mirandaa bulustularr ohh kaynatsinlar bakalimmm neguzrll banada hic yakin kimse yok bulusam istanbul merter bakirkoy bekliyom :)))) buarada yarin pit pitt lara gidecem insallah nasip olur yarabbim

NE MUTLU SANAO PITPITLARI DUYMAK BANADA NASİP OLURMU ACEP BEKLEYİP GEÖRECEĞİZ.....

canım büğün benim 7 günüm yani transferden sonra 1 hafta oldu. ovulasyon testleri aynı güne ayit. bugünün hepside . gider günlerdekiler bozuluyor durmadı bende .
gebelik testinde hiçç çizgi yook buna üzülüyorum işte. cuma günü test günüm inşş hayırlısıyla güzel haber alırım.
bugün hastaneye gittim jel bitti doktora yazdırmaya gittim kayınvaliyide götürdüm doktora oda ayrı bi dert sinir oldum. doktor bakmamış amann gitmem bi daha nayacem deyip durdu. benim moral bozuk oda ne anlıyosa kendi kendinee işteeee onuda takmıyorum artık tek derdim miniklerimm allahım inş bana bağışlar onları ..

canım ovulasyon testlerinin maşallahı var gebelik testi yaptınmı bugün sanki var bişeyler hcg daha geç karışıyor ya ondan çıkmamıştır...kayınvalidenin nesi vardı bide onu takma boşver doktorunla görüştünmü bari bişey dedimi

canım önceki testlerinde gün gün koyulaşma varmı canım...yoksa ilk baştan beri böyle koyumu

canım önceki testlerinde gün gün koyulaşma varmı canım...yoksa ilk baştan beri böyle koyumu

canım ilk 2 3 gün silikti. şimdiler 2ci çizgi 2,3 dk sonra koyulaşıyor yani resimdeki gibi. bugün 7 günüm kan tahlili yaptırdım ilaçım bitmişti dayanamadım bi de kan verdim tahlil yaptırdım sonuç 0,27 çıktı doktorumu aradım söyledim daha çok erken dedi. üzğünüm 27 yi görünce sevindim önce sonrasında0,27 görünce üzüldüm doktorda çok erken dedi. bekleyecem allahın izniyle cumaya kadar .. çok zormuş beklemek üzdüm kendimi yok yere

bencede çok erken 7.gün bugün yaptırdın değilmi ...2 embriyo transferi yapılmıştı dimi sana...ovu testin gitgide koyulaşıyorsa vardır bi umut takılıp üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…