Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canim cokkk sevindim demek pit pit sesleri duydun eminim cik guzel bir duygudur....
Bende yarin gidecem bakalim kalp sesini dinletecek mi ?
Cokk gecmis olsun canim.
Oksuruk icin benim recetem bal+limon+karabiber karisimi gunde 3 defa icersen iyi gelir. Acil sifalar diliyorum..

canım geçmişler olsun... hamileliğini bilerek vermiştir doktorun ilaçlarını ve sanırım bebeğine zararı olmaz.
bol limonlu ıhlamur içmeyi de dene, o da iyi gelecektir..

kuzummmm kuzummmm...
bebişlerden ne haber bakalım...
ben bugün doktora gittim ,dünden beri garip bir akıntım vardı. iltihap olmuş haliyle..
o kadar prob mu gördü ömründe zavallımm... mikrop kapmış... bildiğin üzere fitil ve krem verdi , 1 hafta kullanacağım...

evet paylaştığımız ve gülüştüğümüz o gün , muhteşemdi... dilerim tekrar yapabiliriz kuzum...
öpüyorum seni ve minnaklarımızı

kızlar anca kendime geldim ve size haber vereyim dedim. 19 nisan gecesi duup dururken herşey yolundayken 2 tane kesem görünmüşken birden bire gece saat 11 de ağrım başladı ve foşşşş diye bacaklarımdan kanlar süzüldü. hemen acile gittik serumlar falan filan derken sabaha kadar kanamam oldu pelte pelte. sabahta birden bire durdu. evde dinlen dedi doktorlar. bugüne kadar umudum vardı çünkü o gecede keseler kanama olurken görünmüştü. bugün yine doktor kontrolümde 1 kese gördü doktor. 5+4 dedi. biraz umut oldu bize. ama eve geldikten 2 saat sonra b hcg için doktor aradı ve sonuç 178 e düşmüş. c tesi tekrar doktordayım ilaçlarını bırakma dedi neden öyle dedi anlamadım. içim yandı resmen.... allah hiç kimseye evlat acısı vermesin. elimde resimlerine bakıp bakıp ağlıyorum şimdi. ben sadece keseleri gördüm ve bu kadar yandım daha ötesini düşünemiyorum bile. 2 haftalık hamilelik sevincim böylelikle bitmiş oldu. eşim ve ben gerçekten çok üzüldük. Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

neterem kuzumm , üzüldümmm...
Rabbim sabrını arttırsın, dayanacak güç versin sana...
Dilerim bir daha ki sefere sonuna kadar sağlıkla gidersin kuzum..hayırlısı buymuş demek ki...

Canim inan cok uzuldum allah sabir versin rabbimin vardir bir bildigi yiyecek riziari yokmus annesi seni cennette bekleyen miniklerin var tekrar esine ve sana sabir diliyorum

Kuzumm gecmis olsun benim sacmasapan akintim var seninki nasıldı acep

Cok gecmis olsun canim rabbim nasip ettiyse inşallah diger melegin seninledir bizi haberdar et

Canım o kadar üzüldümki ne diyeceğim bilemiyorum Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını bebişlerle doldursun sabır versin Rabbim zor üzülme demem ama dik durmaya çalış

Kuzumm gecmis olsun benim sacmasapan akintim var seninki nasıldı acep

Günaydınn canımmm

haahh kuzumm , akıntının tam tarifi bu işte...saçma sapan...
biraz daha beklersen rengi pembeye dönecek , dönmeden doktora git.
adet olacakmışım ama olmayacakmışım da gibi , kasıklarımda aynı saçmalıkta ağrılar.
hatta kızımın biri , hamile olduğunu öğrenmeden aynı ağrıları çekmiş , hamile misin dedi..
kızım yok diyorum ,olabilirsin diyor. çocuk işte yaa ne anlasın ... bizim kadar prof. olamadı daha...
standart iltihap tedavisi , fitil ve krem verdi... kocayı da yasakladı tabii aynı standartlar içinde... neyse bu sefer ki kısa 7 gün sadece

Breezey geçmiş olsuun,

Ben de dün doktora gittim, ultrasonla baktı, dökülmuş herşey, parça kalamış, 4-5 hafta sonra adet olursun dedi. O kadar kanamanın sonuna ben de mikrop kapıcam diye odum kopuyo, banyoda bile temkinliyim.

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ben de 9. haftada düşürdüm bebeğimi, çok zor oluyor kabullenmek. Ama elimizden gelen birşey yok, yılmadan yola devam. Ben en azından bir pozitifi gormuş oldum, hamile kalabilyorum diye kendimi avutuyorum...

canımm kuzum sağ olasın..
çok şükür sen de atlatmışsın.
ama gerçekten dikkat et bende de aşırı yoğun kanama olmuştu , hatta ben rahim duvarının kalmadığını bile düşünüyordum o kadar parça düşmüştü çünkü. ama çok şükür yerindeymiş hatta 7 mm bile olmuş, çok şükür..
dikkat et ve ağrın sancın olursa doktora git.

elifcim kuzum nasilsin yoktun bi kac gundur bende yazmadim dinleniyorsundur diye. herseyin temiz ciktigina sevindim.
bende hic dikkat etmem kendime sizi okuyunca kizdim kendime bende bundan boyle daha temkinli olayim bari

Canim dr un enfeksiyon olduğunu kultur alarakmi anladi? ? Benimkide sari turuncu gibi bişey ama agri sanci yok ole yumurtlama akintisi da once renkliydi sonra şeffaf oldu

elifcim kuzum nasilsin yoktun bi kac gundur bende yazmadim dinleniyorsundur diye. herseyin temiz ciktigina sevindim.
bende hic dikkat etmem kendime sizi okuyunca kizdim kendime bende bundan boyle daha temkinli olayim bari

Canım sağolasın, çok halsizim son iki gündür, sanki grip olucam da olamıyorum, heralde kan kaybından vücut zayıf düştü... Hiç yormuyorum kendimi ben de, atlatıcam inşallah...

Hastaneden durum değerlendirmesi için randevu istedik, doktor çok takdir etti, durup bir değerlendirmek iyidir dedi...

Haftaya çarşamba 1 saatlik bir randevu verdiler, şimdi mevcut teknolojileri oğreniyorum, bize uygulananlarla kıyaslıycam, mümkünse tüm raporlarımı istiycem, türkiyeden bahçeciyle bir goruşme ayarlıycam, online yada telefonla, iki merkezi teknolojik olarak didiklemezsem içime sinmeyecek bu iş.

Sen de dikkat et ozellikle usutme bu aralar, ovulasyon testi yapıyomusun? nasıl gidiyo?

kan kaybi halsizlik yapar dogru canim. yediklerine dikkat et kan yapici besinler al.

arastir tabii canim herseyi bilmek ogrenmek senin en dogal hakkin. bence seni artik aydinlatacaklar 1 saat randevu verdiklerine gore. sevindim bende duyunca

ben bu ay ovulasyon testi yapmadim canim ama aklima esti dun degil evvelsi gun siparis verdim bugun sabah elime ulasti. gelecek aya artik bu ayda tutturamadik zaten bebegi galiba. reglime 9 gun var ama benim gogusler simdiden sizlamaya basladi buda bende adet belirtisi zaten. napalim kismet

Canim dr un enfeksiyon olduğunu kultur alarakmi anladi? ? Benimkide sari turuncu gibi bişey ama agri sanci yok ole yumurtlama akintisi da once renkliydi sonra şeffaf oldu

kuzummm canımmm

yok yok kültür yapmadı , muayene olurken ultrason görüntüsü bile bir garip oldu , akın akın akıntı yani.
bir de benim , daha çok tuvalette farkettiren pembemsi renkli bir şeyler dikkatimi çekti.
regl desem değil , yerleşme desem değil. ağrısı sızısı da cabasıydı.
benim şeffaf akıntım renk değiştirdi... reglden sonra beyazladı akıntım sonra da sarı ve sonucunda olan bu işte.
bu tedavi bitsin smear testi mi de yaptıracağım , zaten bebek tedavisi yüzünden 3 ay gecikti bu sene ki. o tüpçü doktora söyledim onu bile yaptırmadı ya, belki de hafif vardı o zamanlar... belki de o yüzen tutmadı bebişlerim..
uff ya kafamda bin türlü şey dünden beri kuzum...:44:
aklında kalmasın diye git bence kuzum ya..sonra uğraşan biz oluyoruz. adamlar da uğraşıyor belki ama en çok bizim canımız yanıyor.

Canım Kruidvatta ovulasyon testi var, fiyatı da çok uygun... aklında olsun. Gebelik testini de ordan alıp yapıyorum, iki tanesi 4 küsür euro... hiç obur markalara bosuna para odeme... gayet güzel çıkmıştı benim kullandıklarımda.

Tahin pekmez yiyorum, siyah üzüm yiyorum yeter heralde toparlanmaya

Tamam canım, ağrım var hala ama, düşük oldugu için 7 güne kadar normal dediler, 4-5 haftaya da adetim gelirmiş... Mayısta ben de hormonsuz tüp bebek işine gireyim diyorum... sonuçta bunu yapan 1 tane sağlam sperm, nasreddin hocanın dediği gibi ya tutarsa...

yeter canim yeter appelstroopta cok faydali.
biliyorum gecen ay ordan almistim ovulasyon testlerini lakin beceremedim elime yuzume bulastirdim

ama netten aldigim daha uygun canim icinde 12 tane var hemde 12 euro.

gel kuzum gel , bizim merkeze katıl sen de valla.
nasılsa onca iğne ilaç , onlar da başaramıyor... bana bunca ay tüp yapın olur , yapmıyorsunuz o yüzden olmuyor dediler... yaptık tüpü nolduuuu..
önümüzdeki bir kaç ay da bizden olsun napalım...
kocalara iyi bakalım , kendimize iyi bakalım, bol bol çalışalım..elbet o bebek buraya gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…