Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

bencede çok erken 7.gün bugün yaptırdın değilmi ...2 embriyo transferi yapılmıştı dimi sana...ovu testin gitgide koyulaşıyorsa vardır bi umut takılıp üzülme lütfen

ovu testlerinin ve gebelik testlerin markası ne canım

evet 2 embriyo transfer edildii... evet erken dedi doktor .ama üzülüyor insan halaa umudum var.. nettende araştırdım illa 12 gün diyo.. inşş mutlu sonla biter bu tedavimm. markası laboquick

evet 2 embriyo transfer edildii... evet erken dedi doktor .ama üzülüyor insan halaa umudum var.. nettende araştırdım illa 12 gün diyo.. inşş mutlu sonla biter bu tedavimm. markası laboquick

bu markaya kesinlikle güveniyorum...ovu testi koyulaştığı sürece telaş yapma benim degerim düşmeye başladığında ovu testlerim baya biii silikleşmişti...

bu markaya kesinlikle güveniyorum...ovu testi koyulaştığı sürece telaş yapma benim degerim düşmeye başladığında ovu testlerim baya biii silikleşmişti...

sen kaç dk tutun benimki 3 dakkada koyulaşıyor .. sana sormuştum alırken evet. ovulasyon umudumdu inşş gerçeğe dönüşür.

Son düzenleme:
sen kaç dk tutun benimki 3 dakkada koyulaşıyor .. sana sormuştum alırken evet. ovulasyon umudumdu inşş gerçeğe dönüşür.

hemen 2.çizgi çıkıyordu sonra 5 dk içinde koyulaşıyordu...bende şimdi yumurtlama için yapıyorum bu testleri bakalım yakalayabilecekmiyim yumurtlamayı...

hemen 2.çizgi çıkıyordu sonra 5 dk içinde koyulaşıyordu...bende şimdi yumurtlama için yapıyorum bu testleri bakalım yakalayabilecekmiyim yumurtlamayı...

çok zor bi sınav bizimkisi inşş rabbim gönlümüze göre verir. bakkaldan alınacak gibi bişey olsaydı alıp herkeze dağıtmak isterdim. gücümün yettiği yere kadarr. ama bizimki acizlik rabbim ol diyecek başka yolu yook. zor bi sınav inş hakıyla geçeriz rabimiz hoşnut olur.

pisss doktorlarrr :))) canım benim bahsettiğim yumurta çatlatma ignesi değil hani transfer sonrası tutunma ignesi veriyorlar ya bazılarına jel falan veriyolar progestan ondan bahsediyyorum düşük önleyici tutunmaya yardımcı hani yumurtlamanı yakaladın ilişki oldu hemen öyle bir destek saglasak kendimize bu doktorlarda iş yok valla kendi kendimizin doktoru olcaz en sonunda hatta işi abartıp adetin 2. günü estrofem hapa bile başlayabiliriz rahim duvarı kalınlaştırıcı :))))))

canımm sen benim bebek merkezinin adının farkındasın değil mii ? " hormonsuz " anladınnnn:KK51:
folik asit dışında hiç bir ilaca yer yok...:KK37: aslında 21. gün progestan takviyesi gibi bir fikir benim de aklıma geldi amaaaa o zaman hormonsuz olmaz kii bebişlerimm:KK50:

Kizlarrr nerelerdesinizz yahuu tabi brezeyy miamaya ve mirandaa bulustularr ohh kaynatsinlar bakalimmm neguzrll banada hic yakin kimse yok bulusam istanbul merter bakirkoy bekliyom :)))) buarada yarin pit pitt lara gidecem insallah nasip olur yarabbim

efettt buluştuk, efet kaynattık, hepisini yaptık, eylemlerimiz devam edecekEn Büyük TÜRKİYE:KK1:
gelirseniz bekleriz , ama merter dediğin çok uzak biz gelemeyebiliriz...miacım mayacım hamile hem de ikiz , mirandacımla ben de potansiyel hamileyiz:KK34:
ama belli olmaz , Rabbim yazdıysa buluşuruz bir yerlerde:KK37:

Ayy buluşun buluşun:KK76:, bi fotoraf çekilin foruma koyun, biz de gorelim siziii... Biz de inşallah Selcanla buluşucaz bir hafta sonu, ne güzel dostluklar kuruluyor bu sitede

evet evet bizde bulusucaz :KK9:

hollanda muhabirlerimiz olarak siz de toplantıyı orada gerçekleştirin efettt...TR ye gelince genişletilmiş toplantımızı yaparız hep beraber...:13:
TR ye birangi sebepten gelip haber vermeyeninnnnn:KK30: :KK37:

canımm sen benim bebek merkezinin adının farkındasın değil mii ? " hormonsuz " anladınnnn:KK51:
folik asit dışında hiç bir ilaca yer yok...:KK37: aslında 21. gün progestan takviyesi gibi bir fikir benim de aklıma geldi amaaaa o zaman hormonsuz olmaz kii bebişlerimm:KK50:

efettt buluştuk, efet kaynattık, hepisini yaptık, eylemlerimiz devam edecekEn Büyük TÜRKİYE:KK1:
gelirseniz bekleriz , ama merter dediğin çok uzak biz gelemeyebiliriz...miacım mayacım hamile hem de ikiz , mirandacımla ben de potansiyel hamileyiz:KK34:

hollanda muhabirlerimiz olarak siz de toplantıyı orada gerçekleştirin efettt...TR ye gelince genişletilmiş toplantımızı yaparız hep beraber...:13:

Oh oh sefaniz olsun ins birgun istanbul orta gobeginde biryerde bulusuruz kismetse

işte bir umut kendi kendimize destek sağlarız diye dedim ama insan dr kontrolünde olmayınca korkuyo yaaa...

işte bir umut kendi kendimize destek sağlarız diye dedim ama insan dr kontrolünde olmayınca korkuyo yaaa...

ben 3 ay doktor kontrolünde olmayacağım....:KK19:
tıp ve tüp dünyasına gıcığımmm...:KK47:
sen bilirsin canımmm:KK49:

onların dediklerini yaptım şimdiye kadar , tüp bebekten başka şansın yok dediler , onu da yaptım... hiççççç bir şey değişmedi..:KK53:

şimdi sıra bendeeee:KK37:

ben 3 ay doktor kontrolünde olmayacağım....:KK19:
tıp ve tüp dünyasına gıcığımmm...:KK47:
sen bilirsin canımmm:KK49:

onların dediklerini yaptım şimdiye kadar , tüp bebekten başka şansın yok dediler , onu da yaptım... hiççççç bir şey değişmedi..:KK53:

şimdi sıra bendeeee:KK37:

hadi bakalım hayırlısı ben de 10 yıldır doktor kontrolündeyim ve pkolu oldugum için hangi dr gittiysem çocuk istiyoruz diye elimde bir dogum kontrol hapıyla eve dönerken buldum kendimi o yüzden bende bir süre uzak durucam dr ve bildiğimi okuyacagım....:KK52:

hadi bakalım hayırlısı ben de 10 yıldır doktor kontrolündeyim ve pkolu oldugum için hangi dr gittiysem çocuk istiyoruz diye elimde bir dogum kontrol hapıyla eve dönerken buldum kendimi o yüzden bende bir süre uzak durucam dr ve bildiğimi okuyacagım....:KK52:

aferimmmmmmmm:KK19:

Sağol canım bilgilendirme için. Biz burdan sitelerini inceleyip bilgilenebiliyoruz, demek ki memorial reklam işini iyi biliyor. Zaten birkaç klinikten randevu alırız oraya gelmeye karara verirsek, zaten istanbulda beşikteşte kalabiliriz, fulya da çok yakın olur git gel için....
Canim dedigin gibi reklam degil icraat lazim :KK66: gelirsen bekleriz
Kizlarrr nerelerdesinizz yahuu tabi brezeyy miamaya ve mirandaa bulustularr ohh kaynatsinlar bakalimmm neguzrll banada hic yakin kimse yok bulusam istanbul merter bakirkoy bekliyom :)))) buarada yarin pit pitt lara gidecem insallah nasip olur yarabbim
Buluştuk konustuk gulustuk acayip doping oldu muhtesem bu kızlar yaa ilac ilaccc :))
Sabriya ben Beylikduzunde oturuyorum kimbilir birde seninle buluşuruz :KK66:

Canim dedigin gibi reklam degil icraat lazim :KK66: gelirsen bekleriz

Buluştuk konustuk gulustuk acayip doping oldu muhtesem bu kızlar yaa ilac ilaccc :))
Sabriya ben Beylikduzunde oturuyorum kimbilir birde seninle buluşuruz :KK66:

Aha bak gordunuzmu kendime birini buldun mirandacim cok sevindim beylikduzu oluguna yakinda insallah bizde beylikduzunde olacagiz inovia4

X