bencede çok erken 7.gün bugün yaptırdın değilmi ...2 embriyo transferi yapılmıştı dimi sana...ovu testin gitgide koyulaşıyorsa vardır bi umut takılıp üzülme lütfen
ovu testlerinin ve gebelik testlerin markası ne canım
evet 2 embriyo transfer edildii... evet erken dedi doktor .ama üzülüyor insan halaa umudum var.. nettende araştırdım illa 12 gün diyo.. inşş mutlu sonla biter bu tedavimm. markası laboquick
bu markaya kesinlikle güveniyorum...ovu testi koyulaştığı sürece telaş yapma benim degerim düşmeye başladığında ovu testlerim baya biii silikleşmişti...
sen kaç dk tutun benimki 3 dakkada koyulaşıyor .. sana sormuştum alırken evet. ovulasyon umudumdu inşş gerçeğe dönüşür.
hemen 2.çizgi çıkıyordu sonra 5 dk içinde koyulaşıyordu...bende şimdi yumurtlama için yapıyorum bu testleri bakalım yakalayabilecekmiyim yumurtlamayı...
pisss doktorlarrr :))) canım benim bahsettiğim yumurta çatlatma ignesi değil hani transfer sonrası tutunma ignesi veriyorlar ya bazılarına jel falan veriyolar progestan ondan bahsediyyorum düşük önleyici tutunmaya yardımcı hani yumurtlamanı yakaladın ilişki oldu hemen öyle bir destek saglasak kendimize bu doktorlarda iş yok valla kendi kendimizin doktoru olcaz en sonunda hatta işi abartıp adetin 2. günü estrofem hapa bile başlayabiliriz rahim duvarı kalınlaştırıcı :))))))
Kizlarrr nerelerdesinizz yahuu tabi brezeyy miamaya ve mirandaa bulustularr ohh kaynatsinlar bakalimmm neguzrll banada hic yakin kimse yok bulusam istanbul merter bakirkoy bekliyom :)))) buarada yarin pit pitt lara gidecem insallah nasip olur yarabbim
Ayy buluşun buluşun, bi fotoraf çekilin foruma koyun, biz de gorelim siziii... Biz de inşallah Selcanla buluşucaz bir hafta sonu, ne güzel dostluklar kuruluyor bu sitede
evet evet bizde bulusucaz
canımm sen benim bebek merkezinin adının farkındasın değil mii ? " hormonsuz " anladınnnn
folik asit dışında hiç bir ilaca yer yok...aslında 21. gün progestan takviyesi gibi bir fikir benim de aklıma geldi amaaaa o zaman hormonsuz olmaz kii bebişlerimm
efettt buluştuk, efet kaynattık, hepisini yaptık, eylemlerimiz devam edecek
gelirseniz bekleriz , ama merter dediğin çok uzak biz gelemeyebiliriz...miacım mayacım hamile hem de ikiz , mirandacımla ben de potansiyel hamileyiz
ama belli olmaz , Rabbim yazdıysa buluşuruz bir yerlerde
hollanda muhabirlerimiz olarak siz de toplantıyı orada gerçekleştirin efettt...TR ye gelince genişletilmiş toplantımızı yaparız hep beraber...:13:
TR ye birangi sebepten gelip haber vermeyeninnnnn
canımm sen benim bebek merkezinin adının farkındasın değil mii ? " hormonsuz " anladınnnn
folik asit dışında hiç bir ilaca yer yok...aslında 21. gün progestan takviyesi gibi bir fikir benim de aklıma geldi amaaaa o zaman hormonsuz olmaz kii bebişlerimm
gelirseniz bekleriz , ama merter dediğin çok uzak biz gelemeyebiliriz...miacım mayacım hamile hem de ikiz , mirandacımla ben de potansiyel hamileyiz
hollanda muhabirlerimiz olarak siz de toplantıyı orada gerçekleştirin efettt...TR ye gelince genişletilmiş toplantımızı yaparız hep beraber...:13:
işte bir umut kendi kendimize destek sağlarız diye dedim ama insan dr kontrolünde olmayınca korkuyo yaaa...
ben 3 ay doktor kontrolünde olmayacağım....
tıp ve tüp dünyasına gıcığımmm...
sen bilirsin canımmm
onların dediklerini yaptım şimdiye kadar , tüp bebekten başka şansın yok dediler , onu da yaptım... hiççççç bir şey değişmedi..
şimdi sıra bendeeee
hadi bakalım hayırlısı ben de 10 yıldır doktor kontrolündeyim ve pkolu oldugum için hangi dr gittiysem çocuk istiyoruz diye elimde bir dogum kontrol hapıyla eve dönerken buldum kendimi o yüzden bende bir süre uzak durucam dr ve bildiğimi okuyacagım....
Canim dedigin gibi reklam degil icraat lazimSağol canım bilgilendirme için. Biz burdan sitelerini inceleyip bilgilenebiliyoruz, demek ki memorial reklam işini iyi biliyor. Zaten birkaç klinikten randevu alırız oraya gelmeye karara verirsek, zaten istanbulda beşikteşte kalabiliriz, fulya da çok yakın olur git gel için....
Buluştuk konustuk gulustuk acayip doping oldu muhtesem bu kızlar yaa ilac ilaccc :))Kizlarrr nerelerdesinizz yahuu tabi brezeyy miamaya ve mirandaa bulustularr ohh kaynatsinlar bakalimmm neguzrll banada hic yakin kimse yok bulusam istanbul merter bakirkoy bekliyom :)))) buarada yarin pit pitt lara gidecem insallah nasip olur yarabbim
Canim dedigin gibi reklam degil icraat lazimgelirsen bekleriz
Buluştuk konustuk gulustuk acayip doping oldu muhtesem bu kızlar yaa ilac ilaccc :))
Sabriya ben Beylikduzunde oturuyorum kimbilir birde seninle buluşuruz
Kizlar lutfen dualarinizi esirgemeyin birazdan kalp atisi icin muayneye girecem insallah duyarimmm
Cok sukur pit pitlari duydum
Cok sukur pit pitlari duydum
tü tü tüüüüüü maşallahhhhhh...
Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah...
çookk keyifli sağlıklı bir gebelik diliyorum
tebrik diyorum canım çok güzel bir duygu olmalı allah kucagınada almayı nasip etsin inşallarr