Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım sana bişey anlatmak istiyorum.ben anasınıfı öğretmeniym.üç yıl önce sınıfımıza bir yardmcı seçecektik.bir bayan vardı 20 yaşlarnda falan ama evli.o kadar çok istiyordu ki bizimle çalşmayı,çocuğu olmuyormuş 2-3 yıldr falan benim umudum yok artk çocukları çok seviyorum bari bunlarla günüm geçsin demişti.tabi yaşı çok küçük olduğu için bu umutsuzluk laflarına fln kızmıştık.neyse elemelerden sonra bu bayanı aldık işe. kimsesi yoktu bununda. babası hastaydı,kayınvalide ölmüş, bir annesi ve anneannesi vardı.aradan birkaç ay geçti, bu yine tedaviye falan gidip geliyor, annaannesi vefat etti ona çok üzülürken bir ay sonramıydı ne annesi de vefat etti.kız yapayalnız kaldı,defin işlemleri,ağlamar falan derken 15 gün içinde kız fark etmeden hamile kalmış.şimdi iki yaşlarında falandır.
benim hikayemde çok farklı değil. evlendikten sonra 5-6 ay kadar falan doğum kontrol hapı kullandım yasmin. hep diyordumki çocuk istedikten sonra olmazsa hiç beklemiycem küçüğüm falan demiycem hemen gidip kendimizi gösteririz.24 yaşında evlenmiştim. gittik doktora, biz şöyle şöyle tedaviler olucaz diye beklerken, iki doktor da hiç uğraşmayın çok zor,siz direk tüp bebek yapın dedi.dünya başımıza yıkıldı,bilirsin sende.problem eşimdeydi,sperm az hareketlilik az.ben gizli gizli ağlıyorum,eşim gizli gizli ağlıyor,daha iki hafta falan geçmişti eşim polislik sınavlarına girecek o stresle.tam da o yıl sorular çalınmıştı.bizimki gece gündüz uyumadı desem yeridir, barajı geçebilsemmi, hangi puanla kapanacak derken sınava 4 gün kala bizimkinin bi burun kanaması, bi diş eti kanaması derken lösemi teşhisi kondu.hastaneye yattık iki gün sonra sınav oldu, bizimkinin en istediği şey, üstelik barajı da geçmişti, izin vermediler. derken kemoterapiler falan ben evliliğimin ikinci yılında hastanelerde kalıyorım, okula burdan gidip geliyorum, zorunlu ev değişikliği, okul değişikliği ben mahvolmuştum. bizimki atlattı dedik bir yıl sonra çıktı, biz tüp bebeğe başvuduk, 10 ay sonra hop hastalık tekrar etti. bu daha ağır geçti, acımayla bize bakan gözler,arayanlara cevap ver artık psikolojik tedavi görmeye başlamıştım, ilaç kullanıyordum.eşimin annesi vefat etmiş o küçükken,üvey anne var,dolayısıyla bana çok iş düşmüştü.merhamet, sevgi, korku, vicdan vs...iki yıl hastanede %90 ben kaldım, resmen taşınmıştık oraya. evimizde ne yemek pişti ne alışveriş yapıldı. neyse ilik nakli yapıldı eşime, şükürki kardeşininki %100 uyumlu çıktı. şimdi 1 yıl oldu hastaneden çıkalı. yani biz geçen sene bu zamanlarda ölümle pençeleşiyorduk.şimdi gelelim bu güne. maşallah subhanallah binlerce kez hamd olsunki tüp bebeğe bir kez daha başvurduk ve kurban olduğum Rabbim sanki tüm yaşanılanların mükafatıymış gibi (hoş hak ettikmi onu da bilmiyorum ya) tüp bebek sürecinde hiç ama hiç zorluk çıkmadı desem yeridir. Allahım hep korudu. çorap söküğü gibi ilerledi ve şuan işte bildiğin gibi 1buçuk aylığım.
velhasıl kelam güzel arkadaşım dibe çöküşler en yükseğe sıçrayışların belirtisidir, sabır, dua, dua,dua heppp dua. zamanını bekliycez. bende 22 nisanda 28 yaşına basıyorum. hayatın halen ne getireceğini bilmiyoruz, bilmiycez ve bunu biz seçmiycez. önümüze geleni okuyup en hafif şekilde atlatmanın ve güzel günlere erişmenin yollarını arıycaz.. kolay mı asla... ama imkansız değil.. sevgiler...

canım o kadar duygulandım ki okurken beterin beteri var denilen durum yaşamışsınız.allah eşine ve bebeğine sağlık versin...resmen mucizeniz gelmiş tutmuş ellerinizden ...benimde aslında sorunum birazda bundan sonra eşimin tüp bebek konusuna pek sıcak bakmaması bu beni öldürüyordu...zaten ilk tüp bebege de zorla başlamıştık...gerçi ben o na yavaş yavaş işliyorum ve tepkisi daha hafif oluyor bu kadar yaklaşmışken ellerimizden kayıp gitmesi...çok üzüyor belki bi mucizede bize ugrar nediyelim allah bilir yani bundan sonrasını...allah bize saglık versinde gerisi gelir zaten ....

canım ben sana ne söylesem senden yaşça büyük olduğum için , seni anlamadığımı düşünebilirsin.o yüzden lütfen miacım mayacım kuzumun yazdıklarını oku...

pozitif arkadaşım ne demek ben senden yaşça büyüğüm aşk olsun insanın iç yaşı daha önemli seni burdan tanıdığımız kadarıyla bizden daha gençsin sen...ayrıca anlamamak ne demek onuda anlamadım sen ben onlar burda tüm yazışan arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz evlat hasreti çekiyoruz hepimiz bazılarımız kavuşuyor bazılarımız kavuşamıyoruz bazılarımızda kavuştuğunu zanneddipp kaybediyoruz ama hepimiz en başından beri hep aynı acıları çekiyoruz...eski sayfaları okudugum kadarıyla sen negatiften sonra yumurtlamanı takip edicektin değilmi ovulasyon testlerinle bu ay yanlışmı anladım canım nasıl takip ediyormusun nasıl çıkıyorlar yakalayabildinmi yumurtlamayı canım benimde kanamam dün bitti başladım ovu testlerine bakalım yakalayabilicekmiyim ymurtlamayı malum pko zor oluyor sizde sorun neydi canım...

Canım benim ya çok sağolasın kuzum :) mutluluğun içindeki huzur hiç bitmesin inşallah kuzum ... 10 yıldır olmaması bundan sonraki yıllardada olmayacağı anlamına gelmiyor bak ne güzel diyorsun huzurluyum diye o huzurun yanına karamsarlık hiç yakışmıyor bence sen herşeyi unut bundan önceki tedavilerini 10 yılı değerinin düşmesini bunlar hep unut beynini boşalt ve deki ben anne olacağım ... Sadece bunu düşün kimin başına ne gelecek İnan bilemeyiz :) Rabbim vermediyse vardır bir hayır de .. Bu bizim sınavımız malesef ... Sanırım az biraz daha zaman var bu sınavı geçmeye ... Sana hayırsız evlat olurmuş falan diyenleride takma öyle düşünen bir insanın evladı bence hayırsız olur hayır şer senin yetiştirmenle alakalı ...bide şöyle düşün hayırsız evlatlarda var çevremizde onlar peki neden gelmiş bu dünyaya onların hayırsız olacağını bilmiyormuymuş Rabbim ...ayyyyy gece gece sinir oldum sen takma kinseyi kuzum olumsuz hiç bişey düşünme hitabem bizle zaman geçir eğlen Gül emin ol herşey senin içinde çok güzel olcak ... Hııııııı bide şu var tabi hdün gece yazmıştın ya topiği. Baştan okudum neler yaşamışım dedin ya şimdide bence ilerde bu sayfaları okuyup offffffff bende ne karamsarmışım be diyeceksin :) ayyy çok uzun oldu kuzum yanlış yazdığım bi yer varsa kusura bakma telefondan zor oluyor yazmak çok çok öpüyorum seni sıkma güzel canını .. İyi geceler Allah rahatlık versin

canım artık nedesem boş sanki dünü hiç yaşamamışım gibiyim ...şimdi önüme bakıcam eşimle çalışmalara başladım hem normalll olur belki diye hemde yeniden tüpbebek konusunu eşime alıştırmaya bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor...

Canim ayniyiz bende erken kalkanlardanim saat 7 8 fe ayakta bende hic bir is yapmiuorum hamilelikten biraz bizim bebekler nazli bebe fazla dusunuyoruz bakalim bende sali gunu kalp pit pit lat icin gidecem hakkimizda hayirlisi olsun

Sabriya aynıydı bizim bebikler ben dün Allahıma şükürler olsun kalp atışlarını duydum. İkizmiş bebişlerim :) Doktorum her şey yolunda dedi. Daha 4.2 mm ler ama pıt pıt atıyor kalpleri. İnşallah Allahım isteyen bekleyen herkese aynı mutluluğu en kısa zamanda yaşatır.

herkeşe merhabaaaaa:KK3:

hafta sonu sakinliğini yaşamaya devam ediyoruzz..

yarın kuzularımla buluşacağız bu yüzden helecanlıyımm:KK19:

miacım mayacım kuzumm - mirandam kuzum - miacım mayacımın arkadaşı kuzum... bu kadar işte..

minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaaamm da olsa iyiydi ama bulantıları fena minnakımınnn:KK37::KK51:

neysee iştee durum buuu:KK51:
Evettttt biz yarın buluşuyoruz inşallah :) çok heyecanlıyım bende :) inşallah herşey çok güzel gider ya :)

Sabriya aynıydı bizim bebikler ben dün Allahıma şükürler olsun kalp atışlarını duydum. İkizmiş bebişlerim :) Doktorum her şey yolunda dedi. Daha 4.2 mm ler ama pıt pıt atıyor kalpleri. İnşallah Allahım isteyen bekleyen herkese aynı mutluluğu en kısa zamanda yaşatır.

Ooo canim brnim hayirlisi olsun neguZel
İkiz daha once keselerini gormusmuydun dunmu gordun yoksa darisi basimaaa

Ooo canim brnim hayirlisi olsun neguZel
İkiz daha once keselerini gormusmuydun dunmu gordun yoksa darisi basimaaa

4+6 ken başka bi doktora gitmiştim kesenin birini görmüştü diğerine emin olamamıştı. Allaha şükür dün ikisini de gördük bebişlerimizin. Darısı başına canım inşallah sağ salim görürsün sen de :)

evet canım allah bi şekilde sabrını veriyor napalım alışmaya mecburuz ....arkadaşım ovulasyon testlerin koyulaşmaya başladıysa vücudundaki lh seviyesi artıyor demektir buda nedemek oluyor yumurtlama olmadıgına göre gebelik oluşuyor 5.gün gebelik testleri için erken aslında bazı testler daha hassas gösterebiliyor ama bazıları göstermeyedebiliyor...resmini koyabilirsen aslında daha iyi yorum yapabilirim bu konu hakkında....bu arada bugünde test yaptınmı canım nasıl çıktı...

evet canım çok şaşırıyorum ovulasyon testim 3 dk da 2 çizgi oluyo ikinci çizgi silik değil ilk çizgi kadar koyu olmasada orta koyulukta .. hamilelik testini yaptım ama ısrarla tek çizği çıkıyo . ovulasyonda iki koyu çizgi görüpte hamilelikte hiç görmeyincede biraz şaşırdım doğrusu. bugün 6 günüm
vee ben çok heyecanlıyım. kasıklarımda batmalar var. ara ara oluyo. bide kasıklarım çok sıcak .arada hafif bel ağrısı belirtisi var ben belirtilere pek takmıyorum tek derdim hamilelik testinde çift çizği görmek yarın tekrar yapacağım. hayırlısı inşş her şey umduğum gibi güzel olur. şu an miniklerime çok ihtiyacımlar keşke onları daha çok hissede bilseydimm. umarım beni yalnız bırakmazlar.. dualarım iki miniğimlee :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

pozitif arkadaşım ne demek ben senden yaşça büyüğüm aşk olsun insanın iç yaşı daha önemli seni burdan tanıdığımız kadarıyla bizden daha gençsin sen...ayrıca anlamamak ne demek onuda anlamadım sen ben onlar burda tüm yazışan arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz evlat hasreti çekiyoruz hepimiz bazılarımız kavuşuyor bazılarımız kavuşamıyoruz bazılarımızda kavuştuğunu zanneddipp kaybediyoruz ama hepimiz en başından beri hep aynı acıları çekiyoruz...eski sayfaları okudugum kadarıyla sen negatiften sonra yumurtlamanı takip edicektin değilmi ovulasyon testlerinle bu ay yanlışmı anladım canım nasıl takip ediyormusun nasıl çıkıyorlar yakalayabildinmi yumurtlamayı canım benimde kanamam dün bitti başladım ovu testlerine bakalım yakalayabilicekmiyim ymurtlamayı malum pko zor oluyor sizde sorun neydi canım...

canımm gökçemmm:KK19:

çok haklısıın , bizi buluşturan ortak payda belli aslında... " evlatlarımıza kavuşmak " belki ben gereğinden fazla pozitifim yada gereğinden fazla umutluyum... hayatta nefes aldığımız her gün , umudumuzu korumalı ve canlı tutmalıyız diye düşünüyorum... hepimiz neler yaşadık , yaşıyoruz ve kim bilir - Rabbim sabrıyla versin - yaşayacağız.
Ama benden daha kötü olan birinden iyi durumda olduğuma bile şükrediyorum ben.bazen buna bile acaba ile yaklaşıyorum ama durum bu...

sorun ne demişsin... hiç bir sorunum yok benim kuzum... yaşım 42 sadece...:KK49:

burada gencecik topik daşlarımın evlat sahibi olmak için uğraştığı şeyleri görünce inan benim hiçççç sorunum yok, hatta yaşım bile sorun değil bana göre...ama doktorlar ...:KK37:
ovulasyon testini deniyorum evet... geçen ay negatiften sonra hiç bir şeyi kafaya takmadan , sanki hormonlarımda bir değişiklik olmamış gibi ovulasyon testi ile denemelere başladım. reglimin bittiği ilk günden yapmaya başladım , bakalım neler öğreneceğim diye... ilk günlerde çok silik olan 2. çizgi muhtemel ovulasyon tarihine yaklaştıkça yavaş yavaş koyulaştı... bu beni inanılmaz mutlu etti... yumurtam oluşmaya başlamıştı... muhtemel ovulasyon tarihinde ise 2. çizgi koyulaştı ve bir sonraki günde aynı kaldı. dün silikleşti tekrar...
anladığım hatta hepimizin anladığı yumurtam dün çatladı... gerekenler elbette yapıldı.:KK17::KK17:

gerisi Rabbimin yazdığına kalmış... olsun dediyse olacaktır... ama zamanı gelmediyse sabırla beklemeye ve denemeye devam edeceğim...Rabbim önüme yeni bir yol çıkarana kadar:KK16:

Yarin buyuk gunnnnn :)) buluşma zamaniii

Evettttt biz yarın buluşuyoruz inşallah :) çok heyecanlıyım bende :) inşallah herşey çok güzel gider ya :)

evetttt kuzularımmm evettttt:KK19:

kısmetse saatler kaldııı artıkkk:21::21:

her şey elbette güzel olacak...:KK37:
baktık olmuyor , forumda yazıştığımız kadar keyif alamıyoruz birbirimizden , herkes girer topiğe ordan devam ederiz sohbete canımmmmm:KK9::KK9::KK9:

Kizlar cok canim sikldiiii kahverengi bir sey geldiiiiii bu gun aksam ve dun test yaptim evde silikte olsa ikinci cizgiyi gordum amaaa cok moralim bozuldu az once sabahhhh olurmu belli olucak yarinnn kan tahlilim varrr

4+6 ken başka bi doktora gitmiştim kesenin birini görmüştü diğerine emin olamamıştı. Allaha şükür dün ikisini de gördük bebişlerimizin. Darısı başına canım inşallah sağ salim görürsün sen de :)

Kizlar cok canim sikldiiii kahverengi bir sey geldiiiiii bu gun aksam ve dun test yaptim evde silikte olsa ikinci cizgiyi gordum amaaa cok moralim bozuldu az once sabahhhh olurmu belli olucak yarinnn kan tahlilim varrr

Canim sana yazdim baska bir topikte ben ilk hamileligimde 4 ay yasadim sindi 6 haftaligim yine ayni lekelenme

evetttt kuzularımmm evettttt:KK19:

kısmetse saatler kaldııı artıkkk:21::21:

her şey elbette güzel olacak...:KK37:
baktık olmuyor , forumda yazıştığımız kadar keyif alamıyoruz birbirimizden , herkes girer topiğe ordan devam ederiz sohbete canımmmmm:KK9::KK9::KK9:

Hahahah keyif alamamakmiii delisin sen benden yana sorun yok sizi bilmem :p

canımm gökçemmm:KK19:

çok haklısıın , bizi buluşturan ortak payda belli aslında... " evlatlarımıza kavuşmak " belki ben gereğinden fazla pozitifim yada gereğinden fazla umutluyum... hayatta nefes aldığımız her gün , umudumuzu korumalı ve canlı tutmalıyız diye düşünüyorum... hepimiz neler yaşadık , yaşıyoruz ve kim bilir - Rabbim sabrıyla versin - yaşayacağız.
Ama benden daha kötü olan birinden iyi durumda olduğuma bile şükrediyorum ben.bazen buna bile acaba ile yaklaşıyorum ama durum bu...

sorun ne demişsin... hiç bir sorunum yok benim kuzum... yaşım 42 sadece...:KK49:

burada gencecik topik daşlarımın evlat sahibi olmak için uğraştığı şeyleri görünce inan benim hiçççç sorunum yok, hatta yaşım bile sorun değil bana göre...ama doktorlar ...:KK37:
ovulasyon testini deniyorum evet... geçen ay negatiften sonra hiç bir şeyi kafaya takmadan , sanki hormonlarımda bir değişiklik olmamış gibi ovulasyon testi ile ......lere başladım. reglimin bittiği ilk günden yapmaya başladım , bakalım neler öğreneceğim diye... ilk günlerde çok silik olan 2. çizgi muhtemel ovulasyon tarihine yaklaştıkça yavaş yavaş koyulaştı... bu beni inanılmaz mutlu etti... yumurtam oluşmaya başlamıştı... muhtemel ovulasyon tarihinde ise 2. çizgi koyulaştı ve bir sonraki günde aynı kaldı. dün silikleşti tekrar...
anladığım hatta hepimizin anladığı yumurtam dün çatladı... gerekenler elbette yapıldı.:KK17::KK17:

gerisi Rabbimin yazdığına kalmış... olsun dediyse olacaktır... ama zamanı gelmediyse sabırla beklemeye ve ......ye devam edeceğim...Rabbim önüme yeni bir yol çıkarana kadar:KK16:

daha önceki aylarda denemişmiydin bu testleri ilk bu aymı deniyorsun yoksa bende başladım 3 gündür yapıyorum şuanda silik çıkıyor bakalım yakalayabilecekmiyim çift çizgiyi sen ne güzel yakalamışsın inşallah tutunur bu ay bebişler...ben 1 senedir kullanıyorum acaba diyorum yumurtlama gerçekleştikten sonra şu tutunma iğnelerindenmi olsak nolur acaba...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK19::KK52::KK52::KK52:

evet canım çok şaşırıyorum ovulasyon testim 3 dk da 2 çizgi oluyo ikinci çizgi silik değil ilk çizgi kadar koyu olmasada orta koyulukta .. hamilelik testini yaptım ama ısrarla tek çizği çıkıyo . ovulasyonda iki koyu çizgi görüpte hamilelikte hiç görmeyincede biraz şaşırdım doğrusu. bugün 6 günüm
vee ben çok heyecanlıyım. kasıklarımda batmalar var. ara ara oluyo. bide kasıklarım çok sıcak .arada hafif bel ağrısı belirtisi var ben belirtilere pek takmıyorum tek derdim hamilelik testinde çift çizği görmek yarın tekrar yapacağım. hayırlısı inşş her şey umduğum gibi güzel olur. şu an miniklerime çok ihtiyacımlar keşke onları daha çok hissede bilseydimm. umarım beni yalnız bırakmazlar.. dualarım iki miniğimlee :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

2 çizgi çıkar normal canım ama koyulaşması önemli belki daha hcg idrara geçmemiştir sabırla devam et elbet görüceksin ovu testinde gitgide koyulaşması lazım farkettinmi hiç koyulaşıyormu gün gün ben gün gün koymuştum ovulasyon testlerimi dur bidaha koyim canım senin için sende resim yükleyebilirsen daha rahat konuşuruz... $07042013710.jpg $06042013705.jpg $04042013655.jpg

çoklu olanlar gün gün koyulaşan ovulasyon testlerim diğerleride o dönemde çıkan gebelik testlerim...

daha önceki aylarda denemişmiydin bu testleri ilk bu aymı deniyorsun yoksa bende başladım 3 gündür yapıyorum şuanda silik çıkıyor bakalım yakalayabilecekmiyim çift çizgiyi sen ne güzel yakalamışsın inşallah tutunur bu ay bebişler...ben 1 senedir kullanıyorum acaba diyorum yumurtlama gerçekleştikten sonra şu tutunma iğnelerindenmi olsak nolur acaba...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK19::KK52::KK52::KK52:

daha önceki aylarda denemedim , bu ay ilk defa denedim.ilk deneyimleme göre evet 2. çiizgiyi de koyu yakaladım ve sonrasında da silikleşti , onu da yakaladım. hatta dün yine yaptım i hepten silikti artık.. bakalım sonucu ne olacak...:KK37:
tutunma iğnesi nedir bilmiyorum ama çatlatma iğnesidir diye cevap vereyim , benim yaşım yüzünden hiç bir doktor bana o tedaviyi uygulamaya yanaşmadı...:KK53:
2 ay önce birine psikopata bağlayıp gittiğimde zorla klomene başlatmıştı ama o da günde 1 tane iç demişti oysa ben ona günde 2 tane klomenin bana iyi geldiğini söylememe rağmen.

doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra , reglim düzene girsin diye yumurtalıkları çalıştırmak amaçlı klomen kullanmıştım oradan biliyorum.günde 2 tane ile 5 günün sonucunda 2 yumurtam oluşmuştu hem de 16 mm :KK51:

dolayısıyle , günümüz kadın doğum doktorları için ben tedavi etmek istedikleri hasta sınıfına girmiyorum.o yüzden de onlara hamile kalmadığım sürece gitmeyeceğimm:KK19:

Canim memoriali hic tavsiye etmem denemis biri olarak aama türkiyeye gekeceksen mutlaka bahceciyi tavsiye ederim

Canım selam,

Neden tercih etmedin memorialı? ben teknolojilerini beğendim, en son teknkleri web sitelerine koymuşlar, büyük ihtimal bahcecide de vardır da, bilgiye webden erişemedim. Sen hangi bahceciye gittin?

Canım selam,

Neden tercih etmedin memorialı? ben teknolojilerini beğendim, en son teknkleri web sitelerine koymuşlar, büyük ihtimal bahcecide de vardır da, bilgiye webden erişemedim. Sen hangi bahceciye gittin?

elfcim nasilsin canim? sana mail aticam demistim ama vazgectim neden diye sorarsan bi arkadas bana burda natuurarts tavsiye etmisti bebek konusunda cok yardimci oluyor ben oyle hamile kaldim diye. sabah kendisini aradim gorustum. bana fazla ic acici seyler soylemedi. oncelikle mutlaka hastaneye gitmem gerektigini soyledi. seni de soyledim. esine maalesef bi yardimim dokunmaz dedi. ama illaki gelmek istersen gel konusalim dedi. bende dusunmem gerektigini soyledim.

X