Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

çok şükür hamileyim kızlar ,rabbim herkese nasip etsin .Banada tamamlamayı nasip etsin inşallah .

Fistiklar selaam,
Benim dün nihayet kanamam basladi. Ama hala parcalar dokulmedi, cok agri yapiyor, ne zormus bu dusuk. :-(
Dun pgt yi bir arastirdim. benim gibi yasi 37 den buyuk hanimlarada yumurtalarin yaklasik %50 sinde kromozom sorunu goruluyormus. Bu yontemle önden iyi bir eleme yapiliyormus. Açıkçası su cektiklerimi dusununce, yaptirmaya deger gibi geldi.
Birde dun acaba turkiyede mi yaptirsak demeye başladık. tup bebek isini didiklemeye başladığımdan beri isin teknolojisi açısından ozellikle karsima hep sisli memorial cikiyor. ama sebebi web siteerinde cok detayli teknolojik bilgi vermeleri de olabilir.... sizin duyumlariniz var mi bu konuda?

canım sana bişey anlatmak istiyorum.ben anasınıfı öğretmeniym.üç yıl önce sınıfımıza bir yardmcı seçecektik.bir bayan vardı 20 yaşlarnda falan ama evli.o kadar çok istiyordu ki bizimle çalşmayı,çocuğu olmuyormuş 2-3 yıldr falan benim umudum yok artk çocukları çok seviyorum bari bunlarla günüm geçsin demişti.tabi yaşı çok küçük olduğu için bu umutsuzluk laflarına fln kızmıştık.neyse elemelerden sonra bu bayanı aldık işe. kimsesi yoktu bununda. babası hastaydı,kayınvalide ölmüş, bir annesi ve anneannesi vardı.aradan birkaç ay geçti, bu yine tedaviye falan gidip geliyor, annaannesi vefat etti ona çok üzülürken bir ay sonramıydı ne annesi de vefat etti.kız yapayalnız kaldı,defin işlemleri,ağlamar falan derken 15 gün içinde kız fark etmeden hamile kalmış.şimdi iki yaşlarında falandır.
benim hikayemde çok farklı değil. evlendikten sonra 5-6 ay kadar falan doğum kontrol hapı kullandım yasmin. hep diyordumki çocuk istedikten sonra olmazsa hiç beklemiycem küçüğüm falan demiycem hemen gidip kendimizi gösteririz.24 yaşında evlenmiştim. gittik doktora, biz şöyle şöyle tedaviler olucaz diye beklerken, iki doktor da hiç uğraşmayın çok zor,siz direk tüp bebek yapın dedi.dünya başımıza yıkıldı,bilirsin sende.problem eşimdeydi,sperm az hareketlilik az.ben gizli gizli ağlıyorum,eşim gizli gizli ağlıyor,daha iki hafta falan geçmişti eşim polislik sınavlarına girecek o stresle.tam da o yıl sorular çalınmıştı.bizimki gece gündüz uyumadı desem yeridir, barajı geçebilsemmi, hangi puanla kapanacak derken sınava 4 gün kala bizimkinin bi burun kanaması, bi diş eti kanaması derken lösemi teşhisi kondu.hastaneye yattık iki gün sonra sınav oldu, bizimkinin en istediği şey, üstelik barajı da geçmişti, izin vermediler. derken kemoterapiler falan ben evliliğimin ikinci yılında hastanelerde kalıyorım, okula burdan gidip geliyorum, zorunlu ev değişikliği, okul değişikliği ben mahvolmuştum. bizimki atlattı dedik bir yıl sonra çıktı, biz tüp bebeğe başvuduk, 10 ay sonra hop hastalık tekrar etti. bu daha ağır geçti, acımayla bize bakan gözler,arayanlara cevap ver artık psikolojik tedavi görmeye başlamıştım, ilaç kullanıyordum.eşimin annesi vefat etmiş o küçükken,üvey anne var,dolayısıyla bana çok iş düşmüştü.merhamet, sevgi, korku, vicdan vs...iki yıl hastanede %90 ben kaldım, resmen taşınmıştık oraya. evimizde ne yemek pişti ne alışveriş yapıldı. neyse ilik nakli yapıldı eşime, şükürki kardeşininki %100 uyumlu çıktı. şimdi 1 yıl oldu hastaneden çıkalı. yani biz geçen sene bu zamanlarda ölümle pençeleşiyorduk.şimdi gelelim bu güne. maşallah subhanallah binlerce kez hamd olsunki tüp bebeğe bir kez daha başvurduk ve kurban olduğum Rabbim sanki tüm yaşanılanların mükafatıymış gibi (hoş hak ettikmi onu da bilmiyorum ya) tüp bebek sürecinde hiç ama hiç zorluk çıkmadı desem yeridir. Allahım hep korudu. çorap söküğü gibi ilerledi ve şuan işte bildiğin gibi 1buçuk aylığım.
velhasıl kelam güzel arkadaşım dibe çöküşler en yükseğe sıçrayışların belirtisidir, sabır, dua, dua,dua heppp dua. zamanını bekliycez. bende 22 nisanda 28 yaşına basıyorum. hayatın halen ne getireceğini bilmiyoruz, bilmiycez ve bunu biz seçmiycez. önümüze geleni okuyup en hafif şekilde atlatmanın ve güzel günlere erişmenin yollarını arıycaz.. kolay mı asla... ama imkansız değil.. sevgiler...

Slm kizlar neler yapiyosunuz ben 2. Testte iyi cikti simdi cuma ultrason var bakalim nasil gecicek

Canim ya gecmis olsun falan demicem cunku sen hasta degil hamilesin annesi ijiz okduklarindan bulantilari daha yogun yasiyorsun ayrica bulanti ve kusma dr unda dediği gibi inkarin cok saglikki ilerlediklerini gosterio sana anlattım ben 9 ay bir fiil kustum hemde gece gunduz gunde 7-8 kez hep sukrettim cunku kanamam vs yoktu kusmak bunlarin yaninda hicbiseydi yavrum saglikliydi ilk 5 ay serum takildim bende ama maşallah oğlum 4 kilo dogdu :) hatta ve hatta dogum yaptigim sabah ameliyathanede yine kustun dr um yuh ya yeter ama miranda die dalga gecti bende dr hn son gunum kusmazsam olmazdı dedim gulustuk

Canim memoriali hic tavsiye etmem denemis biri olarak aama türkiyeye gekeceksen mutlaka bahceciyi tavsiye ederim

elfcim tatlim neyseki kanaman baslamis kurtaja gerek kalmadan kurtulursun insallah. agrilarim var diyosun uzuluyorum seni dusundukce bi kurtulsaydin hayirlisiyla.

turkiyede tupbebek dusundugunu duyunca sasirdim ama sen nasil istiyorsan oyle yap tatlim.

sana hafta arasi mail aticam. cuma aksami bi arkadas bana cok ilginc bisey anlatti benim kafama cok yatti hemen aklima sen geldin.
hatta arkadas anlatirken hemen seni soyledim. bak herseyin bi sebebi vardir belkide o arkadasinda faydalanicak dedi. seni mutlaka bilgilendircem.

Allah sifa versin canim kendine dikkat et.

Allah razı olsun canım amin inşallah.

amin canım inşallah
senden de güzel haberler alırız inşallah
test günün ne zaman canım günler geçmek bilmiyo demi beklerken

canım sagol benim test günü cuma 11 gün yapacem allah izin verirse bugün 5 gün
inş hayırlısıyla gelir bebişim bende burada adım adım ilerlerim umarım.günler geçtikçe stres çoğalıyor bazen mutluluk bazen hüzün sarıyo yüreğimi çook zor çook inş sonunu mutlu bitiririm ne deyim ki. rabbime sığınıyorum.

canım benim ovulasyon testim de çift çizgiyi gördüm ama silik sonradan yaklaşık 5 dk sonra kopkoyu olmuştu bende hamilelik testi yapim bi dedim ama yok tek çizği 5 günde bişi çıkmadı biraz üzüldüm ama içimden pes etme hala erken dedm
yanisi böyle test manyagı oldum çıktım anlayacen. beklemek çok zormuş . gün geçtikçe stresin artıyo sonucu merak ediyorum. düşünmeyim desemde dönüp solaşıp kendimi aynı yerde buluyorum.. ve ben bebişlerimi çook istiyorum inşş bırakmazlar benii.

allah sabır veriyo canım unutmak olmasaydı insan çatlar ölürdü zaman herşeye ilaç.

pazar sabahı ilk kalkan ben oldum herhal. zaten doğru düzgün sabah uykusu uyuyamıyorum hiç hamiş işleri başladığından beri. ben fazla evham yapmıyorum desem de sanıyorum bilinç altımda var bişeyler. ya da hamişliğin gereği bunlar yada ilaçlar bilemedim ben neden 6-7 gibi uyanıyorum. ha Allahtan bugün 8buçukta uyandım :)
dün çok hastaydım ben. boğaz ağrısı, feci bel ağrısı, öksürük, ve yine feci baş ağrısı. gitmedim doktora. ilaç falan da içmedim tabi. çok üşüdüm sabahtan akşama kadar. sağolasun kocacım geldi üstümü sardı sarmaladı, ılık su limon falan gece bi terlemişim, sabah uyandığımda biraz boğaz ağrım biraz da öksürüğüm vardı. çok şükür baş ağrım geçmiş. havalar öyle garip ki ne mont giyebiliyorsun sıcaktan, ne trençkot giyebiliyorsun soğuktan. ama ben yine de ikincisini tercih edince üç dört gün de soğuğa denk gelince işte böyle hasta oldummmm. neyse geçti. benim kalp atışına da 4 gün kaldı. dua edin lütfen.... benden başka uyanmış varmıııı ???????

Canim ayniyiz bende erken kalkanlardanim saat 7 8 fe ayakta bende hic bir is yapmiuorum hamilelikten biraz bizim bebekler nazli bebe fazla dusunuyoruz bakalim bende sali gunu kalp pit pit lat icin gidecem hakkimizda hayirlisi olsun

herkeşe merhabaaaaa

hafta sonu sakinliğini yaşamaya devam ediyoruzz..

yarın kuzularımla buluşacağız bu yüzden helecanlıyımm

miacım mayacım kuzumm - mirandam kuzum - miacım mayacımın arkadaşı kuzum... bu kadar işte..

minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaaamm da olsa iyiydi ama bulantıları fena minnakımınnn

neysee iştee durum buuu

Son düzenleme:
arkadaşlarrrr karnıma bıçakkk gibi batmalar günlerce adet ağrısı sürekli göğüsler kocaman ağrıyor uçları acıyor dokunamıyorum sanki inmicek gibi duruyorlar hattaa baş ağrısı desen varrr midemde bulanıyorduuu herşey bendenizde mevcuttu bugün 10.günüm kan testi yaptırdım değer 0,27 koskocaman bir 0....negatifffff

aklı olan çapaya gidipte duygularıyla oynamazzz ..milattan önceki aletler milattan öncekiiii tedavi yöntemiiii çok bi başarı beklemeyinnn yazık oldu yaşadığım acılaraa

o yaşadığın gebelik belirtilerinin kullandığın ilaçlardan kaynaklandığını sana doktorun başta söylemezse ne yazık ki bunları yaşıyorsun canım...

Rabbim sabır versin ... yaşın kaç bilmiyorum dilerim mucizeler seni bekliyordur.

evet canım allah bi şekilde sabrını veriyor napalım alışmaya mecburuz ....arkadaşım ovulasyon testlerin koyulaşmaya başladıysa vücudundaki lh seviyesi artıyor demektir buda nedemek oluyor yumurtlama olmadıgına göre gebelik oluşuyor 5.gün gebelik testleri için erken aslında bazı testler daha hassas gösterebiliyor ama bazıları göstermeyedebiliyor...resmini koyabilirsen aslında daha iyi yorum yapabilirim bu konu hakkında....bu arada bugünde test yaptınmı canım nasıl çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…