Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

acaba senin hastanede anadolu saglık varmı şimdi bende internetten bakıyordum seninn hastaneye muayene ne kadar kuzum normal kadın doğum birde doktorunun adı neydi ?eşin içinde hayırısı olsun inşallah ..belki böyledir kısmeti

Son düzenleme:

hangi kurumlarla anlaşması var bi bakmak lazım. normal kadındoğum muayene ücreti 30lira ama benim sigortayla 12lira oluyo. tüp bebekte farklı karşılamıyo biliyosun onunda ücreti 42lira dr figen sungar zaten bitane tüp doktoru var. normal kadındoğumculardanda hilal bayramla, neslihan alanı tavsiye edebilirim. ben önceden hilale gidiyodum...

baktım geçiyormuş ..bizim sigorta bir gideyim diyorum ..bakalım ne diyecekler ..normal kadın doğuma gitcem ama ..dur şu eşimle bir konuşayımda ne diyecek ona göre :))adamı bunattım iyice çok pimpirikliyim ama napim ya ..

bikere git bakalım sen memnun kalıcakmısın. benim şikayet ettiğim konu bu dediğim iki dr çok yoğun oluyo. hastası çok olunca onlarda biraz hızlı hızlı bakmak istiyolar busefer bende panik oluyorum soracağım sorularıda unutuyorum ama insanın gözü açık olması lazım. ama ben hilalin o atom karıncalığına çok alışmştım:) aksine tüp doktorumda bi okadar yavaş sakin:)

canım kusura bakma geç döndüm bi yandanda yemek yapıyorum sıkıldım artık yemek derdinde ya hergün hergün ne pişircem şaşırıyor insan benimki etde yemiyor sebzede kışın zor oluyor allahtan yazın koymuştum bişeyler derin donndurucuya şimdi onlar kurtarıyor beni bnde hiç sevemem öyle acele iş yapanı o zaman başka hastane bakayım ya asm ye baktım ama kafam karıştı kime gitsem diye bisürü var

valla doğru yemek derdi bitmiyo onsuzda olmuyo:) kız et yenmezmi Allahtan benim öyle bi sorunum yok yoksam ni yapardım ben:) asm ye bi bak istersen. oranın fiyatları nekadar acaba? eşimle nişanlıyken eşim için oraya muayene için gitmiştikte özel sigorta olduğu halde bi ton para ödemiştk tahlil filan derken hesap kabarıyo:) pahalı bi hastane ...

o et sevmiyor yemeğin içinde et istemiyor ama ayrı yaparsam yiyor eti bende etli yemek seviyorum onunn yüzünden etli yemeğe hasret kaldım valla evet bende bekarken asm ye gitmiştim ama dediğin gibi tuzlu biraz ben ondanda vazgecim başka hastane bakim bulursan sanada söylerim :))

kuzularımmmm baktığınız hastanelerin , anne ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin de olmasına dikkat edin olur mu ?

Rabbim esirgesin ama tedbirli olmakta fayda var...

Son düzenleme:
kuzularımmmm baktığınız hastanelerin , anne ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin de olmasına dikkat edin olur mu ?

Rabbim esirgesin ama tedbirli olmakta fayda var...

bak evet ablam bunu hiç düşünmemiştim doğru dedin ne olur ne olmaz tedbir şart

et yiyin yiyin iyidir:) sen bilirsin canım içine sinmeside önemli tabi. aslında bende eşimde medıcıne sevmiyoruz ama ben iki senedir oraya gidiyorum alıştımda hemde bana yakın kendim gidebilme şansım var.ama şöyle bişey var , eşimin vrikoseli için gebzedeki medical park a gitmiştk dr bana hangi hastaneye gittiğimi sordu bende medıcıne dedim. sakın orayı bırakma ben dahi eşimi kendi hastanemde baktırmıyorum oraya götürüyorum kim ne derse desin orası iyidir bırakma dedi. açıkçası kimin dediği doğru bende anlamadım:)

memorial var seçimlerim arasında birde orda nil hanıma gidiyordum çok iyi güler yüzlü ama sanki biraz tecrübezsiz gibi geliyor bana ne bilim ya memorialde iyi hastane aslında ama bakcam kuzum bir kez gidelim diyorum begenmezsek bırakırız zorla tutmicaklar ya :)

kim tutar bizi bas gaza:) peki sema hastanesinin kadındoğum bölümü nasıl bi bilgin varmı? eşim ençok semayla emseye gitmemi istiyo ama araştırmak lazım hop die nasıl gideyim dimi:)

kim tutar bizi bas gaza:) peki sema hastanesinin kadındoğum bölümü nasıl bi bilgin varmı? eşim ençok semayla emseye gitmemi istiyo ama araştırmak lazım hop die nasıl gideyim dimi:)

sema hastanesinin iyi oldugunu duymuştum bende aslında birde kartal umut hastanesinde gülsün hanım varmış onu çok övüyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…