Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kıııız ne yaşlısı maşallah enerjin kolay kolay kimsede bulunmaz be ablacım:) bidaha duymyayım heeee:)
bütün çıbıkları yollarım sen yeterki iste:)
inş ablacım dualarını eksik etmede hayırlısıyla sağlıcakla minnaklarımıza kavuşurz inş.

sev teyzesi sev kafayı yemezsek iyi valla 2 şer minnakla :KK70:

bişi olmasss... kocacıklarınızla görev dağılımı yapın... hele senin ki miacım mayacım , ikisine de o baksın... hepsini koysaydınız demeyi biliyo zamanında:KK1:

Rabbim her şeyin kolayını ve sabrını verir...yeter ki siz kalp gözünüzü açık tutun...:KK16::KK34:

bana da işin en zor kısmı kalıyo ama ne yapalım... :KK52:sevmekkkk:KK19::KK1:

Son düzenleme:
doğru hesap:) acaba kesin netlik kazansın diemi geç çağırdı gerçi doktoruna görede değişiyo. ama merak ediyom yaa minnakları...

valla bende mehmeti kandıramadım yoksa bu hafta gidecektim başka bi yere adamda haklı kaç gün kaldı sabret azcık diyor :KK43: ama ben sabredemiyorumki ya :KK43: duruyorlarmı duracaklarmı diye hep aklım onlarda :KK43: sence bişey olsa belli olur dimi tuvalete bile korkuyla giriyorum valla :KK43:

Son düzenleme:
benim doktorumla telefonda konuştum ve bu kadar bile olumsuz konuşmadı canım tekrar tekrar tebrik etti progestan ignelere kesinlikle devam edicez dedi 2 gün sonra degerin artıcak dedi gayet kendinden emindi ama ben yinede çok takılıyorum ya artmassa deger diye ne strelliii yaşayıyoruz yaaa tabikide dua etmekten başka elden bişey gelmez...

peki canım degerin düşük çıktıktan sonra artması için yattınmı bolbol ne yedin ne içtin bilgi verebilirmisin...

canım ben gümüşhanede yaşıyorum.kayınvalidemler ankarada,tedavimi ankarada yaptırdım,iki aydır falan burdayım,transferden sonra hep yattım,kayınvalidem teraslı evde oturuyor.bana kesinlikle teras merdivenlerini inip çıkmayı yasakladı,yemeğimi sürekli yukarı çıkarttı,12 gün değerini alınca pazartesiye kadar yine yattım.yani yattım derken yatağım zaten açık,televizyonum var,uzanıyorum,tv ye bakıyorum,wc ye kalkıyorum terasa çıkıp biraz hava alıp yürüyorum,yemeğimi yiyip bilgisayar başında zaman geçiriyorum.şimdide cumartesi keseyi görelim diye bekliyoruz.dün gece yatarken wc de peçeteye azcık pembe kahvemsi bi leke geldi.çok korktuk.adet dönemim tam.geçen ay 34. gün adet gördümben.bugün 32. günüm.heralde ondan bi ufak leke geldi dedim.devamı gelir diye çok korktum.ama şimdilik bişey yok.inşallahta olmaz.ilk denememde ben 3.4 gün falan yattım.sonra normal hayata dönmüştüm.dışarı falan çıktım.teras merdivenlerini indim çıktım,bu sefer eşim ve annesi sıkı yönetim uyguladı,çok zorlansamda,bildiğini okudun demesinler,ve bende keşke yatsaydım dememek için dayandım.iyikide dayanmışım.yeme içmeye gelince ilk günler ananas aldı eşim beş gün falan yedim.ikinciyi almadık,fazlası zarar yarar diyenler var diye abartmayalım.zaten tutunduysa tutunmuştur dedim.süt içtim.meyva suyu,kayısı kurusu,incir yedim kabız olmayım diye.faydasını gördüm fazlasıyla,tam tersi oldu:)değerim 25 çıktıktan sonra yükselsin diye bişey yapmadım özellikle,normal hayata devam ettim,kayınvalidem ne getirdiyse onu yedim)ha bak bol bol su içtim,halada içiyorum,bide bol bol dua ettik,tesbih çektik.inşallah değerin yükselir canım,şu an seni çok iyi anlıyorum canım,yaşadığın duygular bende aynen yaşadım.inşallah hakkımızda hayırlısı olsun,gönlümüzden geçeni rabbim nasib etsin!

bişi olmasss... kocacıklarınızla görev dağılımı yapın... hele senin ki miacım mayacım , ikisine de o baksın... hepsini koysaydınız demeyi biliyo zamanında:KK1:

Rabbim her şeyin kolayını ve sabrını verir...yeter ki siz kalp gözünüzü açık tutun...:KK16::KK34:

benimki şimdiden görev dagılımını yaptı ablacım :KK70: yatak odasındaysak bebişler ağladımı hemen hoooooppp başka odaya geçilcek :))evet aynen oyle rabbim yardımcımız olur hele bir ogünler gelsinde :)) sende hamiş halinle gelir azcık poklu totolarını ısırırsın minnakların ayyyy ben çok seviyorum hele bide tombalak olurlarsa ne ısırırım he :KK70:

valla ister istemez yardımcı olacaklar, bir İsmaaiiiiiiillll dedimmi iş tamam:)
hele hayırlısıyla minnaklarımz kucuşumuza gelsinlerde sana enzor görevi severek veririz ablam:)

valla bende mehmeti kandıramadım yoksa bu hafta gidecektim başka bi yere adamda haklı kaç gün kaldı sabret azcık diyor :KK43: ama ben sabredemiyorumki ya :KK43: duruyorlarmı duracaklarmı diye hep aklım onlarda :KK43: sence bişey olsa belli olur dimi tuvalete bile korkuyla giriyorum valla :KK43:

sen de benim kızçem gibi yap kuzum...:KK37:

herhangi bir sebepten hastaneye git... aaa gelmişken varsa bir kadın doğum doktoru biraz ağrım var de... baktırıver...:KK1:

yok yokk yapma sen öyle şeyler...sabret kuzummm... duruyorlar,duracaklar...tepelerine ultrason probunu bastırtıp bastırtıp rahatsız etme bebişlerini:KK9:

korkma kız bişey olmaz Allahın izniyle. bencede sabret az kaldı yoksa kocaları hepten delirticez:) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri inş hayırlı sonuçlar alırız...

korkma kız bişey olmaz Allahın izniyle. bencede sabret az kaldı yoksa kocaları hepten delirticez:) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri inş hayırlı sonuçlar alırız...

tabi kuzum rabbimin takdiri sonuçta ama bizde tedbirli olalım dimi ama :)adam zaten yatıyor kalkıyor bebiş lafı oda sıkıldı haklı adamlarda valla :KK43:

tabi kuzum rabbimin takdiri sonuçta ama bizde tedbirli olalım dimi ama :)adam zaten yatıyor kalkıyor bebiş lafı oda sıkıldı haklı adamlarda valla :KK43:

tedbirli olalım diede başka doktorlarada fazla gitmeyelim ama dimi:) şimdi bide inş kalp atışlarını duydukmu hadi bidaha atışlarını duymak için başka yere gidelim diyicez:) çünkü sesini duymak daha heyecan verir...

tedbirli olalım diede başka doktorlarada fazla gitmeyelim ama dimi:) şimdi bide inş kalp atışlarını duydukmu hadi bidaha atışlarını duymak için başka yere gidelim diyicez:) çünkü sesini duymak daha heyecan verir...

iyi bir doktor daha bulmam şart oldu benim :) onunn için araştırma yapıcam işte ya valla kötü bi niyetim yok :KK70:

bencede araştır :) gebzede özel yüzyıl hastanesi var orada ahmet bey varmş ona iyi diyolardı ama ben hiç gitmedim bilmiyorum yani

eşimde anadolu sağlık merkezinde bul diyor hem yakın hemde özle sigorta geçiyor diyor ...orda araştırayım diyorum bende

eşimde anadolu sağlık merkezinde bul diyor hem yakın hemde özle sigorta geçiyor diyor ...orda araştırayım diyorum bende

aslında evet orasıda var.sen gidersen memnın kalırsan bakarsın bende gelirim dediğin gibi özel sigortanın geçmeside iyi:) peki emseyde özel sigorta geçiyomu?

aslında evet orasıda var.sen gidersen memnın kalırsan bakarsın bende gelirim dediğin gibi özel sigortanın geçmeside iyi:) peki emseyde özel sigorta geçiyomu?

geçiyor ama şansa bizimki geçmiyor hastane yeni oldugu için özle sigortalarla yeni yeni anlaşma yapılıyormuş ..sizin sigorta ne belki geçiyorduk bizimkisi anadolu sağlık ..

selam kızlar dünde baktım ama bi türlü yazmaya kelimeler bulamadım. negatif sonuçları görünce kaldım. inannın sanki kendim almış gibi oluyorum. allah hayırlısını versin. inşş. elden bişi gelmez tabii .

canım bütün testlerde var ama hep silik değerimde tıpkı testlerim gibi silik 28 küsür...ama doktorum hiç olumsuz konuşmadı beni çok rahatlattı tebrikler hamilesin dedin 14. gün artar daha çok erken dedi...bakalım gelsin çarşamba....

canım teşekkür ederim evet 5 üstü hamile demekmiş bakalım 2 gün sonra nolcak...

canım ben hep senin hamile olduğuna inandım nedense tuaf bi his vardı içinde. hamilesinde hayırlısı olsun artık neşelen derim ..

geçiyor ama şansa bizimki geçmiyor hastane yeni oldugu için özle sigortalarla yeni yeni anlaşma yapılıyormuş ..sizin sigorta ne belki geçiyorduk bizimkisi anadolu sağlık ..

evet ilk açıldığında bizde sorduk şuan anlaşmamız yok die. demekki yeni yeni faaliyete geçiyo. ama zaten özel sigorta tüpbebeği karşılamıyoki. bizimki banka değiştirince sigortada değişti önceki daha iyiydi şimdikide mapfre...

evet ilk açıldığında bizde sorduk şuan anlaşmamız yok die. demekki yeni yeni faaliyete geçiyo. ama zaten özel sigorta tüpbebeği karşılamıyoki. bizimki banka değiştirince sigortada değişti önceki daha iyiydi şimdikide mapfre...

eşin bankacımı ? evet tüp bebeği karşılamıyor kuzum ama biz doğum ve kontroller için arıyoruz yeni bir doktor emseyde zaten ssk ile gidiyoruz

eşin bankacımı ? evet tüp bebeği karşılamıyor kuzum ama biz doğum ve kontroller için arıyoruz yeni bir doktor emseyde zaten ssk ile gidiyoruz

evet canım tuzla türkiye finastaydı sonra ordaki müdürle sıkıntı yaşayınca kaynarcadaki albarakaya geçti. evet doğru aslında en azından onlar karşılansın bari:)geçen benim doktorda biraz geçsinde ister bana ister başka biyere gidin bizde biraz pahalı oluyo dedi. devam etmek istersn sana kalmış dedi. ama ben biraz rayına otursun istiyorum.

Onun karşısında rahat olmamak elde değil:) ben ağlayarak gittim ona.. be ağlıyosun kız manyak dedi:)) afalladım kaldım:) Hahahaha:)) gözümün önünde şuan o hali:) bizim transferde gülme krizleriyle gerçekleşti:) nasıl bagırıyo elifin çocuklarını getirin diye:)resimlerini çekip telefonuyla kapıda beni bekleyen eşime mesaj attı:) yavruları yolladım diyo:)harika süper bir doktor,arkadaş , abi,dost:)) eşimde bende onun hastalarının özel oldugunu düşünüyoruz gerçekten herkese haykırmak istiyorum o bambaşka bir doktor .. surataız para düşkünü hayal avcılarından değil.. olması gerkeni yapıyor..negatif sonuç alsaydım dedim ona ben buraya gelicem siz bana söyliyceksiniz yoksa ben kendimi toparlayamam ddedim Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı.. 19 mart transferim gerçekleşti. 16 nisan kontrolüm var:) kafayı yiycem ben erken gelicem dedim ama olmasss didi:) haftaya ordayım inşallah kese görünür.. Canım sen şimdi ne yapıcaksın çok sevindim seni bulduguma:)))

bu bahsettiğiniz doktor nerde hangi hastanede öğrenebilirmiym..

X