- 24 Mart 2013
- 520
- 0
6 +3 oluyor sanırım kuzum oyle hesapladık biz :)olsun kuzum ya geç olsunda güç olmasın inşallah ...
kıııız ne yaşlısı maşallah enerjin kolay kolay kimsede bulunmaz be ablacım:) bidaha duymyayım heeee:)
bütün çıbıkları yollarım sen yeterki iste:)
inş ablacım dualarını eksik etmede hayırlısıyla sağlıcakla minnaklarımıza kavuşurz inş.
sev teyzesi sev kafayı yemezsek iyi valla 2 şer minnakla
doğru hesap:) acaba kesin netlik kazansın diemi geç çağırdı gerçi doktoruna görede değişiyo. ama merak ediyom yaa minnakları...
benim doktorumla telefonda konuştum ve bu kadar bile olumsuz konuşmadı canım tekrar tekrar tebrik etti progestan ignelere kesinlikle devam edicez dedi 2 gün sonra degerin artıcak dedi gayet kendinden emindi ama ben yinede çok takılıyorum ya artmassa deger diye ne strelliii yaşayıyoruz yaaa tabikide dua etmekten başka elden bişey gelmez...
peki canım degerin düşük çıktıktan sonra artması için yattınmı bolbol ne yedin ne içtin bilgi verebilirmisin...
bişi olmasss... kocacıklarınızla görev dağılımı yapın... hele senin ki miacım mayacım , ikisine de o baksın... hepsini koysaydınız demeyi biliyo zamanında
Rabbim her şeyin kolayını ve sabrını verir...yeter ki siz kalp gözünüzü açık tutun...
bana da işin en zor kısmı kalıyo ama ne yapalım...sevmekkkk
bişi olmasss... kocacıklarınızla görev dağılımı yapın... hele senin ki miacım mayacım , ikisine de o baksın... hepsini koysaydınız demeyi biliyo zamanında
Rabbim her şeyin kolayını ve sabrını verir...yeter ki siz kalp gözünüzü açık tutun...
bana da işin en zor kısmı kalıyo ama ne yapalım...sevmekkkk
valla bende mehmeti kandıramadım yoksa bu hafta gidecektim başka bi yere adamda haklı kaç gün kaldı sabret azcık diyorama ben sabredemiyorumki ya duruyorlarmı duracaklarmı diye hep aklım onlarda sence bişey olsa belli olur dimi tuvalete bile korkuyla giriyorum valla
valla bende mehmeti kandıramadım yoksa bu hafta gidecektim başka bi yere adamda haklı kaç gün kaldı sabret azcık diyorama ben sabredemiyorumki ya duruyorlarmı duracaklarmı diye hep aklım onlarda sence bişey olsa belli olur dimi tuvalete bile korkuyla giriyorum valla
korkma kız bişey olmaz Allahın izniyle. bencede sabret az kaldı yoksa kocaları hepten delirticez:) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri inş hayırlı sonuçlar alırız...
tabi kuzum rabbimin takdiri sonuçta ama bizde tedbirli olalım dimi ama :)adam zaten yatıyor kalkıyor bebiş lafı oda sıkıldı haklı adamlarda valla
tedbirli olalım diede başka doktorlarada fazla gitmeyelim ama dimi:) şimdi bide inş kalp atışlarını duydukmu hadi bidaha atışlarını duymak için başka yere gidelim diyicez:) çünkü sesini duymak daha heyecan verir...
iyi bir doktor daha bulmam şart oldu benim :) onunn için araştırma yapıcam işte ya valla kötü bi niyetim yok
bencede araştır :) gebzede özel yüzyıl hastanesi var orada ahmet bey varmş ona iyi diyolardı ama ben hiç gitmedim bilmiyorum yani
eşimde anadolu sağlık merkezinde bul diyor hem yakın hemde özle sigorta geçiyor diyor ...orda araştırayım diyorum bende
aslında evet orasıda var.sen gidersen memnın kalırsan bakarsın bende gelirim dediğin gibi özel sigortanın geçmeside iyi:) peki emseyde özel sigorta geçiyomu?
canım bütün testlerde var ama hep silik değerimde tıpkı testlerim gibi silik 28 küsür...ama doktorum hiç olumsuz konuşmadı beni çok rahatlattı tebrikler hamilesin dedin 14. gün artar daha çok erken dedi...bakalım gelsin çarşamba....
canım teşekkür ederim evet 5 üstü hamile demekmiş bakalım 2 gün sonra nolcak...
geçiyor ama şansa bizimki geçmiyor hastane yeni oldugu için özle sigortalarla yeni yeni anlaşma yapılıyormuş ..sizin sigorta ne belki geçiyorduk bizimkisi anadolu sağlık ..
evet ilk açıldığında bizde sorduk şuan anlaşmamız yok die. demekki yeni yeni faaliyete geçiyo. ama zaten özel sigorta tüpbebeği karşılamıyoki. bizimki banka değiştirince sigortada değişti önceki daha iyiydi şimdikide mapfre...
eşin bankacımı ? evet tüp bebeği karşılamıyor kuzum ama biz doğum ve kontroller için arıyoruz yeni bir doktor emseyde zaten ssk ile gidiyoruz
Onun karşısında rahat olmamak elde değil:) ben ağlayarak gittim ona.. be ağlıyosun kız manyak dedi:)) afalladım kaldım:) Hahahaha:)) gözümün önünde şuan o hali:) bizim transferde gülme krizleriyle gerçekleşti:) nasıl bagırıyo elifin çocuklarını getirin diye:)resimlerini çekip telefonuyla kapıda beni bekleyen eşime mesaj attı:) yavruları yolladım diyo:)harika süper bir doktor,arkadaş , abi,dost:)) eşimde bende onun hastalarının özel oldugunu düşünüyoruz gerçekten herkese haykırmak istiyorum o bambaşka bir doktor .. surataız para düşkünü hayal avcılarından değil.. olması gerkeni yapıyor..negatif sonuç alsaydım dedim ona ben buraya gelicem siz bana söyliyceksiniz yoksa ben kendimi toparlayamam ddedim Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı.. 19 mart transferim gerçekleşti. 16 nisan kontrolüm var:) kafayı yiycem ben erken gelicem dedim ama olmasss didi:) haftaya ordayım inşallah kese görünür.. Canım sen şimdi ne yapıcaksın çok sevindim seni bulduguma:)))