Senin degerler kacti
Hele bir bakin merterde oturuyorum bana yakin ama guzel dr varmi bildiginiz benim dr prof ama biraz tuzlu 300 tl kese ve kalp duyduktan sonra ins baska dr gudecegimkuzum benim 7 ci gün 44 dü 9 uncu gün 108 13üncü gün 664 dü :)
ablam canımm bitanem nasılsın bakalım :) mesajını okudum mama yiyip yazcam cevabı :)
günaydınnnnn fıstıklarrrr :))
kuzum benim 7 ci gün 44 dü 9 uncu gün 108 13üncü gün 664 dü :)
Senin degerler kacti
sabriya sanıyorum bana sordun bu soruyu. ben bu sabah gittim aile hekimime. transfer gününü saymazsak 10. günüm. 3-4 gibi hemşire beni ara dedi, bugün çıkmazsa yarın çıkar dedi. yarın da zaten tedavimi olduğum ege üniversitesine gideceğim. benim kalp üçbuçuk atıyor, öyle hissediyorumki bugün 2buçuk saat sonra belli olacak gibi.
dualarınızda olayım lütfen....
sabriya sanıyorum bana sordun bu soruyu. ben bu sabah gittim aile hekimime. transfer gününü saymazsak 10. günüm. 3-4 gibi hemşire beni ara dedi, bugün çıkmazsa yarın çıkar dedi. yarın da zaten tedavimi olduğum ege üniversitesine gideceğim. benim kalp üçbuçuk atıyor, öyle hissediyorumki bugün 2buçuk saat sonra belli olacak gibi.
nasılsınız canlar?
iyiyiz bebekim sen nasılsın bakalım sıpalar nasıl yaramazlık devammı benim bulantılar geçti ama belim çok ağrıyor
nasılsınız canlar?
bizzz iyiyiz ... bütün topik adına konuşuyorum...bak hele bana yaaa...
valla ben de iyiyim... iş güç uğraşıp duruyoruz.
arada da nadirrrrrr olarak topiklere yazıyorum.
miinakların annesi minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuubam sen de iyicesindir inşallah
canım bence normal artışın kafanı takma derim ben :) bak benim o kadar yüksek diildi ama geçen cuma iki kese görüldü pıtırcıkları bekliyoruz :)
hepiniz iyi olun inş ablacım. sende iş yapıp yapıp kendini yorma hee buaralar accık dikkat et dinlen ablam.
valla şükür bende iyiyim. miamayayada söyledim bu sabah midem yine yokladı beni:)
kuzum çıbık yi :) yatagının başında bulunsun tubaaaaaaammmmm sen ne zaman gitcen şimdi daktıra :) ayın kaçına dedi
hepiniz iyi olun inş ablacım. sende iş yapıp yapıp kendini yorma hee buaralar accık dikkat et dinlen ablam.
valla şükür bende iyiyim. miamayayada söyledim bu sabah midem yine yokladı beni:)
kuzum çıbık yi :) yatagının başında bulunsun tubaaaaaaammmmm sen ne zaman gitcen şimdi daktıra :) ayın kaçına dedi
ahh o çıbıklar keşkem fayda etsede yesem:) yaa benim daha çook var10.gün gitçem yani 19nisan sen benden önce gidicen :) ben gittiğimde minnaklarm 7+2 olacak. senin kaç oluyo canım?
ahh o çıbıklar keşkem fayda etsede yesem:) yaa benim daha çook var10.gün gitçem yani 19nisan sen benden önce gidicen :) ben gittiğimde minnaklarm 7+2 olacak. senin kaç oluyo canım?
işyerinde yorulmuyorum da eve gidince beni bir coşku alıyor, evin neresine el atsam şaşırıyorum.. yorulmam ben kolay kolay kuzummm.. yaşlıyım ama enercikim merak etme senn
işe yaramayan çıbıkları bana yollayın , ben faydalı bir işte kullanırım
minnaklarınızı seviyim sizin benn... 2 şer 2 şer teyze olucam , oy oy oyyyyyy
işyerinde yorulmuyorum da eve gidince beni bir coşku alıyor, evin neresine el atsam şaşırıyorum.. yorulmam ben kolay kolay kuzummm.. yaşlıyım ama enercikim merak etme senn
işe yaramayan çıbıkları bana yollayın , ben faydalı bir işte kullanırım
minnaklarınızı seviyim sizin benn... 2 şer 2 şer teyze olucam , oy oy oyyyyyy