Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kedimin ilk doğumuydu ben doğurttum çok zorlanıyordu elime eldiven geçirip çektim yavruları :)) bi dahada doğuramadı zaten kısırlaştırdık :))

ayy Allah iyiliğini versin:) kız ben yapamazdım herhalde heleki kedi köpeğe oşekildeykn hayatta dokunamam:)

ayy Allah iyiliğini versin:) kız ben yapamazdım herhalde heleki kedi köpeğe oşekildeykn hayatta dokunamam:)

çok heyecanlıydı ama ya :))) eşimle ikimiz yaptırmıştık ben çıkardım annesi temziledi eşimde hemen memesine götürne kedinin emsinler diye o kadar mutlu bir andı ki bizim için :))

illaki güzel biandırda yinede ben dokunmam galiba:)

canım benim ben çıkayım şimdilik salata falan yapayım pilavımıda yaptım :)) kocişim erken gelir benim :) gelincede heme sofra kur aç kurt gibi geliyor adam ya çok öpüyoruz sizi kuzum kendinize dikkat edin gireriz biz yine :)

bende çıkacaktım canım aynı şekilde bende bişeyler hazırlayayım hadi kolay gelsin bizde kocaman öptük sizi:)

canım bende yatıyorum arada kalkıyorum ama dr özellikle yat falan demedi bol dua ediyorum bakalım yarın görcez sonucu ama sonuc alcagım aklıma geldikçe heyecandan ölüyorum....

yarın dogum günüm ve ben inşallah yarın hamileyim diye bagrıncam ciyak ciyak ...

pırt pırt çıkartırık ekibe neyin gerenk yok hehehhe ben kedimi doğurtmuştum tecrübeliyim o konuda :))

haaaahhhh ebeyi buldukkkk...

bana bir embriyolog lazım , bir doktor bir de hemşire , anestezi uzmanı bir de

ben ne diyim sana miacım mayacım bilmiyorum ki... Allahın akıllısı

Neyse yazdıklarınızı okudum...bakın...araştırın sonra bana da haber verin...aaa yok hatta siz bi doğurun ona göre...

kuzularımmm, minnaklarımın annişleri

Son düzenleme:
yarın dogum günüm ve ben inşallah yarın hamileyim diye bagrıncam ciyak ciyak ...

o kadar bağırma annesi bebişlerini korkutursun....
Yarın inşallah çok güzel haberlerini bekliyorum canım benim.

rabbim sonuna kadar her şeyi mutlulukla nasip etsin sana

Evet kizlar
6.ci gun:2.36
9.cu gun:24.36
11.ci gun:84.14
13.cu gun:168.28

Dr aradin haftaya cuma ins keseyi gormeye gidecegim

Vavvvv super senin adına cooook sevindim guzel haberlerinin devamını bekliyorum 😃😃gelişmeleri mutlaka yaz takip ediyorummmm

bu bahsettiğiniz doktor nerde hangi hastanede öğrenebilirmiym..

Merhaba elif ile doktorumuz aynı o cevap veremedi galiba ondan bn yazayım istedim dr halit fırat erden tesvikiye de muaynanesi ama alman hastanesi ve acıbadem maslak hastanesine de gidiyor ucreti 300 tl ama gercekten cok tecrubeli keyifli ve en önemlisi rahat ve bu bizler için önemli bence, şiddetle tavsiye ediyorum bilgilerine de asagıda yer veriyorum sevgilerimle. Op.Dr.Halit Firat ERDEN & Dr.Murat BERKSOY - Yeni Adresi:Macka Cd.Narmanli Ap.No:24/1 Tesvikiye/ISTANBUL iletisim : 0532 11 11 911 Tüp Bebek ve Üreme İmmünolojisi - Dr.Halit Fırat ERDEN ve Murat BERKSOY

acaba fiyatları nasıl ben sitesine girip baktım fiyatı merak etteim tüp bebek fiyatı nedir acaba bilginiz var mı?

Kizlar bende dun aksam sinunda adet oldum bugun inanilmaz agrim vardi ve halada devam ediyo cok yogun da bir kanamam var bakalim bu da geçecek inşallah. Miacim dr ariyorsun sana kadikoy sifa hastanesini tavsiye ederim Sigorta'da gecio drlari da mükemmel .breezey inde dedigi gibi ikizlerin olduğu icin iyi bir secim yapmani tavsiye ederim.
Breezey im kuzum Nassin :) dun aksam Erbil beye mail attım sabah cevaplamis sanada tavsiye ediom ben şimdilik bir muayene olup tedavi durumunu konusucam belki yapilmasi gereken biseyler olur yaz sonu eylul gubide kismet olursa baslamayi planlıyorum bu arada bool bol çalıscaz tabisi olur yaaa seytanin bacagi kiriliverir ve bebislet gobuse konuverir dimii :)

acaba fiyatları nasıl ben sitesine girip baktım fiyatı merak etteim tüp bebek fiyatı nedir acaba bilginiz var mı?
Doktorum o zaman sadece alman hastanesinde calışıyordu ilk gittigimde 300 tl ödemiştim sonra toplama gunu 4.750 tl ödedim (esim için tesa mı tese mi ne yaptılar ona da 1.500 tl ödedik) ayrıca ilaclar var tabi ilk ilaclar için 2.000 tl gbi bir rakam ödedim sonrasında da bankanın anlasmalı eczanesinden ilaçları aldım ve sadece yuzde 20'ni ödedigim için tam rakam nedir hatırlamıyorum kendi muaynanesine yeni gecti orada nasıl fiyatlar bilemedim o telden nihan hn arayıp fiyat alabilirsin bn şimdi aradım acıbadem ile henuz tam fiyat konusunda anlasma yapmamış muhtemelen cumaya belli olur dedi istersen adımı verip bilgi alabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir. Adım esin 😃😃

benim de martta transfer oldu. 8. gün 90, 10. gün 244, 13. gün 832 çıktı. keseyi görmek için sabırsızlıkla ve endişeyle bekliyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. hala inanamıyorum onca umut bekleyiş.. sabır diliyorum bebeklerine kavuşmak için bekleyen herkese..
pozitif olan arkadaşlar hangi ilaçları kullanmaya devam ediyor?
ben cronone jel sabah akşam
estrofem sabah 2 akşam 2
folibol günde 1
coraspin günde 1 kullanıyorum. sizin nasıl devam ediyor? bu ilaçları ve zamana kadar kullanacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…