Kizlar bende dun aksam sinunda adet oldum bugun inanilmaz agrim vardi ve halada devam ediyo cok yogun da bir kanamam var bakalim bu da geçecek inşallah. Miacim dr ariyorsun sana kadikoy sifa hastanesini tavsiye ederim Sigorta'da gecio drlari da mükemmel .breezey inde dedigi gibi ikizlerin olduğu icin iyi bir secim yapmani tavsiye ederim.
Breezey im kuzum Nassin :) dun aksam Erbil beye mail attım sabah cevaplamis sanada tavsiye ediom ben şimdilik bir muayene olup tedavi durumunu konusucam belki yapilmasi gereken biseyler olur yaz sonu eylul gubide kismet olursa baslamayi planlıyorum bu arada bool bol çalıscaz tabisi olur yaaa seytanin bacagi kiriliverir ve bebislet gobuse konuverir dimii :)
Sagol canim benimmmmm yazarim haber ederim arkasnlisteye ekle beni canim
Kizlar ayaklarim usuyor. Hatta yorganin icinde corapta var
Gun sayıyorum ve bende Cook üşüyorum... Battanıye çorap termofor anca ısındım...Insallah gebelik belirtisidir
Ekledim ama oldu mu bilmiyom cepten giriyorum internete ve bazen hata alıyorum da 😃😃
çok şükür iyiyim canım. ama sabah bulantıyla gözümü açtım zor koştum lavaboya ama şükür şuan biraz daha iyiyim. diğer ağrılarda aynı şekilde devamlı var.
Canim bende telden giriyom zor oluyo :))) bakicam simdi
kızlar benım mıdem geceye kadar devam sız napıyosunuz mıde bulantısı için çok kotuyum sabah akşam çıkarıyorum :2:
benim de martta transfer oldu. 8. gün 90, 10. gün 244, 13. gün 832 çıktı. keseyi görmek için sabırsızlıkla ve endişeyle bekliyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. hala inanamıyorum onca umut bekleyiş.. sabır diliyorum bebeklerine kavuşmak için bekleyen herkese..
pozitif olan arkadaşlar hangi ilaçları kullanmaya devam ediyor?
ben cronone jel sabah akşam
estrofem sabah 2 akşam 2
folibol günde 1
coraspin günde 1 kullanıyorum. sizin nasıl devam ediyor? bu ilaçları ve zamana kadar kullanacağız?
kızlar yarına saatler kaldı lütfen bana dua edin çok stresleniyorum bütün düşük bhcg liler okudum inşallah degerim artar kalbim gümbür gümbür napıcam sabaha kadar bilmiyorum...bide ilk teste aç gittim bunadamı aç gidim farkedermi...
canım bende aynı ilaçları kullanıyorum ama estrofemi sabah bir akşam bir adet.
bide günde bir tane göbekten iğnem var.
tuba; senin kese vs. göründü değil mi? ben daha kese için gitmedim.. çok korkuyorum değer düşecek diye.. ya kese çıkmazsa... pazartesi çağırdı doktor. düm içim içimi yedi. üçüncü teste gerek yok demişti doktor ama ben dayanamadım gidip yaptırdım öylle rahatladım. ama şimdi iyne korku girdi içime.. yarın yine kana baktırsammı diye düşünüyorum
Cok cok iyi olacagiz allahin izniyle.calisan demir pas tutmaz hehehe valla ben o ovulasyon testlerini beceremedim kuzum inşallah senin isine yarar.canım kuzumm Mirandam ,
iyiyim ben , daha iyiyim ve daha iyi olacağım,daha iyi olacağız hep birlikte...
ağrı ve yoğun kanama bende de oldu...sabır kuzum...içtiğimiz ecopirinlerin marifeti o kanama..
Dr. Erbil konusunu düşünüyorum...sanırım 2 tedavi arası 3 aylık gibi bir süre olması idealmiş. tabii bu benim duyduğum...benim doktora soracak olursan beni dün bekliyordu hastaneye...
bak ne kadar ilgili bir merkez , bugün bu saat oldu hala arayan yok... giderim ben bir daha , beklesinler beni... neyse kuzum yaaa... aklıma geldikçe delleniyorum...
şu dinlenme ve kocamcımla ilgilenme adına 3 aylık süreyi geçireyim , benim de aklımda Erbil bey... bu tedavi süresince heder oldu adamcağızım yaa... stresimi , kaprisimi çekti cumadan beri...en çok da o yormuştur eminim...
Çalışmak lazımmm kuzummm...nolmaz nolmaz yani.... ben bu arada netten ovulasyon testi siparişi verdim... her türlü garantiye oynayacağım yani...
kızlar yarına saatler kaldı lütfen bana dua edin çok stresleniyorum bütün düşük bhcg liler okudum inşallah degerim artar kalbim gümbür gümbür napıcam sabaha kadar bilmiyorum...bide ilk teste aç gittim bunadamı aç gidim farkedermi...
Kızlar arkadaşlarda sormuş ama bende öğrenmek istiyorum.. Pozitifi alanlar ilaç ne kullanıyor? Ve ne zmana kadar kullanıcak?
Estrofem tablet günde 5 tane
Crınone jel günde 2 kere
Folbiol folik asit günde 1 tane
Corasprin günde 1 tane
Osteocare magnezıum günde 1 tane
B12,b1,b6 vitamine
En kötüsü crınone jel topak topak oluyo daha sıkılıcak yer kalmadı sanırım artık zorlanıyorum sıkarken:)) hihihi
Doktorum o zaman sadece alman hastanesinde calışıyordu ilk gittigime 300 tl ödemiştim sonra toplama gunu 4.750 tl ödedim (esim için tesa mı tese mi ne yaptılar ona da 1.500 tl ödedik) ayrıca ilaclar var tabi ilk ilaclar için 2.000 tl gbi bir rakam ödedim sonrasında da bankanın anlasmalı eczanesinden ilaçları aldım ve sadece yuzde 20'ni ödedigim için tam rakam nedir hatırlamıyorum kendi muaynanesine yeni gecti orada nasıl fiyatlar bilemedim o telden nihan hn arayıp fiyat alabilirsin bn şimdi aradım acıbadem ile henuz tam fiyat konusunda anlasma yapmamış muhtemelen cumaya belli olur dedi istersen adımı verip bilgi alabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir. Adım esin 
Canim nerde oturuyorsun buarda . Sonucu merak ediyoruzz haberlerini bekliyoruzzzzz
canı dün çıkmamıştı sonucum. şimdi gidiyorum aile hekimime, sonucu alıp oradan da tüp bebek merkezime. bir de bugün kan alsın baksınlar bakalım. izmirde oturuyorum ben sen nerdesin? hep güzel rüyalar görüyorum bu arada maşallah