Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Evet canim malesef bazi dr insanlarin duygulariyla oynuyorlar benim ilk 2 denemdeki dr oyleydi ama hak yerini bulur takma canim kafana rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizin Hakkinda insallah tez zamanda kucaklar dolar

hak bu dünyada yerini bulsa da ben göremem belki ama öbür dünyada sorarım ben o doktora...:KK49:
sıkışık mesane ile onu 5 saat yatırmazsam o transfer masasına:KK37::KK1:

aminnn canım inşallah:KK16:

ayyy ne güzel bir örnek oldun bana bakınıyordum bende 12.gün degeri düşük başlayan yokmu diye senin 141 olan degerin kaçıncı gün bide doktor ilk 25 rakamınına ne yorum yaptı canım...
canım,12 gün değerim 25 çıktı benim.çok endişelendim.ne sevinebildik ne üzülebildik açıkçası.cuma günü 12. günümdü bugün 15.günüm.doktorum 10nun üstündeki değeri biz gebe kabul ediyoruz siz şu an gebe sayılıyorsunuz yani sonucunuz pozitif sonuca göre gebesiniz,ama değeriniz sınırda bi değer dedi.yükselebilirde yükselmeyebilirde,çok ümitlenmeyelim yani kesin gözüyle bakmayalım ,herşeye kendimizi hazırlayalım dedi.crinon jeli bırakın dedi,benim progerteron değerim normal çıkmıştı o yüzden jele devam etmenin bi faydası yada eksikliği %100 olmaz diye düşünüyorum yani sonucu değiştirmez dedi.ben bırakmak istemediğimi söyledim,oda böyle hassas durumda olan hastalarınız mutlakaki ilacımı bırakmasaydım durum değişirmiydi diye düşünür normal olarak,o yüzden devam et 3gün daha dedi.bende devam ettim,ve bugün sonucu aldık 141,çok sevindik,ben yükselir yükselmez değer diye takılmıyorum artık.rabbim bukadar nasip ettiyse devamınıda verir inşallah,vermezsede vardır bi hayır elbet.o yüzden rahat ol canım nasipte varsa yükselir değerin inşallah.bide duanın gücüne inan emin ol çok güçlü dua canım.selavat çek duanı et okuduğum salavatların hürmetine diyerek dileğini dile duanı et,sonra yine bol bol salavat çek.allah salavat çekip arasında yapılan duaları kabul edermiş.selametle.......

selam kızlar... ben de bugün pozitif haber aldım. aslında foruma yazmıyordum ama sizinle paylaşmak istedim. benim 2. denememdi. ilk denememde ohss olmuştum ve ona rağmen transfer yapıldı ve sonuç negatifti. ama ben hep olumlu düşündüm bol bol dua ettim ve sonunda pozitif sonucu aldım. rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bir duygu. ve bir şey daha belirtmek istiyorum idrar testlerine de çok itibar etmeyin. ben 8. gün yaptım çıkmadı. bugün 11. günüm değerim 72,90 çıktı. evde idrar testi yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı. o da ışığa tutunca belli oluyor. lütfen idrar testlerine itibar etmeyin. moralinizi hep güçlü tutun. ben buna inandım moral bu işin en önemli püf noktası.

Hepinize cani gönülden tesekkür ederim kizlar hem sevincimizi hem üzüntümüzü burda paylastik.
bazi seyler elimzde olmuyor biz ne kadar istesekte Rabbim ol demeden olmuyor ne yapalim bizimde buna sükür etmemiz lazim elbet Rabbim bizim icin en hayirlisi verecektir.
Bu benim 4.denememdi hepsindede Blastosi Embiryolar transfer edildi hersey mükemmeldi ama kurban oldugum Rabbim ol demedikten sonra hersey bos bizim icin.Bu denememde 3tane Blastosi embiryo transfer edilmisti aslinda baslarda umutluydum ama daha sonra icimden hep olmadi diye bir ses geliyordu ve ben butün denemelerimdede bunu hissetmistim keske hic hissetmesem keske hep positif olsam ama olamiyordum.
Dilerim Rabbimden bizim icin en güzel ve en hayirli bir mucize gönderir.
Bu benim son umudumdu bundan sonra artik tüp bebekten cekiliyorum simdilik seneye eger kismet olursa TÜrkiyede yaptirmayi düsünüyorum.
Rabbim dilerse onu bize dogal yollardanda veriri o yüzden simdilik cocuk isini bir kenara birakiyorum.

Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah birgün hepimiz Anne olacagiz...
Hamile arkadaslar Rabbim size mucizenizi sag salim hayirlisiylan kucaginiza almayi nasip eder insallah darisida bizim gibilerin basina.
canım çok geçmiş olsun Rabbim bir dahakine nasip eder inşallah
bence de bir süre hem bedenen hem aklen dinlenmeniz en iyisi
Rabbim bundan sonrası için yardımcınız olsun
Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
tebrik ederim canım gözünüz aydın Rabbim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah
evet canım doktorda tebrikler hamilesin dedi bir doktordan bu sözleri duymakbeni çok duygulandırdı....
ben de şimdi kesin olarak tebrik ediyorum seni canım
değerin güzelce katlanır inşallah ve kucağınıza da almayı nasip eder Allahım
selam kızlar... ben de bugün pozitif haber aldım. aslında foruma yazmıyordum ama sizinle paylaşmak istedim. benim 2. denememdi. ilk denememde ohss olmuştum ve ona rağmen transfer yapıldı ve sonuç negatifti. ama ben hep olumlu düşündüm bol bol dua ettim ve sonunda pozitif sonucu aldım. rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bir duygu. ve bir şey daha belirtmek istiyorum idrar testlerine de çok itibar etmeyin. ben 8. gün yaptım çıkmadı. bugün 11. günüm değerim 72,90 çıktı. evde idrar testi yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı. o da ışığa tutunca belli oluyor. lütfen idrar testlerine itibar etmeyin. moralinizi hep güçlü tutun. ben buna inandım moral bu işin en önemli püf noktası.

tebrikler canım Allahım sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

kızlar ben de dün test sonucunu alanlardanım ve çok şükür Allaha 3. denememde nasip etti hamileliği :KK9::KK9::KK9::KK9:
değerim 160.2 Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bu mutluluğu inşallah.

canım benim merak etme bak benimde 12.gün 25ti 15.gün141 oldu cumaya tekrar kan cts de kese görcez görünürse inşallah.bekle sabırla olumlu düşün,katlanacaktır değer inşallah.

inşallah yüksellir yaa yükselmezse diye yüreğim ağzımda geziyorum inşallahh kesenizde güzel güzel görünür....

8.gün 2 sonrasında 13 gün 13 çıktı...iki gün sonrası yani bugün 5 çıktı....iki gün çok az kahverengi akıntı geldi....ve dr ilaçları kes olmadı dedi:KK43:

çok üzüldüm canım ...benimde korkum bu canım yüreğim agzımda dolanıyorum resmen niye sevinmiyorsun diyor çevremdekiler....

canım,12 gün değerim 25 çıktı benim.çok endişelendim.ne sevinebildik ne üzülebildik açıkçası.cuma günü 12. günümdü bugün 15.günüm.doktorum 10nun üstündeki değeri biz gebe kabul ediyoruz siz şu an gebe sayılıyorsunuz yani sonucunuz pozitif sonuca göre gebesiniz,ama değeriniz sınırda bi değer dedi.yükselebilirde yükselmeyebilirde,çok ümitlenmeyelim yani kesin gözüyle bakmayalım ,herşeye kendimizi hazırlayalım dedi.crinon jeli bırakın dedi,benim progerteron değerim normal çıkmıştı o yüzden jele devam etmenin bi faydası yada eksikliği %100 olmaz diye düşünüyorum yani sonucu değiştirmez dedi.ben bırakmak istemediğimi söyledim,oda böyle hassas durumda olan hastalarınız mutlakaki ilacımı bırakmasaydım durum değişirmiydi diye düşünür normal olarak,o yüzden devam et 3gün daha dedi.bende devam ettim,ve bugün sonucu aldık 141,çok sevindik,ben yükselir yükselmez değer diye takılmıyorum artık.rabbim bukadar nasip ettiyse devamınıda verir inşallah,vermezsede vardır bi hayır elbet.o yüzden rahat ol canım nasipte varsa yükselir değerin inşallah.bide duanın gücüne inan emin ol çok güçlü dua canım.selavat çek duanı et okuduğum salavatların hürmetine diyerek dileğini dile duanı et,sonra yine bol bol salavat çek.allah salavat çekip arasında yapılan duaları kabul edermiş.selametle.......

benim doktorumla telefonda konuştum ve bu kadar bile olumsuz konuşmadı canım tekrar tekrar tebrik etti progestan ignelere kesinlikle devam edicez dedi 2 gün sonra degerin artıcak dedi gayet kendinden emindi ama ben yinede çok takılıyorum ya artmassa deger diye ne strelliii yaşayıyoruz yaaa tabikide dua etmekten başka elden bişey gelmez...

peki canım degerin düşük çıktıktan sonra artması için yattınmı bolbol ne yedin ne içtin bilgi verebilirmisin...

kızlar ben de dün test sonucunu alanlardanım ve çok şükür Allaha 3. denememde nasip etti hamileliği :KK9::KK9::KK9::KK9:
değerim 160.2 Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bu mutluluğu inşallah.

çok güzel bir deger canım allah tamamını erdirsin tebrik ederim seni...:KK49::KK49::KK49::KK49:

Evet kizlar
6.ci gun:2.36
9.cu gun:24.36
11.ci gun:84.14
13.cu gun:168.28

Dr aradin haftaya cuma ins keseyi gormeye gidecegim

sürecimiz çok zor. ama herkes bişeylerle uğraşıyor, Rabbim herkese bi şekilde dua fırsatları sunuyor. bize de bu yolla dua fırsatları yakalattırdı. Negatif ya da pozitif sonuç alan herkesin aldığı sonuç ona çok daha güzel günler, daha çok huzur, daha çok bereket, daha çok maneviyat getirsin inşallah....

sürecimiz çok zor. ama herkes bişeylerle uğraşıyor, Rabbim herkese bi şekilde dua fırsatları sunuyor. bize de bu yolla dua fırsatları yakalattırdı. Negatif ya da pozitif sonuç alan herkesin aldığı sonuç ona çok daha güzel günler, daha çok huzur, daha çok bereket, daha çok maneviyat getirsin inşallah....

Amib kardesim aminnnn selavatlar cekilsin dular okunsun rabbim evlatlarimizi korusun bekleyenleredr mujdeler nasip etsin

canım arkadaşım çok sevindim.inşallah katlanarak artar değerin ve bebişine kavuşursun...sağlıkla ve huzurla...
artmış pozitif haberini bekliyorum canım...:KK19:

tesekkur ederım sağolasın arkadasım allah sanda tum olumsuzlukları unutturup bebeğini tez zamanda kucağına versın...

Merhaba arkadaşlar; tecrübeli arkadalara bir sorum olacak, herşeyde çok panik oluyorum tedirgin oluyorum da :KK43: 11. gün değerim 852 ydi. Bugün 14. günümde 3077 olmuş değerim. Doktorum ikiz olabileceğini söylemişti 852 dediğimde. Peki bu artış normal mi sizce?? O kadar tecrübesizim ve o kadar çok korkuyorum ki yardımınıza ihtiyacım var..

Merhaba arkadaşlar; tecrübeli arkadalara bir sorum olacak, herşeyde çok panik oluyorum tedirgin oluyorum da :KK43: 11. gün değerim 852 ydi. Bugün 14. günümde 3077 olmuş değerim. Doktorum ikiz olabileceğini söylemişti 852 dediğimde. Peki bu artış normal mi sizce?? O kadar tecrübesizim ve o kadar çok korkuyorum ki yardımınıza ihtiyacım var..

canım bence normal artışın kafanı takma derim ben :) bak benim o kadar yüksek diildi ama geçen cuma iki kese görüldü pıtırcıkları bekliyoruz :)

ablam canımm bitanem nasılsın bakalım :) mesajını okudum mama yiyip yazcam cevabı :)

ablam canımm bitanem nasılsın bakalım :) mesajını okudum mama yiyip yazcam cevabı :)
Senin degerler kacti

X