canım,12 gün değerim 25 çıktı benim.çok endişelendim.ne sevinebildik ne üzülebildik açıkçası.cuma günü 12. günümdü bugün 15.günüm.doktorum 10nun üstündeki değeri biz gebe kabul ediyoruz siz şu an gebe sayılıyorsunuz yani sonucunuz pozitif sonuca göre gebesiniz,ama değeriniz sınırda bi değer dedi.yükselebilirde yükselmeyebilirde,çok ümitlenmeyelim yani kesin gözüyle bakmayalım ,herşeye kendimizi hazırlayalım dedi.crinon jeli bırakın dedi,benim progerteron değerim normal çıkmıştı o yüzden jele devam etmenin bi faydası yada eksikliği %100 olmaz diye düşünüyorum yani sonucu değiştirmez dedi.ben bırakmak istemediğimi söyledim,oda böyle hassas durumda olan hastalarınız mutlakaki ilacımı bırakmasaydım durum değişirmiydi diye düşünür normal olarak,o yüzden devam et 3gün daha dedi.bende devam ettim,ve bugün sonucu aldık 141,çok sevindik,ben yükselir yükselmez değer diye takılmıyorum artık.rabbim bukadar nasip ettiyse devamınıda verir inşallah,vermezsede vardır bi hayır elbet.o yüzden rahat ol canım nasipte varsa yükselir değerin inşallah.bide duanın gücüne inan emin ol çok güçlü dua canım.selavat çek duanı et okuduğum salavatların hürmetine diyerek dileğini dile duanı et,sonra yine bol bol salavat çek.allah salavat çekip arasında yapılan duaları kabul edermiş.selametle.......