Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canim gecmis olsun ne yapalim bende bugün negatifi aldim inan her negatifte dahada gücleniyorum Rabbim öyle bir sabir veriyorki ben bile sasiriyorum hic aglamadim Rabbime sigindim sende öyle yap birgün insallah bunlari unutacagiz.

canlarım çok uzuldum rabbım tez zmanda nasıb etsın o duyguyu yaşamayı çıfter çıfter versın ınşallah ınanın buraya guzel haberlerımı yazmaya gırdım sızı göruncu yazasım gelmedı aynı yollardan geçtık tek ınancımız bırgun olucak ınşallah.ben dungece 3 damla kadar pembe leke gordum tabı sabaha kadar ağladım çok mıdem bulanıyodu hep napıcam boyle dıyodum kesın kızdı bana bebeğım benı çok ıstıyodum ama azın hiç durmadı dıye delıgıbı vıcdan azabından ağladım sabah aradım dk.gel bakalım dedı ılkdefa kese gördum ağlıycaktım kalp atışlarını ızledık çok kuçuk 6+1 olmuş tez zamanda rabbım burdakı arkadaşlarıma nasıb etsın ınşallah ....

canım bende bugun gıttım aslında cuma gıdıcektım ama lekelenmem olunca aradım gıttım 6+1 gunluk oldu benımkı ve alttan muayene oldum ben keseyı gorduk kalbınıde ekranda ızledık atıyodu kucuk olduğu için 10gun sonra tekrar gıdıcez daha net dınlıycez ınşallah yanı doktoruna guven o mutlaka bilir

transferin 12.günü doktor gayet iyi takılcak bi rakam değil dedi 14.gün artar dedi ama bakalım nolcak...iyi dileklerin için teşekkür ederim...

evet canım doktorda tebrikler hamilesin dedi bir doktordan bu sözleri duymakbeni çok duygulandırdı....

evet ama ilk duyunca şok oldum çok düşük geldi bi anda...inşallah canım teşekkür ederim...

gökçebuket tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin değere takılma dediğim gibi ocak topiğinde 22 ile başlayıp kalp sesini duyanlar oldu...tadını çıkar...

Tebrik ederim canimmm rabbim kucaginda gormeyi gelin damat etmeyide nasip etsin tun arkaslariminda evlatlarinicinde dileklerim ayni

ayyy ne güzel bir örnek oldun bana bakınıyordum bende 12.gün degeri düşük başlayan yokmu diye senin 141 olan degerin kaçıncı gün bide doktor ilk 25 rakamınına ne yorum yaptı canım...

inşallah degerin kat kat artar arkadaşım tebrikler şimdidenn

ve muhteşem pazartesi sonuç negatif çıktı...değer yine düştü ...5 sonuç dr nin deyimiyle tutunma başladı ve bebekler veya bebeği vücut kabul etmedi....ilk deneme için sonuç kötü deil.gidiş hat ve yumurta rezervi güzeldi....arkadaşlar anlıyacağınız bir teselli verdiler:) kısmet şuan deilmiş...ben sizleri takip etmeye devam edeceğim...allah hepimizin gönlüne göre versin...Allah sağlık bakanlığına artık tüp bebek konusunda iyileştirme olanağı versin....inanınki çok zor bir süreçti...

canım benim teşekkür ederim insanoglu işte hiç bişey yeterli gelmiyor dogru söylüyorsun degere takılmamaak lazım inşallah sende adettttttttttttttttt olmazsınn canım hem bak tutunmuş belki yavaş yavaş devam eder...

canım seninde gözün aydın tebrik ederim inşallahhh bebişlerimiz saglıkla büyürler...

gökçebuket tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin değere takılma dediğim gibi ocak topiğinde 22 ile başlayıp kalp sesini duyanlar oldu...tadını çıkar...

teşekkür ederim takmiyim diyorum biyandan aklıma takılıyor offf diyorum ama ilk şoku atlatmamı sagladı 2 başka doktorla daha görüştük onlarda normal artar dediler....

canım çok üzüldüm allah sabır versin nedesek boşşş lütfen fazla yıpratmayın kendinizi çok iyi anlıyorum sizi iki negatifim var benimde canım senin ilk değerin kaçtı da 5 e düştü bide kaçıncı gün düştü ((((

aysinnnn canımm, ne hissediyorsan şu an onu paylaşıyorum seninle

ama hiç olmazsa benden iyi bir sonuç almışsın...gün geçtikçe kendime dair öğrendiklerim , acımı daha da hafifletiyor...
Bugün test yaptırdığım hastanenin Kadın doğum doktorlarından birine gittim...dedim ki ben tüp bebek denemesi yaptım ama tutunamadı ve regl oldum... rahimde herhangi bir şey kalmış mı bir bakar mısınız diye... tüp bebek doktoruma gıcık oldum çünkü benm 0.31 kan sonucuyla yarına kadar umutlandırmıştı... oysa bugün gittiğim doktor dede ki 0.31 demek hiç tutunma olmamış demektir dedi, tutunma azıcık bile olsaydı kan değeri hala düşmemiş olurdu yani en azından 3 olurdu dedi...

bizim gibi insanların zaaflarından yararlanarak , mesleklerini sürdürenlerden nefret ediyorum...

senin ki yine teselli vermiş... benimki resmen umut verdi yaaa... hatta regl başladı diye aradığımda , tutunamayan düşüyordur, regl artmazsa jeli kullan dedi... tutunan hiç olmamış ki...

Rabbim hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın kuzum... Dilerim hayırlı hamilelik haberlerini alırız buradan...
Sevgilerimle

canım arkadaşım çok sevindim.inşallah katlanarak artar değerin ve bebişine kavuşursun...sağlıkla ve huzurla...
artmış pozitif haberini bekliyorum canım...

Evet canim malesef bazi dr insanlarin duygulariyla oynuyorlar benim ilk 2 denemdeki dr oyleydi ama hak yerini bulur takma canim kafana rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizin Hakkinda insallah tez zamanda kucaklar dolar

8.gün 2 sonrasında 13 gün 13 çıktı...iki gün sonrası yani bugün 5 çıktı....iki gün çok az kahverengi akıntı geldi....ve dr ilaçları kes olmadı dedi

canım benim merak etme bak benimde 12.gün 25ti 15.gün141 oldu cumaya tekrar kan cts de kese görcez görünürse inşallah.bekle sabırla olumlu düşün,katlanacaktır değer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…