Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

sağolun dualarınız için tatlım

yakında bende derim artık

gel teskere gel teskereee bebişlerim neredee

rica ederiz tatlım bizede herkes dua etti saolsunlar :)bizde sizlere inşallahhhhhhhh hepinizin tedavileri çok güzel geçer pozitif pozitif haberler verirsiniz bizlere :)

Saol canim inşallah. Sonra siraa sizlerdeee :))

seninnde öyle kuzum hesaplasana tüp bebek için ayrı hesaplayıcı var transfer tarihni gir yada söyle ben hesaplim :)

son adet tarihine görede, transfer gününe görede aynı hesap çıkıyo 5+1haftalık yani. tabi yanlış değilse:) senin transfer 20martmıydı canım? benimki 15marttı.

heeee pardon canım bugün 4 üncü günün senin doktorum bana konulduğu günden itibaren hesap yapmamı söyledi zaten canlı bebiş konuyor ya annesi o günüde hesaplıcakmışız :)

tesekkur bilgiler için hakkımda hayırlısı olsun takipteyım sizi...

Sonucunu da benim gibi 12 saat bekletmesinler

ben doktorun hastanesinde yaptırmıycam kiiii

allah bizlerede bahşetsın o guzel duyguyu sanada kalbının pıt pıtını dınletsın...bide bisey daha sorsam hesap yaparken transfer gununuzude sayıyomusunuz?

ben şöyle yapıyorum Sevgili piti
Transfer gününü sayıyorum, cumartesileri 2 gün , pazarları 3 gün sayıyorum

işte ben bu duruma göre yaklaşık 20. günde falanımm

efettt bir buuu , bir deeee

Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

ben de seni ve minnak bebişlerini yerimm kuzummmm

sağolun dualarınız için tatlım

yakında bende derim artık
gel teskere gel teskereee bebişlerim neredee

evettt kızlar , ezgim de tamam olmuş, aramıza alabiliriz artıkın

anam bi çene bi çene kulakım delindi:):)

hamişiz kızım biz ...hamişlik belirtisi bu napalımmm... minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm

rica ederiz tatlım bizede herkes dua etti saolsunlar :)bizde sizlere inşallahhhhhhhh hepinizin tedavileri çok güzel geçer pozitif pozitif haberler verirsiniz bizlere :)
evet biz de herkes için dualarımızı edeceğiz...
Amaaaa benim bir şartım var...
herkeş pozitif olacak... yoksammmm herkeş pozitif olsun diye dua ederim ona göre

hoşbulduk annişler:) kız senin bebiş 4+6 haftalıkmı olmş?

yaaa tuuuuuuuuuuuubaa teyzesi , büyüdü miacım mayacımın bebişleri... el öpmeye gelecekler yakında

gel teskereeee gel teskereeeeeeeee , bebişlermiz nerdeeee

nerden baktın he nerden bende 4+6 çıkayyo blastotit transferi

hıııım ben transfer gününe göre hesapladım:) tüp bebekte transfer gününe göre hesaplanır die okumuştumda oyüzden öyle hesapladm. dur bide benimkini öyle hesaplıyım bakayım ne çıkacak?

yarın bebişlern durumlarını tam öğrenicez inş iyidirler:) tabisi elimizi öpecekler yoksa totolarını ısırırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…