Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

peki benimkini bide sen hesaplayabilirmisn benmi yanlış yapayyom acep:) 15mart 3.gün transferi

kuzumm 5+1 çıkayyo benimkisi Blastokist 5inci gün embriyosuydu ya onda büyük çıkarlar teyzesi seninnkisi 3 üncü gün ya ondan :) seninnki hem daha büyük çıkar :)

kuzumm 5+1 çıkayyo benimkisi Blastokist 5inci gün embriyosuydu ya onda büyük çıkarlar teyzesi seninnkisi 3 üncü gün ya ondan :) seninnki hem daha büyük çıkar :)

blastokistte 7+2çıkayyo yok daha niler keşkem okadan büyük olsalardı şimcik:) ama olsun şimcikte büyük sayılır sıpacıklar:) aramızda iki gün var kııız ay gün doğururuk belkim:)

blastokistte 7+2çıkayyo yok daha niler keşkem okadan büyük olsalardı şimcik:) ama olsun şimcikte büyük sayılır sıpacıklar:) aramızda iki gün var kııız ay gün doğururuk belkim:)

bellimi olur kuzum belki aynı gün doğururuz sen eklememişsin hamilelik takvimini :)

benim gebelik takvimi varya onun altında yazıyor takvimi profiline ekle diye oraya tıklayı yaz kuzum :) niye akıl ademedikki

Kızlar nasılsınız?? ben transferden sonra gün saymaktayım ama günler bi türlü geçmiyo ( pöffff sıkıcı ve ümitsiz depresyona girdim galiba yaaaa

Kızlar nasılsınız?? ben transferden sonra gün saymaktayım ama günler bi türlü geçmiyo ( pöffff sıkıcı ve ümitsiz depresyona girdim galiba yaaaa

iyiyiz canım ama sen pek iyi değilsin anlaşılan hayırlısı olsun seninn adına inşallah kendini şimdiden depreyona sokma bence kaçıncı günün bugün ?

itinayla depresyondan çıkarılır ayıp ettin

ne diye depresyondasın de bakimm... yaş kaç , kaçıncı denemen , embriyo mu yoksa acık büyümüşü mü ?
Söyle bana ben sana depresyondan çıkma reçeteni yazıcam valla bak...

heee bu aradaa , benim yaşım 42 , ilk denemem , yarın ilk test günüm ,2 embriyo transfer edildi ama Rabbimin izniyle bebiş oldular şimdi , yarın bana ceeeee diyecekler

gel teskere gel teskereee bebişlerim nerdeeee

ben çıkıyorum fıstıklar kendinize iyi bakın kocam gelir yarım saaate yemek hazırlım salata yapcam görüşürüz sonra yine kendinize iyi bakın bebişler :))

ovalansınn göbüşler,mutlu olsun bebişler ..

tamam canım hadi bizde seni öptük baaaaayyyy:)

bak yapmıssın işte annesi olmuş bebiş takvimin :) hadi öptük sizi :)

buarada becerdim:)

yaparım bilirsin:) hadi bizde öptük canım

Güle güle miacım mayacımm

Kolay gelsin sanaaa

ben dünden yemekleri yaptım hatta yoğurt bilem mayalamıştım , akşama herşeyim hazır

kocamcım ısıtıverir biz de yerikkk bebişlerimlee

tuuuuuuuuubaaamm aferimm, güzel olmuş takvimin... yarında sonra ben de yapıcam kısmetse

o takvimin her gününü huzurla mutlulukla yaşa inşallah... Rabbim sağlıkla hamilelik geçirmeni nasip etsin..

eee ben de türküme devam edeyimmm

gel teskeree gel teskeree bebişlerim nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…