peki benimkini bide sen hesaplayabilirmisn benmi yanlış yapayyom acep:) 15mart 3.gün transferi
kuzumm 5+1 çıkayyo benimkisi Blastokist 5inci gün embriyosuydu ya onda büyük çıkarlar teyzesi seninnkisi 3 üncü gün ya ondan :) seninnki hem daha büyük çıkar :)
blastokistte 7+2çıkayyo yok daha niler keşkem okadan büyük olsalardı şimcik:) ama olsun şimcikte büyük sayılır sıpacıklar:) aramızda iki gün var kııız ay gün doğururuk belkim:)
Eki Görüntüle 676452 buda tubikin bebiki :)))
bellimi olur kuzum belki aynı gün doğururuzsen eklememişsin hamilelik takvimini :)
hayırlısı:) bilmem eklemedim nasın yapcam?
benim gebelik takvimi varya onun altında yazıyor takvimi profiline ekle diye oraya tıklayı yaz kuzum :) niye akıl ademedikki
Kızlar nasılsınız?? ben transferden sonra gün saymaktayım ama günler bi türlü geçmiyo( pöffff sıkıcı ve ümitsiz depresyona girdim galiba yaaaa
Kızlar nasılsınız?? ben transferden sonra gün saymaktayım ama günler bi türlü geçmiyo( pöffff sıkıcı ve ümitsiz depresyona girdim galiba yaaaa
ben çıkıyorum fıstıklar kendinize iyi bakın kocam gelir yarım saaate yemek hazırlım salata yapcam görüşürüz sonra yine kendinize iyi bakın bebişler :))
ovalansınn göbüşler,mutlu olsun bebişler ..
tamam canım hadi bizde seni öptük baaaaayyyy:)
ben çıkıyorum fıstıklar kendinize iyi bakın kocam gelir yarım saaate yemek hazırlım salata yapcam görüşürüz sonra yine kendinize iyi bakın bebişler :))
bak yapmıssın işte annesiolmuş bebiş takvimin :) hadi öptük sizi :)
tamam canım hadi bizde seni öptük baaaaayyyy:)
bak yapmıssın işte annesiolmuş bebiş takvimin :) hadi öptük sizi :)
buarada becerdim:)
yaparım bilirsin:) hadi bizde öptük canım
neysem kızlar bende çıkayyom hepinizi koccaman öpüyoruz...