Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

demekki kizin olucak cok guzel bi isim secmissin. Allahim insallah kucagina almaya nasip eder Eliz bebegi. Benimkinin (olmayan bebek) simdilik adi bende sakli kalsin olur mu

Tabi canım nasılsa olunca öğreniriz... Biz bu konuda aştık düğün davetiyesine bebek isimlerinden oluşan şiir yazdırmıştık... Herkese ilan ettik... gitti eşimin kuzeni kızına bizim davetiyedeki kız ismini koydu dedik nabalım biz de yeni isim bulurus...

bende buna benzer bi olayi yasadigim icim daha temkinli davraniyorum canm. siz hakketten asmisiniz daha dogrusu kalbiniz guzelligi Allah gonlunuze gore versin insallah.

çok sevindim adınızaRabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin.emseyde bana yakın ama tanıdıkta var orda ama ilk istanbul tüp bebeğe gitmek istiyorum.hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

ben her zaman giremiyorum çalışıyorum ve yoğun oluyor

daha önce size bahsetmiştim beta hcg 277 çıktı 29 martta
ikinci test 803 çıktı 1 nisanda

ama dünden bu yana kasıklarımda ve karnımda ağrı var
doktoruma mesaj attım kabızlık falan yoksa problem yok dedi
ama gel sen bunu bana anlat
kızlar bir tek siz anlarsınız beni
ne yapayım şimdi ben bana akıl verin çok korkuyorum

breezey miranda ve ben buluşuyoruz o zaman :)) olsun tubik daha sonradan katılır aramıza :)

Kısmet miacım mayacım, minnak tuuuuuuuuuuuuuuubamız iyi olsun da yine toplaşırız...

canlarım benim işim varda çıkmk zorundayım sonra tekrar girerm inş hepinizi öptüm..

sana kolay gelsinn tuuuuuuuuuuuubammm , çok yorma kendini

bu arada , yayında olmadığım sürede yani kocamcımın ısrarıyla 1-2 lokma bir şey yemeye gittimm

tam 1-2 lokma yedim yanii...ben midemde o kadar yer olduğunu bilmiyordum yahuuu

neyse bebişlerime yarasın napiimm... hem helecan altındayım tam olarak ne yediğimi de anlamamış olabilirim:18:

annem aradı bir de , rüyasında ggörmüş , ben yeşillikler arasında koşuşturuyomuşum..Rabbim hayırlara çıkarsın.

gel teskeree gel teskereee

canım bizde de aynı agrılar devam malesef bulantı kasık ağrısı hepsi aynen bizdede mevcut

ben böyle bir bebeğimi kaybettim yine aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum
korkum bu yüzden
acaba tekrar test yaptırsam mı
ya da doktora mı gitsem

ben böyle bir bebeğimi kaybettim yine aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum
korkum bu yüzden
acaba tekrar test yaptırsam mı
ya da doktora mı gitsem

canım öyle deme valla ya bende üzülüyorum olmicak bişey merak etme kontrol içn ne zaman çağırdı doktorun ?

canım bizde de aynı agrılar devam malesef bulantı kasık ağrısı hepsi aynen bizdede mevcut

miacım mayacımmm

bende mide yanması ve kasık ağrısı var, üstelik ben daha test yaptırmadım yahuuu...

bi pozitif olunn ne olur... neden kötü şeyler olsun ... biz güzellikler yaşayalım, bebişlerimiz olsun , mutluluğumuz artsın diye bu yola girdik.

anneliğe adım atacağımız o kutsal sürenin öncesi , en güzel günlerimiz olmalı bugünler... Ben ilk defa kendimi evlat sahibi olmaya bu kadar yakın hissediyorum. Her ay internetten okuya okuya ezberlediğim yumurta takibi - erken gebelik belirtileri - akıntıdan fal bakmaları bıraktım ben artık...

İçimde bana tutunmaya çalışan o bebişlerime verdim tüm dikkatimi...

Onlarda önce annelerine tutnacaklar, sonra da anneleriyle beraber hayata

off icimdeki olacak hissine engel olamiyorum. halbuki normalde cok optimist biri de degilimdir. bu sefer neden böyle hissediyorum bilmiyorum ve bu beni korkutuyor.
dakikalari sayiyorum hemen aksam olsun diye. saat 8 e daha bes saat kaldiiiiiiii

negatif sonuc alirsam araba carpmisa döncem o kesin :)))

breezey bana moral verrrr :))))
neydi senin sözün:
ovalansin göbüsler gelsin bebisler :))

canımsın ya bende negatif düşünmüyorum ama böyle şeyler okuyunca üzülüyorum bende herşey çok güzel olcak bende eminim buna kasıgımda pıt pıt bişey atıp duruyor bu sabahtan beri sağ tarafımda sürekli tuvaletteyim bişeymi var diye agrı sancı normal dedi doktorum ama burda okuyunca bende pimpirikleniyorum

ya neden 8 onu anlamadım bebişim :)1 saate çıkıyor sonuç normalde

hiç kırmızı ,yeşil keten slopet gördünüzmü ya biyerlerde almak istiyorum :) istanbulda olup gören varsa nerde gördüğünüde yazarsa çok sevinirim :)

breezey bana moral verrrr :))))
neydi senin sözün:
ovalansin göbüsler gelsin bebisler :))

kuzummmm , içindeki olacak hissinin neden olumlu bir şey olduğunu kabullenmiyorsun sen bakkiimmmm...
benimde kurtlarım kaynaşıyor içimde bugün , malum yarın 5 nisan , bebişlerim ceee diyecekler... ama bu olumsuz mesajlarınız gördükçe delleniyorum bugün

NİYE KÖTÜ BİR ŞEY OLSUN , NİYEEEE

evettt reçetemizi uyguluyoruz, saatiniz aksatmayın...

Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

ben de pimpiriklerniyorum ama o zaman göbüşümün bir sağı kaşınıyor bir de solu , hafiften... hiç bir şeyim kalmıyor..

bebişlerim " annnneeeeeeeeeeeeeeee burdayız " diyorlar.

Tuvalet işini sorma, çiş molası , akıntı kontrolü , dur demin iyice göremedim bi daha gidiyim...

bir de benim ofisim üst katta , tuvalet alt katta...

ovalansın göbüşler mutlu olsun bebişler

neyyyyyy 8 mii , 8 saatte mi çıkıyor gebelik sonucu.... gel annem sen buraya gel, 2 saatte hatta miacım mayacımın ordamıydı , mirandacımın ordamıydı 1 saatte veriyorlar...

Hadi hadi çok çene yaptınız..

Ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

Ya ben almanyadayım. Herşeyleri bi farklı. Transferim ikinci gün oldu
Sonucum için 14. Günü beklettiler. Sabah 8 de kan verdim akşam 8 de arayın dediler
Çookk ayrıntılı inceliyorlar galiba :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…