demekki kizin olucakcok guzel bi isim secmissin. Allahim insallah kucagina almaya nasip eder Eliz bebegi. Benimkinin (olmayan bebek) simdilik adi bende sakli kalsin olur mu
Tabi canım nasılsa olunca öğreniriz... Biz bu konuda aştık düğün davetiyesine bebek isimlerinden oluşan şiir yazdırmıştık... Herkese ilan ettik... gitti eşimin kuzeni kızına bizim davetiyedeki kız ismini koydudedik nabalım biz de yeni isim bulurus...
evet canım emsey hospitalde yaptırdık ..evet şükürler olsunki olumlu sonuç aldık darısı seninn ve tüm bekleyenlerin başına ..istanbul tüp bebekte aret kamar 10 numara adam ben görüştüm ama evime çok uzak diye kararsız kaldım ve emseyi tercih ettim sonunnda
çok isterim hepinz çok sağolun ama kocişi kızdırmayalım şimcik bunun sonrasıda var:) bidahakine inş hepinizi öptm işim varda çıkmk zorundayım.
breezey miranda ve ben buluşuyoruz o zaman :)) olsun tubik daha sonradan katılır aramıza :)
canlarım benim işim varda çıkmk zorundayım sonra tekrar girerm inş hepinizi öptüm..
ben her zaman giremiyorum çalışıyorum ve yoğun oluyor
daha önce size bahsetmiştim beta hcg 277 çıktı 29 martta
ikinci test 803 çıktı 1 nisanda
ama dünden bu yana kasıklarımda ve karnımda ağrı var
doktoruma mesaj attım kabızlık falan yoksa problem yok dedi
ama gel sen bunu bana anlat
kızlar bir tek siz anlarsınız beni
ne yapayım şimdi ben bana akıl verin çok korkuyorum
ben böyle bir bebeğimi kaybettim yine aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum
korkum bu yüzden
acaba tekrar test yaptırsam mı
ya da doktora mı gitsem
canım bizde de aynı agrılar devam malesefbulantı kasık ağrısı hepsi aynen bizdede mevcut
miacım mayacımmm
bende mide yanması ve kasık ağrısı var, üstelik ben daha test yaptırmadım yahuuu...
bi pozitif olunn ne olur... neden kötü şeyler olsun ... biz güzellikler yaşayalım, bebişlerimiz olsun , mutluluğumuz artsın diye bu yola girdik.
anneliğe adım atacağımız o kutsal sürenin öncesi , en güzel günlerimiz olmalı bugünler... Ben ilk defa kendimi evlat sahibi olmaya bu kadar yakın hissediyorum. Her ay internetten okuya okuya ezberlediğim yumurta takibi - erken gebelik belirtileri - akıntıdan fal bakmaları bıraktım ben artık...
İçimde bana tutunmaya çalışan o bebişlerime verdim tüm dikkatimi...
Onlarda önce annelerine tutnacaklar, sonra da anneleriyle beraber hayata
breezey bana moral verrrr :))))
neydi senin sözün:
ovalansin göbüsler gelsin bebisler :))
off icimdeki olacak hissine engel olamiyorum. halbuki normalde cok optimist biri de degilimdir. bu sefer neden böyle hissediyorum bilmiyorum ve bu beni korkutuyor.
dakikalari sayiyorum hemen aksam olsun diye. saat 8 e daha bes saat kaldiiiiiiii
negatif sonuc alirsam araba carpmisa döncem o kesin :)))
off icimdeki olacak hissine engel olamiyorum. halbuki normalde cok optimist biri de degilimdir. bu sefer neden böyle hissediyorum bilmiyorum ve bu beni korkutuyor.
dakikalari sayiyorum hemen aksam olsun diye. saat 8 e daha bes saat kaldiiiiiiii
negatif sonuc alirsam araba carpmisa döncem o kesin :)))
breezey bana moral verrrr :))))
neydi senin sözün:
ovalansin göbüsler gelsin bebisler :))
canımsın ya bende negatif düşünmüyorum amaböyle şeyler okuyunca üzülüyorum bende herşey çok güzel olcak bende eminim buna kasıgımda pıt pıt bişey atıp duruyor bu sabahtan beri sağ tarafımda sürekli tuvaletteyim bişeymi var diye agrı sancı normal dedi doktorum ama burda okuyunca bende pimpirikleniyorum
ovalansın göbüşler mutlu olsun bebişler
ya neden 8 onu anlamadım bebişim :)1 saate çıkıyor sonuç normalde
hiç kırmızı ,yeşil keten slopet gördünüzmü ya biyerlerde almak istiyorum :) istanbulda olup gören varsa nerde gördüğünüde yazarsa çok sevinirim :)
ya neden 8 onu anlamadım bebişim :)1 saate çıkıyor sonuç normalde