Ya ben almanyadayım. Herşeyleri bi farklı. Transferim ikinci gün oldu
Sonucum için 14. Günü beklettiler. Sabah 8 de kan verdim akşam 8 de arayın dediler
Çookk ayrıntılı inceliyorlar galiba :))))
Kısmet miacım mayacım, minnak tuuuuuuuuuuuuuuubamız iyi olsun da yine toplaşırız...
sana kolay gelsinn tuuuuuuuuuuuubammm , çok yorma kendini
bu arada , yayında olmadığım sürede yani kocamcımın ısrarıyla 1-2 lokma bir şey yemeye gittimm
tam 1-2 lokma yedim yanii...ben midemde o kadar yer olduğunu bilmiyordum yahuuu
neyse bebişlerime yarasın napiimm... hem helecan altındayım tam olarak ne yediğimi de anlamamış olabilirim:18:
annem aradı bir de , rüyasında ggörmüş , ben yeşillikler arasında koşuşturuyomuşum..Rabbim hayırlara çıkarsın.
gel teskeree gel teskereee
Heyyyy saatlermi durdu yoksa zamanmiii :)))
Ya ben almanyadayım. Herşeyleri bi farklı. Transferim ikinci gün oldu
Sonucum için 14. Günü beklettiler. Sabah 8 de kan verdim akşam 8 de arayın dediler
Çookk ayrıntılı inceliyorlar galiba :))))
Heyyyy saatlermi durdu yoksa zamanmiii :)))
kızlar 1 nisanda transferim oldu test tarıhımıde 16 nisan verdıler 5.gun bebeği çok uzun değilmi zaman yahu?birde vucut ısımda artış var sizdede oldumu?36.8 gibi hep...
Benim doktordan alman ekolünden gelmiş o zaman..
Perşembe günü OPU yaptı 21 Mart yani, Cumartesi transferimiz yaptı 23 mart ... 7 nisana test günü verdi...
ama ben testimi onun hastanesinde yaptırmıycammmm... o 7 sinde yaptırıcam sanıyooben hemşireyle pazarlık yaptım 6 oldu, ama 5 nisana bağladımmm
gel teskere gel teskereeeeee bebişlerimmm nerdeeeeee
evet sanki banada biraz uzun gibi geldi benim 19 marta oldu trasferim 10 gün sonrası için randevulaştı ama beennnn 7 ci gün bebişime kavuştuğumu öğrendimm ..ateş oluyor evet bende de oldu özellikle yüzüm yanıyordu nedense
öyle hemen çıkarmı 7 günde.valla maşallah senın yaramaz sıkıca tutunmuş annesıne.bırde 7.gune kadar ne hıssettın?
valla kuzum doktorum bile hayret etti 7 ci gün kan değerim 44 dü 9 uncu gün 108 oldu ve 13 üncü gün 664 oldu benimki anladı tabi annesi sabırsızkendini hemen gösterdicanım o güne kadar baş agrısı mide bulantısı kasıklarda batma hissi sık idrar :) böyle kanama olmadı akıntım oldu birde çok kokuyordu idrar yaparkende yanmam oluyordu ...darısı siz inşallah biz atlattık bakalım o günleri yarın kese görmeye gitcez heee bu arada ilk idrarda görüp gidip kan verdim hemen idrarda çok silikti ama umut işte deyip gittim hemen kan verdim :))
allah bizlerede bahşetsın o guzel duyguyu sanada kalbının pıt pıtını dınletsın...bide bisey daha sorsam hesap yaparken transfer gununuzude sayıyomusunuz?
kizlar harikasiniz ya :)
miacim :* tuuuba :* miranda :* breezzyy ins yarin guzel haber verirsiniz
breezzyyy sana hayranim yaaa
cok pozitifsin bana da yolla accik o enerjiden pozitifliktenn kiiyyzzz
miacim nassin yarin buyuk.gun desene :)
bende bol dua istiyorum sizdenn :)
bende diyorumki test gunu bekleyenler tedaviye baslayacaklar icin
Ovalansin gobusler gelsin bebisler
canım transferin oldugunda bebeğin 2 haftalık olmuş oluyor oyle hesaplıyorsun :) dün ben yanlış yazmışım 5+5 diye 4+5 miş o onuda düzeltmiş olayım böylelikle bugün 4+6 günlük hamiş oluyorum :) sor aklına takılan ne varsa bildiğimiz bişeyse cevaplarız cnm
tatlım inşallah gebelık haftasıda hesaplıcaz ama suan için hesaplama derken benım 1 nisanya transfer şimdi benım bugun 3.gunummu 4.gunummu?