Kizlar benim kanamam geldi ( galiba adet oldum), yarin kan testi icin gidecektim , ama simdiye kadar ikitane idrar testi yapmistim ve ikiside negativ cikmisti....buraya kadarmis bitti!!!
Allah bütün hamile olanlari ve positiv cvp bekleyenlerin yardimcisi olsun , allah cümlemisin cocuklarini saglikli, hayirli ,annali babali büyütmeye nasip etsin!!!
Bana verdiniz bütün destekleriniz icin hepinize ayri ayri tskr ediyorum!!
Allah a emanet olun, coook öpüyorum
belki değildir , belki yerleşme kanamasıdır...
hem bizim bebeklerimiz her idrar testinde çıkmayabiliyor, ümitsizliğe kapılma...
bak Miamayaya sor , kanda pozitifi gördü.. akıllım evde idrar yaptı kandan sonra, negatifi gördü... bir şey daha gördüü
bekle bakalım...kendini tanıyorsundur, miktarı rengi durumu sana bilgi verebilir...
Diyelim ki olmadı , hayırlısı böyleymiş de...
ama ne olurrrrrrrrr umudunu yitirme, lütfennnnnn
Ilk cok az kirmiz geldi sonra kahverengi ,....birkac saat sonra fazlasirsa adet diye düsünüyorum, hem karnimda sanci da basladi.....
kızlar 1 nisanda transferim oldu test tarıhımıde 16 nisan verdıler 5.gun bebeği çok uzun değilmi zaman yahu?birde vucut ısımda artış var sizdede oldumu?36.8 gibi hep...
valla kuzum doktorum bile hayret etti 7 ci gün kan değerim 44 dü 9 uncu gün 108 oldu ve 13 üncü gün 664 oldu benimki anladı tabi annesi sabırsızkendini hemen gösterdicanım o güne kadar baş agrısı mide bulantısı kasıklarda batma hissi sık idrar :) böyle kanama olmadı akıntım oldu birde çok kokuyordu idrar yaparkende yanmam oluyordu ...darısı siz inşallah biz atlattık bakalım o günleri yarın kese görmeye gitcez heee bu arada ilk idrarda görüp gidip kan verdim hemen idrarda çok silikti ama umut işte deyip gittim hemen kan verdim :))
Kizlar bugun 9 cu gunun idrar testim silik cikti sonra kan verdim 24.39 dua Edin devam etsin
bakkk gördün müüüü
Rabbim hep böyle güzel haberler paylaşmamızı nasip etsin
Ben de kısmetse yarın ilk testim için kan vereceğim
gel teskere gel teskere , bebişler nerdeee
Ilk cok az kirmiz geldi sonra kahverengi ,....birkac saat sonra fazlasirsa adet diye düsünüyorum, hem karnimda sanci da basladi.....
Kizlar bugun 9 cu gunun idrar testim silik cikti sonra kan verdim 24.39 dua Edin devam etsin
off icimdeki olacak hissine engel olamiyorum. halbuki normalde cok optimist biri de degilimdir. bu sefer neden böyle hissediyorum bilmiyorum ve bu beni korkutuyor.
dakikalari sayiyorum hemen aksam olsun diye. saat 8 e daha bes saat kaldiiiiiiii
negatif sonuc alirsam araba carpmisa döncem o kesin :)))
tutunma gibi bence...
ama sen kendi düzenini bilirsin, iyice ve sakince düşün ve değerlendir canım...
mesela ben regl olacağım zaman 1 hafta önce lekelenmelerim başlardı , kahverengi ve kokusuda bir garip olurdu anlardım...sonrada kırmızlar gelirdi...
çok şükür şimdilik öyle bir şey yaşamadım, bu yüzden umudumu koruyorum...Rabbim nasip etti diyorum.
yanılmışım diyeceğin mesajını bekliyorumm
gel teskere gel teskere bebişlerimiz nerdeee
hayırlı olsun canım çokkk mutlu oldum testin ne kadar silikti acaba kan 24 çıktı benimde silik çıkıyor ya benimde 8.günüm hala silik ne zaman koyulaşcak anlamadımki gerçi hergün 1 tık artıyor rengi ama bakalım tekrardan hayırlı olsun...
canımmm sen idrarını 7.günmü yaptın ne kadar silikti senin testin benimde şimdi silik ya testlerim değerim kaçtır diye merak ediyorum ...bide bir şey daha sorcam çok akıntım var krem gibi beyaz renkli normalmi sizdede oldumu hamişler bilirsiniz siz...
Eki Görüntüle 676591 canım benim 7 ci gün idrar testim böyle çıkmıştı :)
canım seninki benimkinden koyuymuş benim 8.gün böyle bir sorun yoktur umarım senin ikizmi acaba bebişler değerlerin yüksektir dimi...
Eki Görüntüle 676595