Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kizlar benim kanamam geldi ( galiba adet oldum), yarin kan testi icin gidecektim , ama simdiye kadar ikitane idrar testi yapmistim ve ikiside negativ cikmisti....buraya kadarmis bitti!!!
Allah bütün hamile olanlari ve positiv cvp bekleyenlerin yardimcisi olsun , allah cümlemisin cocuklarini saglikli, hayirli ,annali babali büyütmeye nasip etsin!!!
Bana verdiniz bütün destekleriniz icin hepinize ayri ayri tskr ediyorum!!
Allah a emanet olun, coook öpüyorum

belki değildir , belki yerleşme kanamasıdır...
hem bizim bebeklerimiz her idrar testinde çıkmayabiliyor, ümitsizliğe kapılma...
bak Miamayaya sor , kanda pozitifi gördü.. akıllım evde idrar yaptı kandan sonra, negatifi gördü... bir şey daha gördüü

bekle bakalım...kendini tanıyorsundur, miktarı rengi durumu sana bilgi verebilir...

Diyelim ki olmadı , hayırlısı böyleymiş de...

ama ne olurrrrrrrrr umudunu yitirme, lütfennnnnn

Son düzenleme:

Ilk cok az kirmiz geldi sonra kahverengi ,....birkac saat sonra fazlasirsa adet diye düsünüyorum, hem karnimda sanci da basladi.....

kızlar 1 nisanda transferim oldu test tarıhımıde 16 nisan verdıler 5.gun bebeği çok uzun değilmi zaman yahu?birde vucut ısımda artış var sizdede oldumu?36.8 gibi hep...

hayırlı olsun canım transferin.inşallah güzel sonuçlar alırsın.banada biraz uzun geldi benimde 5.gün embriyosu 27 martta transfer edildi 2.günüm ateş 37 den aşagı inmedi sonraki günlerde 36.8 falan şimdilik idrarda pozitifim ama kan testi pazartesiye artık görcez...

canımmm sen idrarını 7.günmü yaptın ne kadar silikti senin testin benimde şimdi silik ya testlerim değerim kaçtır diye merak ediyorum ...bide bir şey daha sorcam çok akıntım var krem gibi beyaz renkli normalmi sizdede oldumu hamişler bilirsiniz siz...

Kizlar bugun 9 cu gunun idrar testim silik cikti sonra kan verdim 24.39 dua Edin devam etsin

bakkk gördün müüüü

Rabbim hep böyle güzel haberler paylaşmamızı nasip etsin

Ben de kısmetse yarın ilk testim için kan vereceğim

gel teskere gel teskere , bebişler nerdeee

bakkk gördün müüüü

Rabbim hep böyle güzel haberler paylaşmamızı nasip etsin

Ben de kısmetse yarın ilk testim için kan vereceğim

gel teskere gel teskere , bebişler nerdeee

Evet canim cok sukur AMA seviniyor degerim daha dusuk insallah 7 Nisan katlanir. Insallah yarin sende guZel haberler alacaksin

Ilk cok az kirmiz geldi sonra kahverengi ,....birkac saat sonra fazlasirsa adet diye düsünüyorum, hem karnimda sanci da basladi.....

tutunma gibi bence...

ama sen kendi düzenini bilirsin, iyice ve sakince düşün ve değerlendir canım...

mesela ben regl olacağım zaman 1 hafta önce lekelenmelerim başlardı , kahverengi ve kokusuda bir garip olurdu anlardım...sonrada kırmızlar gelirdi...
çok şükür şimdilik öyle bir şey yaşamadım, bu yüzden umudumu koruyorum...Rabbim nasip etti diyorum.

yanılmışım diyeceğin mesajını bekliyorumm

gel teskere gel teskere bebişlerimiz nerdeee

Kizlar bugun 9 cu gunun idrar testim silik cikti sonra kan verdim 24.39 dua Edin devam etsin

hayırlı olsun canım çokkk mutlu oldum testin ne kadar silikti acaba kan 24 çıktı benimde silik çıkıyor ya benimde 8.günüm hala silik ne zaman koyulaşcak anlamadımki gerçi hergün 1 tık artıyor rengi ama bakalım tekrardan hayırlı olsun...

ben olumsuz cevabını alıca çarpılmışa döndümm inanamadım çok umutluydum.inşallah sizin öyle olmaz.Allah kolaylık versin

selam kızlar benımde 23 martta transferim oldu ve ben dun hamile oldugumu ögrendim allahıma binlerrce şükürler olsun hic umudum yoktu ama rabbım melegimi gönderdi inş hayırlılıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder rabbım...test gününü bekleyenlerde inş mujdeli haberler alr dualarımdasınız...

Bilmiyorum, hic böyle patadan gelmezdi, ne agrim oldu ne sancim birden geldi iste, komik olan karnimda sanci yeni yeni geliyor
Normalinde agrilarim 3-4gün önceden baslardi , ve öyle böyle agrilar deyil , ben yatarim adetim gelince aglamaya kadar yolu vAr bende....

Canim cok az silikti AMA gorunen bir silik kirmizi degil sonra Tekrar test aldim oda silik sonra kan verdim bakalim AMA cok seviniyorum degerim cok dusuk 3 gun embriyosu

canım benim 7 ci gün idrar testim böyle çıkmıştı :)

Canim cok az silikti AMA gorunen bir silik kirmizi degil sonra Tekrar test aldim oda silik sonra kan verdim bakalim AMA cok seviniyorum degerim cok dusuk 3 gun embriyosu

canım bak benim bugün 8.günüm gebelik testimi koyyuyorum seninkide böylemiydi dahamı koyuydu bitanem...

canım seninki benimkinden koyuymuş benim 8.gün böyle bir sorun yoktur umarım senin ikizmi acaba bebişler değerlerin yüksektir dimi...

Eki Görüntüle 676595

canım olmasa ikinci çizgi çıkmaz merak etme sen kafanı takma böyle seylere benim 7 ci gün 44 dü 9 uncu gün 108 oldu 13 üncü gün 664 olmuş yarın kese görcez inşallah ..birde akıntı normal birde kokuyor benimkide ve idrarda yanma hissi var

canım iki tane koyuldu ama doktorumuz kes görmeden bişey diyemeyiz dedi yarın belli olcak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…