Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Ya ben almanyadayım. Herşeyleri bi farklı. Transferim ikinci gün oldu
Sonucum için 14. Günü beklettiler. Sabah 8 de kan verdim akşam 8 de arayın dediler
Çookk ayrıntılı inceliyorlar galiba :))))

olsun cnm sıkma canını geç olsun güç olmasın haydeeeeeeee ...

ovalansın göbüşler ,gelsin mutlu haberler :)

gel teskereeeee gel teskereeeee bu bekleyenlerin bebikleri nerde :)

Kısmet miacım mayacım, minnak tuuuuuuuuuuuuuuubamız iyi olsun da yine toplaşırız...:KK19:

sana kolay gelsinn tuuuuuuuuuuuubammm , çok yorma kendini:KK19:

bu arada , yayında olmadığım sürede yani kocamcımın ısrarıyla 1-2 lokma bir şey yemeye gittimm
:KK56:

tam 1-2 lokma yedim yanii...ben midemde o kadar yer olduğunu bilmiyordum yahuuu:KK52:

neyse bebişlerime yarasın napiimm... hem helecan altındayım tam olarak ne yediğimi de anlamamış olabilirim:18:

annem aradı bir de , rüyasında ggörmüş , ben yeşillikler arasında koşuşturuyomuşum..:21:Rabbim hayırlara çıkarsın.

gel teskeree gel teskereee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Heyyyy saatlermi durdu yoksa zamanmiii :)))

Ya ben almanyadayım. Herşeyleri bi farklı. Transferim ikinci gün oldu
Sonucum için 14. Günü beklettiler. Sabah 8 de kan verdim akşam 8 de arayın dediler
Çookk ayrıntılı inceliyorlar galiba :))))

Benim doktordan alman ekolünden gelmiş o zaman..:KK49:
Perşembe günü OPU yaptı 21 Mart yani, Cumartesi transferimiz yaptı 23 mart ... 7 nisana test günü verdi...:KK37:

ama ben testimi onun hastanesinde yaptırmıycammmm... o 7 sinde yaptırıcam sanıyoo :KK76: ben hemşireyle pazarlık yaptım 6 oldu, ama 5 nisana bağladımmm:KK52:
gel teskere gel teskereeeeee bebişlerimmm nerdeeeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kızlar 1 nisanda transferim oldu test tarıhımıde 16 nisan verdıler 5.gun bebeği çok uzun değilmi zaman yahu?birde vucut ısımda artış var sizdede oldumu?36.8 gibi hep...

Heyyyy saatlermi durdu yoksa zamanmiii :)))

birisi bi ileri alıyoo bi geriii...:KK53:

bi bakıyom çabuk geçmiş , bi bakıyom anaaa hala saat aynı...:KK52:
birini bize gıcığı var:KK20:

hadi ben lavaboya iniyom yine , 2 dakka da öyle geçer:KK37:

gel teskereee gel teskereee bebişlerimiz nerdeee
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kızlar 1 nisanda transferim oldu test tarıhımıde 16 nisan verdıler 5.gun bebeği çok uzun değilmi zaman yahu?birde vucut ısımda artış var sizdede oldumu?36.8 gibi hep...

evet sanki banada biraz uzun gibi geldi benim 19 marta oldu trasferim 10 gün sonrası için randevulaştı ama beennnn 7 ci gün bebişime kavuştuğumu öğrendimm ..ateş oluyor evet bende de oldu özellikle yüzüm yanıyordu nedense :KK43:

Benim doktordan alman ekolünden gelmiş o zaman..:KK49:
Perşembe günü OPU yaptı 21 Mart yani, Cumartesi transferimiz yaptı 23 mart ... 7 nisana test günü verdi...:KK37:

ama ben testimi onun hastanesinde yaptırmıycammmm... o 7 sinde yaptırıcam sanıyoo :KK76: ben hemşireyle pazarlık yaptım 6 oldu, ama 5 nisana bağladımmm:KK52:
gel teskere gel teskereeeeee bebişlerimmm nerdeeeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Sonucunu da benim gibi 12 saat bekletmesinler :KK52:

evet sanki banada biraz uzun gibi geldi benim 19 marta oldu trasferim 10 gün sonrası için randevulaştı ama beennnn 7 ci gün bebişime kavuştuğumu öğrendimm ..ateş oluyor evet bende de oldu özellikle yüzüm yanıyordu nedense :KK43:

öyle hemen çıkarmı 7 günde.valla maşallah senın yaramaz sıkıca tutunmuş annesıne.bırde 7.gune kadar ne hıssettın?

öyle hemen çıkarmı 7 günde.valla maşallah senın yaramaz sıkıca tutunmuş annesıne.bırde 7.gune kadar ne hıssettın?

valla kuzum doktorum bile hayret etti 7 ci gün kan değerim 44 dü 9 uncu gün 108 oldu ve 13 üncü gün 664 oldu benimki anladı tabi annesi sabırsız :KK70: kendini hemen gösterdicanım o güne kadar baş agrısı mide bulantısı kasıklarda batma hissi sık idrar :) böyle kanama olmadı akıntım oldu birde çok kokuyordu idrar yaparkende yanmam oluyordu ...darısı siz inşallah biz atlattık bakalım o günleri yarın kese görmeye gitcez heee bu arada ilk idrarda görüp gidip kan verdim hemen idrarda çok silikti ama umut işte deyip gittim hemen kan verdim :))

valla kuzum doktorum bile hayret etti 7 ci gün kan değerim 44 dü 9 uncu gün 108 oldu ve 13 üncü gün 664 oldu benimki anladı tabi annesi sabırsız :KK70: kendini hemen gösterdicanım o güne kadar baş agrısı mide bulantısı kasıklarda batma hissi sık idrar :) böyle kanama olmadı akıntım oldu birde çok kokuyordu idrar yaparkende yanmam oluyordu ...darısı siz inşallah biz atlattık bakalım o günleri yarın kese görmeye gitcez heee bu arada ilk idrarda görüp gidip kan verdim hemen idrarda çok silikti ama umut işte deyip gittim hemen kan verdim :))

allah bizlerede bahşetsın o guzel duyguyu sanada kalbının pıt pıtını dınletsın...bide bisey daha sorsam hesap yaparken transfer gununuzude sayıyomusunuz?

allah bizlerede bahşetsın o guzel duyguyu sanada kalbının pıt pıtını dınletsın...bide bisey daha sorsam hesap yaparken transfer gununuzude sayıyomusunuz?

canım transferin oldugunda bebeğin 2 haftalık olmuş oluyor oyle hesaplıyorsun :) dün ben yanlış yazmışım 5+5 diye 4+5 miş o onuda düzeltmiş olayım böylelikle bugün 4+6 günlük hamiş oluyorum :) sor aklına takılan ne varsa bildiğimiz bişeyse cevaplarız cnm

kizlar harikasiniz ya :)

miacim :* tuuuba :* miranda :* breezzyy ins yarin guzel haber verirsiniz

breezzyyy sana hayranim yaaa
cok pozitifsin bana da yolla accik o enerjiden pozitifliktenn kiiyyzzz :KK70:

miacim nassin yarin buyuk.gun desene :)

bende bol dua istiyorum sizdenn :)

bende diyorumki test gunu bekleyenler tedaviye baslayacaklar icin

Ovalansin gobusler gelsin bebisler :p

kizlar harikasiniz ya :)

miacim :* tuuuba :* miranda :* breezzyy ins yarin guzel haber verirsiniz

breezzyyy sana hayranim yaaa
cok pozitifsin bana da yolla accik o enerjiden pozitifliktenn kiiyyzzz :KK70:

miacim nassin yarin buyuk.gun desene :)

bende bol dua istiyorum sizdenn :)

bende diyorumki test gunu bekleyenler tedaviye baslayacaklar icin

Ovalansin gobusler gelsin bebisler :p

breezey e hayran olmayan yok yirim onu ben :)) canım benim saolasın evet yarın bizim için büyük gün umarım güzel haberlerle döneriz :) bol bol dua ediyoruz ezgicim merak etme sen :) herkeslere dua ediyoruz biz :))

ovalansınn göbüşler ,mutlu olsunn bebişler :))))

oleyyyyyy bize oleyyyyyyy :))

canım transferin oldugunda bebeğin 2 haftalık olmuş oluyor oyle hesaplıyorsun :) dün ben yanlış yazmışım 5+5 diye 4+5 miş o onuda düzeltmiş olayım böylelikle bugün 4+6 günlük hamiş oluyorum :) sor aklına takılan ne varsa bildiğimiz bişeyse cevaplarız cnm

tatlım inşallah gebelık haftasıda hesaplıcaz ama suan için hesaplama derken benım 1 nisanya transfer şimdi benım bugun 3.gunummu 4.gunummu?

tatlım inşallah gebelık haftasıda hesaplıcaz ama suan için hesaplama derken benım 1 nisanya transfer şimdi benım bugun 3.gunummu 4.gunummu?

heeee pardon canım bugün 4 üncü günün senin doktorum bana konulduğu günden itibaren hesap yapmamı söyledi zaten canlı bebiş konuyor ya annesi o günüde hesaplıcakmışız :)

:KK1: :KK76: sağolun dualarınız için tatlım

yakında bende derim artık

gel teskere gel teskereee bebişlerim neredee :KK17:

X