Meraba kızlar,nasılsınız bakalım.yakızlar bugün beni endişeler sardı,adet sancısına benzeyen sancılar var bende bugün.belimağrıyo.sancılar sürekli devam etmiyo.tam rahime birden bi sancı giriyo böyle sanki bçak saplanır gibi biraz sonra geçiyo.bazende sağ kasığa aynen.sürekli olsa dayanılmaz zaten.acaba diyorum bebiklerim gideceklermi.ben dayanamam yaabakıyorum belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.uyku var,halsizlik var,baş dönmesi var,dün akşam ağzımda birden acaip bi tat hissettim,karnımda şişlik ver,sık sık az tuvalete çıkıyorum,bacak ağrısı yaşadım,göüslerde şişlik var,bikaçgündürde birden iğne batar gibi sızlıyolar,bide bunu ilk defa gördüm göüslerimin kenarları beze beze böyle kabardı,küçük küçük sivilce gibi beyaz bazıları bazılarıda daha büyük kabarık pembe,şimdi bunlara bakınca diyorum hamileyim heralde,sancı gelincede diilim diyorum.günde elli kere fikir değiştiriyorum valla,hamileyim,dilim,hamileyim,diilim diye:)inşallah hamileyimdir.bi yarın kaldı.öbür gün kan tahlili günüm.yarın nasıl geçecek bilmiyorumki.günler yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor.düşündükçe bayılacak gibi oluyorum heyecandan,kalbim güm güm çarpmaya başlıyor.benim gibi bekleyen herkese rabbim sabır versin pozitifleri görelim inşallah.hamişlerde kese kalp atışı herbişeyleri görsünler inşallah.ay ne çok yazmışımm
canım rabbim bilir herşeyin en doğrusunu ama yazdıkların sanki hamişlik belirtileri gibi bence sancıyıda fazla takma bende cok yaşadım o sancıyı malesef :) olcak bunlar annesi dayancaz artık napalım :)hadi bakalım ayın 5 inde seninnde hamiş haberlerini alırız inşallah canım ya :)sancılarım olunca ben ayak altıma sıcak su torbası koyuyordum iyi geliyor sende dene istersen :) üşütmüşte olabiliriz malum havalar bi gidip bi geliyo :) çok az zamanın kalmış testine ne güzel sabretmişsin bu zamana kadar ben olsam dayanamazdım ki zaten dayanamadımda benim pıtırcığım 7 ci gün ceeee dedi annesinedarısıda sana inşallah
kocamla azcık kestireyim dediydim neler kaynatmıssınız yine kuzum breezeyim :) canımsın ya sende olmasan var ya neşe getirdin valla bizlere kız yeminle :)iyiki tanııdık seni :)mamik yedinmi annesi bebişlerin açtır bugün grissini takırdatıp durdun :)
cuma gün yani ayın 5inde 5 +5 olcaz doktor kese görmeye cagırdı sizce erkenmi yada görünürmü bilemedim şimdi :)) bide ne güzel oldu ya 5+5 ayın 5 i hihihiih var bu 5 te bişiy ben diyim size :)
ARkadaşlar bugün bu 3. Yazışım yardımcı olursanız sevinirim transferimin 9. Günü kan testi yaptım negatif çıktı.. Bu şekilde negatif çıkıp 12 günde normal gününde kanda test yaptıran arkadaşlar veya duyduğunuz pozitif sonuç alanlar varmı cevaplarsanız sevinirim ....
Meraba kızlar,nasılsınız bakalım.yakızlar bugün beni endişeler sardı,adet sancısına benzeyen sancılar var bende bugün.belimağrıyo.sancılar sürekli devam etmiyo.tam rahime birden bi sancı giriyo böyle sanki bçak saplanır gibi biraz sonra geçiyo.bazende sağ kasığa aynen.sürekli olsa dayanılmaz zaten.acaba diyorum bebiklerim gideceklermi.ben dayanamam yaabakıyorum belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.uyku var,halsizlik var,baş dönmesi var,dün akşam ağzımda birden acaip bi tat hissettim,karnımda şişlik ver,sık sık az tuvalete çıkıyorum,bacak ağrısı yaşadım,göüslerde şişlik var,bikaçgündürde birden iğne batar gibi sızlıyolar,bide bunu ilk defa gördüm göüslerimin kenarları beze beze böyle kabardı,küçük küçük sivilce gibi beyaz bazıları bazılarıda daha büyük kabarık pembe,şimdi bunlara bakınca diyorum hamileyim heralde,sancı gelincede diilim diyorum.günde elli kere fikir değiştiriyorum valla,hamileyim,dilim,hamileyim,diilim diye:)inşallah hamileyimdir.bi yarın kaldı.öbür gün kan tahlili günüm.yarın nasıl geçecek bilmiyorumki.günler yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor.düşündükçe bayılacak gibi oluyorum heyecandan,kalbim güm güm çarpmaya başlıyor.benim gibi bekleyen herkese rabbim sabır versin pozitifleri görelim inşallah.hamişlerde kese kalp atışı herbişeyleri görsünler inşallah.ay ne çok yazmışımm
ARkadaşlar bugün bu 3. Yazışım yardımcı olursanız sevinirim transferimin 9. Günü kan testi yaptım negatif çıktı.. Bu şekilde negatif çıkıp 12 günde normal gününde kanda test yaptıran arkadaşlar veya duyduğunuz pozitif sonuç alanlar varmı cevaplarsanız sevinirim ....
evettt hatta yarının yemeklerini bile yaptım , onlardan bile yedim.. ayy çok az yiyorum ben yaa, nolucak benim halimmm
var o 5 te bir şey , evet ... doktor çağırdıysa biliyordur canım... ama bana sorarsan senin ağa görünür valla. bacak bacak üstüne atmıştır şimdi , elinde de tesbihi
benim bilgim ve fikrim olmadığı için yazmamıştım canım , ama ilgilenilmediğini düşündüğün için en azından fikrim yok diye yazayım dedim.
bak arkadaşımmm
hepimiz ya hamileyiz yada olduğumuzu anlamaya çalışıyoruz..:18:.
sen her "acaba mı " dediğinde , bebişin / bebişlerin " annnnnneeeeeee biz burdayız " diye bağırıyorlar, o sancılar onların bağırışı
o yüzden her sancılandığında yapman gereken bir hareket yazıyorum sana , aç yada tok farketmez , her sancın geldikçee
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler
ya yumurta topuk giymiştir ya da topuklu, şöyle yürüdü mü " tak... tak.. " diye ses çıkartan cinstenafiyet olsun bitanemmm bebiklerime iyi bak he :)) onlar bizim nazar boncuklarımız annelerinin bitaneleri :)ayyy şimdi sende ben gibi çatlak bir annis olcan ya :)) benimki yumurta topuk ayakkabıda giymiştir ya :)) elinde tesbih
ovaladık göbüşü :)) kıkırdıyolar şimdi içerde sıpalar :)
bak arkadaşımmm
hepimiz ya hamileyiz yada olduğumuzu anlamaya çalışıyoruz..:18:.
sen her "acaba mı " dediğinde , bebişin / bebişlerin " annnnnneeeeeee biz burdayız " diye bağırıyorlar, o sancılar onların bağırışı
o yüzden her sancılandığında yapman gereken bir hareket yazıyorum sana , aç yada tok farketmez , her sancın geldikçee
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler
ya yumurta topuk giymiştir ya da topuklu, şöyle yürüdü mü " tak... tak.. " diye ses çıkartan cinsten
miacım mayacım benim karnımda bir garip , etleri çekiliyor sankim, bunu da bebişler mi yapıyo sencee ...:18:
sen tecrübelisin ya şimdi belkim sende de olmuştur...
yarını da devirdim mi Allahın izniyle , bebişlerden bir haber alacağım
çok tatlısın sen yaaatamam yapıcam,ovalansın göbüşler,mutlu olsun bebişler,
Naber nasilsiniz test gununu bekliyorum bakalim ayni 7 si insallah vardir bisi
canım bende olmuştu oyle valla etlerim içerden çekiliyor gibi oluyordu ..bence sen bize cuma gün cici haberlerle gelceksin ben inanıyorum buna ..çok az kaldı canım ya 2 gece sadece bu geceyide atlattıkmı tamamdır ..oleyyyyyyyy hadii şimdi 3-2-1....
ovalansın göbüşler gelsin bebişler :)))))
hayırlı akşamlar kızlar ne kaynatıyosunz bakayım
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaaammm
bulguru kaynatırlar, aman bulguru kaynatırlarrrrr
oldum ben oldummm valla bakkkhelecen helecann,
yarın 4 nisan ya hani öbür gün 5 nisann
helecan helecan , sıcak bastı valla